Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Zebricek sily lodi

Zebricek sily lodi

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 25.11.2008 23:47:28
WOLFLONE Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Edicius píše:
ja myslim ze Vahisht ma pravdu ale urcite bych k tomu pridal generatory energie(tech je bud vice mensich a nebo par obrovskych) a mistnosti pro posadku kdyz nehybernuje(myslim to kde spijou, planuji akce, neco na vicvik ...).

nic v zlom ale si myslim ze oni si akcie spolu neplanuju. oni nemaju demokraciu ze kto je za zozatie napr: Satedy nech zdvihne ruku. Je tam kralovna ktora je proste velitel. Ona si proste pride na mostik a povie ze sa ide na satedu.
a strategiu si vzdy nemusia vymyslat celkom novu. Aj tak vo valnej vacsine utocia na zaostale planety takze bojovy plan: 1. prist na orbitu
2.vypustit darts ktore zoznu urodu a vratia sa spat. 3.odist

(ak nieco kladie odpor tak rozstrielat)

a este moj odhad. nezabite ma zan. :D ked si naklonuju bojovnika tak ho proste spravia aj s vedomim. ze kazdeho zvlast nemusia nic ucit ale je 1 predloha vedomia ktoru kopiruju.

Příspěvek 26.11.2008 15:19:41
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

môj názor, čo sa týka sily lodí:

1. Aurora (alebo nejaké väčšie antické lode, ktoré nepoznáme)
2. Ori WC loď
3. Asgardské lode, z nich najlepšia ONeill class
4. Pozemské 304, aj keď možno by som ich dal až na úroveň asgardských
5. Anubisova loď s očami
6. Ostatné goauldské lode
7. Wraith hive ships
8. Prometheus

Škoda, že nevieme nič o Tollánskych a Noxských lodiach, prípadne o lodiach Asgardov z Pegasu.

Btw trochu som prekročil limit 5 lodí, snáď to nevadí :)

Příspěvek 29.11.2008 15:55:29
a.n.u.b.i.s Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

už jsem sem myslím psal ale to je fuk... aktuálně si myslím že na pomyslném vrcholu jsou momentálně pozemské lodě spolu s WC ship a možná asgardské i když není jistý zda asgardi na oneilly namontovali ty nový zbraně... pak daleko za nima je aurora která se ukázala i s nahozenýma štítama jako cvičnej terč pro asgardskej beam a pak tak nějak ostatní... ale co bych chtěl vidět by byl souboj odyssey s hatakem... resp. bych chtěl vidět účinek beamu proti hataku... podle mě by to vypadalo asi jako když ho trefí WC ship... :D
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,

Příspěvek 02.12.2008 17:28:25
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

a.n.u.b.i.s píše:
už jsem sem myslím psal ale to je fuk... aktuálně si myslím že na pomyslném vrcholu jsou momentálně pozemské lodě spolu s WC ship a možná asgardské i když není jistý zda asgardi na oneilly namontovali ty nový zbraně... pak daleko za nima je aurora která se ukázala i s nahozenýma štítama jako cvičnej terč pro asgardskej beam a pak tak nějak ostatní... ale co bych chtěl vidět by byl souboj odyssey s hatakem... resp. bych chtěl vidět účinek beamu proti hataku... podle mě by to vypadalo asi jako když ho trefí WC ship... :D

jj to by byl zajimava bitva, i když ted by bylo celkem jasny kdo by vyhral :D
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 20.12.2008 23:47:54
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No já nevim. Sílu lodí asi ve SG měřit ani nemůžeme, jelikož pokaždé to dopadne tak jak se to hodí. Ale jinak si myslím že velí
Aurora
pak BC-304
a potom WC ship
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 21.12.2008 10:01:16
opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

omg nejsilnější sou bc 304. Videl tady nekdo(kdo pise ze aurora a ori ship jsou silnejsi) co s nima udelal ty paprsky. Dyt aurora nez vypusti drony tak je na kusy a ori ship se netrefi a kdyz jo, tak vydrzi tolik zasahu viz conntinum 4 do ni palili a nic :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Příspěvek 21.12.2008 13:07:52
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale určitě stačí aurora vystřelit než jí úplně zničí, a drony si pak dají bc-304 k obědu. Můžu odpovědět podobně, viděl někdy někdo plně funkční auroru ? Nepočítám-li ty replikátorské (nestříleli dronama a bůví co to měli za lodě), tak jediný na co jsme narazili byly kusy šrotu, nicméně i takový Orion, kde fungovaly buď štíty nebo zbraně dokázal jednou salvu zničit hive a darty...

