Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Zebricek sily lodi

Zebricek sily lodi

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 02.2.2009 18:53:53
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Plně souhlasím s Dragonem! jak jinak že?
jinak nejsilnější je samozřejmě Aragus to mi nikdo nevymluví, stačí si přečíst povídku na přání, ale to už je jen fantazie a opravdu velké sci-fi :D

Příspěvek 02.2.2009 19:02:54
Luther Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nejsilnější loď v celém SG je Al-kesh, když by se vylepšíl a střílel místo těch podivných hvězdych či co to je drony, tak by to byla nejsilnější loď v celém SG světě. Skvělá manévrovatelnost a drtivá síla dronů by z tohodle stroje dělalo hrozivé monstrum, kterého by se báli i Anitci a to by měl třebaa i ZPM na palubě a asgardské štíty8) no řekněte nezní to skvěle? :D
Obrázek
Ancients and Asgards upgrade Daidalos :D

Příspěvek 02.2.2009 19:09:48
Antik J Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Asi jo to by bylo taky zajmavý.Bitevní loď musí kombinovat několik vlastností aby byla opravdu dobrá. Palebná síla, účinek zbraní, síla štítu, atd.
Tak když by jeden dron měl stejnej účinek jako jeden výstřel z hive tak by aurora udělala pořádek s každou lodí, zase třeba orijskej křižník má malou palebnou sílu ale velkej ůčinek zbraní takže konkrétně záleží na situaci. Třeba ze všech dílů co jsem viděl (to jsou vlastně všechny) bych si myslel , že nejlepší štíty jsou asgardský na 304kách jaký vydrží palbu z tolika lodí. A si takhle bc-304 s dostatkem energie pro štíty a s palebnou silou dronu jejichž účinek by se rovnal oriájským střelám z lodí tak máme vítěze.
A ti kdo jsou pyšní a nepokleknou, poraženi rozpadnou se v prach.

Příspěvek 02.2.2009 19:44:55
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

2 Luther: NEZNÍ!!! Jelikož tu mícháš jablka s melouny a do toho ještě rybíz tak fakt nemám slov :roll: :roll: :roll: .
Jinak tu opravdu zacházíte až za hranice přijatelné fantazie. Hraničíte tu už s bláznovstvím. Snažte se brát v potaz udávané věci a technologie z odvysílaných dílů SG1 a SGA
Pokud jde o fantazii tak každý má v té své super silný bitevník co zničí všechny a všechno :wink:

Příspěvek 02.2.2009 19:50:26
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

No podle mě Luthere mícháš i na poměry některých lidí tady na fóru moc vše do hromady :D dokonce víc než scénáristé :D

jinak Asgardské štíty jsou na našich 304-kách takže pokud nejlepší jsou na 304 tak nejlepší mají Asgardi což není pravda nejlepší má Atlantis :D a Aragus :yahoo:
jinak jsi krapet zapomněl na štít Ori, který je určitě lepší než ten lidsko-Asgardský mutant, který si hraje na štít vždy když mu scénáristé řeknou :D

a abych nezapomněl. zapomněl jsi na to na co správný fanda SGA nesmí zapomenout a to na Jumper, který skoro jedním dronem sundá Wraithský křižník. dvoumi hatak bez problémů a svojí zásobu, kterou ani nevyčerpá Hive Ship a k tomu má maskování které je lepší než nějakej štít a obratnost řekněme stejnou a proletí bránou takže to je nej loď :)

edit:
koukám že Ice byl rychlejší, takže dodám jen to že není co dodat. Fakt se držte toho co v seriálu bylo :)
Naposledy upravil Dragon dne 02.2.2009 19:52:01, celkově upraveno 1
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 02.2.2009 19:51:40
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ice: No ale tak jak říkáš tady jde o fantazii a tohle je jen výplod mé fantazie( a to ji mám hodně velkou jinak bych na SG nikdy nekoukal) :roll: Ale myslím si že by drony šly začlenit do nějáké jiné lodi když ne alspoň do al-keshe :wink: stejně jako šli asgardské začlenit do té pozemské jako tomu je na lodích BC-304 :smile:

Dragon: Jsem fanda SGA a na Jumper jsem nezapoměl spíš jsem ho vypustil protože mi nikdy nepřišel jako loď která může bojovat. Ty drony co má, tak ty má jenom na obranu. A štíty Ori jsou na prd, kdo vý kdo z těch Priorů je vymýšlel :D

Nepiš dva příspěvky pod sebe, používej UPRAVIT! :rules: Quinix
Obrázek

Příspěvek 02.2.2009 20:01:26
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Štíty Ori sú na prd? No odporúčam ti pozrieť si posledné 2 série SG-1 :D

Btw začleniť Jumper napr. do BC-304 by sa dalo.. Stačilo by ho zaparkovať do hangáru, usadiť sa a páliť :)

