Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Aurora vs. Biliskner

Aurora vs. Biliskner

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 05.2.2008 17:17:07
Sto3mík Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

no to asi ne kdyz na Prometheovy byly taky stity do zluta a na Odyssee jsou uz do modra ;-)

Příspěvek 05.2.2008 17:44:59
dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Koukněte se na to takhle: lidský lodě maj asi nejvyspělejší asgardský štíty a přitom stačí pár střel z hat'aku nebo wraithské lodi a už jsou na 10% :lol: . Tak si vemte, co by s tím udělal dron, když ten dokáže zničit všechno, co tam zatím bylo. Jinak btw: jak tady kdosi psal, že aurora bez napájení ZPM nevím nevím...tak si vemte, jak bojovala proti té wraithské lodi...vpoho to držela a kdyby nemuseli vzít štíty kvůli zbraním, tak by držela dál... ale trochu OT.

Si myslím, že antikové by asgardy porazili na plné čáře. Byli s nima v alianci, protože to byly nejvyspělejší rasy té doby, tak proč s těma vyspělejšíma nebýt v ally, aby proti vám jednou nešli a zabývat se primitivníma věcima :)

plácáš blbosti - nidky nebojovali s těma novejma štítama proti Ha'takum, protože to už Goauldi byli dávno poražený, když je dostali.S wraitskou lodí taky od tý doby nebojovali, protože jedinej díl, kde se objevili, byl 4x11 a tam bojovali proti aurorám a dávali jim hrozně moc naprdel ..

přemejšlejte, než něco napíšete .. fakt diskuze na úrovni

Příspěvek 06.3.2008 20:56:50
Barduil Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aurory mě sklamaly :cry: .Ale nejsem si stále jist jestli se v Sga objevila nikdy plně boje schopná aurora :roll: .Asurané jen antiky napodobovali to neznamená že byli natolik vyspělí jako Antici,aurora kterou náš tým nalezl byla polorozbytá.A ty co mají naše spojenci na tom nejsou o moc líp :x .Také mě mate síla Asgardů nejprve jsou nejlepší pak nejsou schopni zničit hatak a ori ship ale poté jsou zase nejlepší.Vím že nemuseli mít na všech lodích ty nej techy. Ale jak šlo vidět v undiing tak jim netrvalo příliš dlouho nám upgradovat loď .Bytosti s takovým intelektem by podle mě byli dostatečně chytří na to aby svojí flotilu vylepšovali.Ale to se netýká scénáristů nejlepší by bylo stargate colou udělat znova podbně ale ne tak zmateně! Aurora vs Bliskner Já myslím že Aurora ale tak tak.

Příspěvek 06.3.2008 21:22:39
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Za třicet let se třeba Ron Moore ujme Stargate reimaginace.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 06.3.2008 21:47:31
Kocour Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já osobně bych předpokládal jasné vítězství Aurory...
Drogy mi daly to, co mi lidé ještě nedokázali vzít.

Příspěvek 06.3.2008 21:57:08
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Sto3mík píše:
no to asi ne kdyz na Prometheovy byly taky stity do zluta a na Odyssee jsou uz do modra ;-)

Tak prometheus je taky starší (byl).. A asi se ta barva USAF nelíbila tak si dali jinou :D

Příspěvek 06.3.2008 21:58:23
Blackhoool Airman
Airman

Odpovědět s citací

Barduil píše:
Aurory mě sklamaly :cry: .Ale nejsem si stále jist jestli se v Sga objevila nikdy plně boje schopná aurora :roll: .Asurané jen antiky napodobovali to neznamená že byli natolik vyspělí jako Antici,aurora kterou náš tým nalezl byla polorozbytá.A ty co mají naše spojenci na tom nejsou o moc líp :x .Také mě mate síla Asgardů nejprve jsou nejlepší pak nejsou schopni zničit hatak a ori ship ale poté jsou zase nejlepší.Vím že nemuseli mít na všech lodích ty nej techy. Ale jak šlo vidět v undiing tak jim netrvalo příliš dlouho nám upgradovat loď .Bytosti s takovým intelektem by podle mě byli dostatečně chytří na to aby svojí flotilu vylepšovali.Ale to se netýká scénáristů nejlepší by bylo stargate colou udělat znova podbně ale ne tak zmateně! Aurora vs Bliskner Já myslím že Aurora ale tak tak.

