Ten díl SGA 5x20 mi přišel dost komický, když vezmu v potaz to, že USA lijou do vojenského rozpočtu ročně přes 500 mld.USD a mají systém Patriot(=dle vyjádření představitelů USA nejpřesnější na světě), dále F-22, F-35, F/A 18 Hornet, přestavěný Boeing 747 na laserovou zbraň atd. atd. a to jsou prosím výdobytky současnosti.
Pak tu jsou ještě nejmocnější země světa, které sedí v komisi (Rusko, Čína, GB, Německo, Francie atd.) a jejich zbraně (ruské Suchoje, Migy, ruské systémy S-400 a S-300 atd.).
K tomu musím připočítat antické křeslo, merlinův přístroj, Odysseu s asgardským jádrem + hologramy asgardů, kteří pomůžou řešit jakýkoliv problém na světě...
Podtrženo sečteno-s tímhle arsenálem planeta země nedokázala zlikvidovat pár wraithských šipek+obrana planety země se řídila od kancelářského stolku v mini místnosti...jako čekal bych spíš obrovské středisko obrany se stovkami zaměstnanců, něco jako středisko NASA...
Podle mě stačilo poprosit o pomoc holo asgardy

takové mozky by to vyřešily během pár minut, např. mohli by navrhnout úpravu fazerů Odyssey tak, aby prošly wraithským pancířem...
Prostě je vidět, že tenhle díl byl šitý horkou jehlou (podle kvality dílu mám dojem, že tohle někdo spíchnul přes víkend)
[img][./images/thumbs/CPSbanner-1_1249655725.gif]http://i680.photobucket.com/albums/vv165/carlo959/CPSbanner-1.gif[/img]