Jake píše:
Raynor píše:
Blackhool: lol
Ševča má pravdu, u Trii bylo explicitně řečeno, že používá ZPM.
<joke>Jakeu, budeme všichni očekávat tvou omluvu v psané podobě.
</joke> Koukám, že tohle bude marný boj.

Vemu to popořadě:
Udělal jsem vám tu jeden příběh za kterým si nestojím byl tu proto abyste si uvědomily, že podobnýma příběhama tu děláte fakta. Vy se do ně pustíte a hned vymyslíte další svoje ničím nepodložený příběhy.
první podotýkám, že v seriálu to nezaznělo jsou to vaše výtvory:
aby Aurora dosáhla 0,8C musí mít ZPM
druhý wraiti letí do města aby je nikdo nespatřil v bitvě přes 40 velkých lodí a stovky stíhačů a dartů jak jeden dart se vylodí na Auroře
dám tu pár faktů:
3 Aurory zajmuly W a na
jedné bylo ZPM 4x12
na dalších 3 (hledat čísla těch epizod teď nebudu) jsme byly mi osobně nikde ani slovo o ZPM to už je poměr 5:1 v neprospěch napájení Aurory ZPM
pro mě není problém přijmout chybu já se ti i omluvím, ale stále žádám tu scénu z SGA kde je řeč o napájení Auror ZPMkama.
Ty se stále jen schováváš za explicitně řečeno, Ocamova břitva atd. to co od tebe chci jsou fakta
To Sevca o zaměření ZPM z orbity jsem se spletl vím, že to řekl Rodny. A dnes jsem to ještě jednou zkoukl a bylo to když se sám připojil k jádru v 4x11 vůbec jsem neměl na mysli epku s repliweir, ale ty další tvé věci jsou jen tvoje teorie nic víc.
To Metronx neměl jsem na mysli že výbuchem lodi ZPM bouchne ale na lodi pod palbou před zničením možnost zničení důležitých systému vedoucích k přetížení ZPM roste.
Máš pravdu, že zbytek je teorie, ale podložená důkazy z dílů SG nebo SGA. Z SG dílu kdy byl v Danielovi Merlin víme, že Antikové takové zařízení na sestavení věcí vlastnili, proč by ho nemohli použít k postavení tak primitvní věci která by vytvořila rozhraní mězi lodí a ZPM nějak ho musela ta Aurora mít napojený když teda říkáš že nikde nebylo řečeno že měla podobný zásuvný modul jak má Atlantis. A to, že tam ZPM občas bylo víme. Nikdo netvrdí, že pokáždé, ale bylo.
Jinak ZPM žádnou pojistku nemá nanejvíš ten modul by ho mohl mít, ale ZPM samotné určitě ne. Je to jen klasická vylepšená duracelka nic víc a tam jsme si taky nevšiml nějaké super pojistky. V atomové elektrárně taky nemáš žádnou namontovanou pojistku přímo na palivu a kdyžtak až u reaktoru.