Možná kecám, měli v continuu na Odyssey ZPM nebo ne ?

EDIT: myšleno Ark of Truth, stydim se, stydim... :oops:
Naposledy upravil mikey dne 21.12.2008 20:00:59, celkově upraveno 1
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 21.12.2008 18:46:10
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ale chlapci. Nebyla to náhodou AoT :?: :D

No, ale souhlasim s mikey. Nikdy jsme neviděli plně funkční Auroru v rukách Antiků. Tak nevim, nevim :roll: , možný je všechno, a to zvláště v SG, ale podle mě má aurora dost silný štíty na to, aby vydržela několik zásahů od paprskometů a pokud by mohla střílet drony, tak nevidim problém v sestřelení BC 304.

Příspěvek 21.12.2008 22:22:07
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

doměnky spekulace a zase doměnky.... já nechápu proč tu loď pořád tak vychvalujete.... pokud vím tak ori pomohli se stavbou těch lodí těm svým přisluhovačům tím pádem jsou ty lodě o dost napřed před aurora třídou a stejně je beamy dokážou bez problému sestřelit... a navíc tady jde o účinnost dronů na různý typy štítů... možná fungujou proti goauldským který jsou na totál jiným principu než ty na 304.... takže ujž pochopte že aurora je výzkumná a kolonizační loď která byla přinucena bojovat ve stejných podmínkách jako křižníky k tomu určený...
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,

Příspěvek 21.12.2008 23:03:52
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Taky doměnka a spekulace. Když si vezmeš tak Aurora má dronů domrtě a pokud vim tak drony sou schopný proletět jakymkoli nám známym štítem, což znamená, že pokud by jich nekolik vystrelila tak by si BC-304 slouply jako malinu.

Příspěvek 22.12.2008 00:25:03
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jo a teď si tak trochu odporujete... pokud vím tak asurani byli kopiemi antiků a ti měli jako hlavní zbraně jen drony.. tím pádem asurani v 4x11 používali drony... a vezmi si barvy štítů... antický na aurora class jsou do žluta jako na goauldských lodích.. a asgardský pozemský a i ten na atlantis maj jinou barvu...

Příspěvek 22.12.2008 09:42:17
opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No myslim, ze bz bc 304 vystrelila na auroru tak 3-4 a byla by na kusy. Mezi tim by vsak stihla vypalit par dronu, ale to by bc sla asi do HP a u ori ship, ta mi pride tak masivni ze by na auroru vystrelila jednou a aurora na kusy a ty drony no myslim ze by jich tolik vypustit nestihla na zniceni ori ship

Příspěvek 22.12.2008 10:23:48
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

NO pokud ste videli dil The Lost city tak ste videli ze drony muzou prolytat i skrz trub lodě, a tím pádem kdyz Aurora vystreli proud Dromu tak 304 nema sajnu, jelizož štít aurory toho vydrží dost, a ty paprskomety nestrilej nako extra rychle.

Příspěvek 22.12.2008 16:47:31
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

a.n.u.b.i.s píše:
jo a teď si tak trochu odporujete... pokud vím tak asurani byli kopiemi antiků a ti měli jako hlavní zbraně jen drony.. tím pádem asurani v 4x11 používali drony... a vezmi si barvy štítů... antický na aurora class jsou do žluta jako na goauldských lodích.. a asgardský pozemský a i ten na atlantis maj jinou barvu...

Je to BAMSR ten díl, že jo ? Já si nemyslim, že v něm stříleli drony. Stříleli po jednom, letělo to po přímé dráze, ne jako drony, prostě podle mě to byly energetické zbraně, ale každý mohl vidět něco jiného... :sorry:
Btw, nesrovnával bych technologie štítů podle barvy, na to můžu říct, že antické jsou podobnější asgardským, protože krystaly co používají jsou podobnější asgardským než goauldským... :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 23.12.2008 00:17:07
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

jj mikey má pravdu. Srovnávat štíty podle barvy je špatnej nápad, jelikož by to pak znamenalo že Antici nemaj kloudny šíty. Stejně tak replici a antici, taky blbej nápad. Replici se chtěli podobat, ale furt to sou jen stroje co se hoděj na pečení toustů. :D

PředchozíDalší

Zpět na Technologie