to nemuzez brat takhle asgardi byli za nasich dob byli jedni z nejlepsi ale treba za valky s replikama si na svoje lode nemontovaly moc dobrou tech bo by je replici sezrali takze logicke ze anubisove vylepsene hataky si smlsly na biliskneru a pak kdyz sli proti ori taky nic moc ale kdyby je nepotkala ta jejich klonovaci nemoc tak tady je sejmou nemuzez to takhle porovnavat kdyz nesjou presne okolnosti si myslil ze by sice vyhrala aurora ale biliskner byla taky super lod a urcite by to snim ta aurora nemela tak easy

Příspěvek 06.3.2008 22:03:36
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

A taky Asgardi měli čas vylepšovat svoje lodě, když se Antikové povznesli tak se o svoje Aurory nestarali, zato Asgardi měli dost času přicházet s novými technologiemi. Jako jsou třeba nejnovější zbraně, které jsou instalováni na "našich" lodích, které Auroru přeříznou jako papír..

Příspěvek 08.3.2008 18:59:38
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

a co vy viete s coho tieaurory asurania mozno nemali taky kvalitny material ako anticke a nemali ani zpm
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 08.3.2008 19:23:44
Metronx Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

lord diablo píše:
a co vy viete s coho tieaurory asurania mozno nemali taky kvalitny material ako anticke a nemali ani zpm
vsechno meli ale nepouzivali drony ,imo na drony musi bejt nekdo clovek a ne jen replik

Příspěvek 08.3.2008 19:51:32
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

2Metronx: Jo měli ale co ty víš třeba je nepoužívali z jiného důvodu, měli dost času si upravit ovládání na sebe.. Když si Traveleři dokázali obejít ovládání s Antickým genem tak proč by to nedokázali Asuřané...

Příspěvek 08.3.2008 19:56:45
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Metronx píše:
lord diablo píše:
vsechno meli ale nepouzivali drony ,imo na drony musi bejt nekdo clovek a ne jen replik

oni jsou dost hodne pokrocili stroje oni si to hacknou nemyslis ?

Příspěvek 09.3.2008 00:25:34
Blackhoool Airman
Airman

Odpovědět s citací

oni drony posilaly ale nezapomente ze ty drony zerou dost energie takze kdyby je vyslaly secky naraz tak je taky moznost ze je sunda jeden vystrel z te cestovatelske lodicky:D

Příspěvek 09.3.2008 07:25:12
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

To asi ne, jak víme replikátoři neměli problém s nedostatkem ZPM, takže Arory mohli mít všechny na palubě jedno ZPM. No a jak jsme viděli na konci 7. série SG-1, kde O´neill s jedním ZPM vystřelil snad tisícovku dronů naráz, navíc s nimi jste schopni i vychytat přilétající střely, takže oslabené štíty Vám asi nevadí... Jo nevím kdo přesně to tu říkal, ale fakt jste nikdy neviděli repliky vystřelit dron??? Jinak můj názor je Aurora, protože Biliskner je stará loď (myslím jako relativně, než třeba O´neill class), takže nemohl mít nějaký ty Uppgready jako BC-304ky....
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 09.3.2008 11:01:14
pip@ Airman
Airman

Odpovědět s citací

všichni tu říkáte, jak drony projdou každým štítem, ale v Return stříleli replikátoři drony po jumperu s maskováním předělaným na štít, a on to vydržel...

a v BAMSR jsme jasně viděli, jak asgardský paprskomety trhali úplně nový Aurory na kousky...

Ale zase Beliskner nemusel mít tyhle paprskomety....
pokud by šel O'Neill vs. Aurora, tak by to bylo jasný....

PředchozíDalší

Zpět na Technologie