Jen tak mě napadlo..........když dokázali antikové vyrobit na da'kaře zbraň která dokáže zničit prakticky vše na co ji naprogramujete, proč si ji nepostavili v Pegasusu a nenastavili ji na eratuskýho brouka(doufam že tak se to říká).
Možná ji postavili až se dostali na zem mě napadlo
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.
1. to mohli nastavit na wraithskou DNA (a urcite to musi jit, kdyz s tim muzou vytvaret ruzne zivocisne druhy, muzou taky ruzne druhy zabijet)
2. bud znici vsechny v galaxii a nezbude tam nikdo a nebo nechaji wratihy udelat to same s tim rozdilem ze galaxie zustane plna zaporaku
Bylo to hned na začátku proč vlastně nechtěli zničit ORI.
A mají v sobě část lidské DNA jinak by nebyli podobní lidem a neměli lék nabo jak se to jmenovalo kterým wraitha "předělaly" zpátky na člověka sice jenom dočasně.
Ale já myslel jako že to naprogramují na Wraithskou DNA ,takže by z nich logicky byly lidi ,ale meli by vzpomínky.V mléčné dráze přeci taky naprogramovly jen na Replikátory.
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.
Jako že by vyslali frekvenci která by dokázala na trvalo změnit DNA. Je to koplikovanější než u replikatorů byli to přece jen stroje.
Jak bys zajistil to že by nebyli postiženi lidé, nemělo to vedlejší účinky na jiné DNA?
Jak poškození lidé?To je jako nechali antici trpět pod nadvládou Wraithů,místo toho aby galaxii zbavili všeho života a opět ji oseli normálním typem člověka?
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.
This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.
já bych řekl že ten stroj nešel až takhle podrobně nastavit, navíc mi přišlo že ta vlna energie procházela skrz štíty takže by to zasáhlo i antická města.