Příspěvek 02.2.2009 20:04:28
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ty jsem vyděl ale tak ten poslední díl tam bylo krásně vidět jak jsou na nic když je asgardský paprskomet nebo jak se tomu nadá vyřadí na 1 až 2 zásahy :D a to s tím Jumper není to špatný nápad :D
Obrázek

Příspěvek 02.2.2009 20:06:25
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dragon píše:
lidsko-Asgardský mutant, který si hraje na štít vždy když mu scénáristé řeknou :D

To bylo pěkně řečeno... :rflmao:

Luther: Pozor, neplést Orijský štít před unending a orijský štít po unending. To že se asgardské paprsky prořežou skrz nemění nic na tom, že je to jeden z nejsilnějších štítů jaké kdy ve stargate byly. Netvrďte mi že nebyly, přímý taran hataku či celou flotilu u superbrány vydržel s "malým zakolísáním" a to už o něčem svědčí... :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 02.2.2009 20:10:50
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

2 Luther: Jestli neznáš ironii tak o tu v mém příspěvku šlo. Prosím zkus se držet nápadů a technologií odvysílaných v dílech SG1 a SGA, jelikož jinak tu půjde o čirou fantazmagorii, kde si každý vymyslí svou super loď, která bude nepřemožitelná :roll: a tento topic nebude mít smysl. Díky :wink:

Příspěvek 02.2.2009 20:13:36
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To jo u té invazní brány to sice štíty těch lodí vydrželi ale tak se nedivím když do nich pálili slábími zbraněmi. Pro mě jsou a vždy budou Ori a jejich technologie haluz, neznáma oblast. :wink: Ale tak kdybych měl seřadit lodě podle síly tak bych je dal na minimálně 5 místo :wink: sry ale ty Ori jsem nikdy nepochopil a taky ty poslední 3 řady jsem už něják zanedbával protže mě nepřišli že by se týkali SG. S tou valou a Danielem, Luciáni a tak to už pro mě nebylo to dobré, krásné SG jako tomu bylo v 1-6 řadě

Ice: Máš pravdu, tady nejde o to jak bych si to představoval já ale podle too co ty scénáristy v seriálu opravdu vymysleli :yes:

Nepiš dva příspěvky pod sebe, používej UPRAVIT! :rules: Quinix
Obrázek

Příspěvek 02.2.2009 20:16:02
Skot Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Luther píše:
Ty jsem vyděl ale tak ten poslední díl tam bylo krásně vidět jak jsou na nic když je asgardský paprskomet nebo jak se tomu nadá vyřadí na 1 až 2 zásahy :D

Představ si jaky šance by meli lidi, kdyby z čistajasna nedostali paprskomet, který přořeže štít na 2 rány. Prostě v Sg, když se objeví silný nepřítel, který dokáže zlikvidovat flotilu u superbrány a přitom se nezapotit, tak Lidi musí získat nakou techniku, která zas vyrovná sili. Chtěl bych videt asgardske štíty, ktere by vydrželi takovou salvu.
Owensův Zákon:
Jste-li dobří, hodí vám na krk veškerou práci. Jste-li opradu dobří, dokážete se jí zbavit.

Butnerův zákon:
Kdo se směje naposled, má dlouhé vedení.

Příspěvek 02.2.2009 20:20:24
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Šanci? Úpřímě 0% ale tak od čeho už máme od 2 nebo 3 řady za spojence mocné Asgardy, kteří se učili od samotných Antiků, našich předků :wink: Asgardi by nás v tom nenechali takže proto jsou pro mě Ori tak hrozní. Kdyby jsme neměli spojenectví s tak mocnou rasou tak bych je takhle nepředcenoval
Obrázek

Příspěvek 02.2.2009 20:27:52
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak záleží na každém, jak to vidí, když bereš Ori jako slabé, tak ti nebudu mermomocí vnucovat že jsou nejsilnější ze všech, ale doporučuju se podívat tady:

http://www.youtube.com/watch?v=VHv865UToNM&feature=related

10 hataků, 2 bc-304 a asgardský o´neill u superbrány a pak ještě taran hatakem, jak říkám, orijské štíty nejsou slabé, pochybuju že asgardské by tohle vydržely... :sorry:

EDIT Ale kvůli tomu že na konci serie dostali lidi novou zbraň, že orijové jsou slabí, s tím bych nesouhlasil, lidská/asgardská loď by taky podle mě nevydržela o moc víc zásahů jak ori. A to že jsme měli mocné spojence, taky se asgardi mohli vyhodit do vzduchu ještě než vymysleli paprsky, nebo je mohli vystřílet ori...
Naposledy upravil mikey dne 02.2.2009 20:31:01, celkově upraveno 1
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 02.2.2009 20:30:30
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jj tohle to jsem vyděl a myslím si že by tohle vydrželi i asgardské štíty, možná by nezůstali furt na 10% ale vydrželi :wink:
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Technologie