Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Ktoru technológiu by ste chceli mať???

Ktoru technológiu by ste chceli mať???

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

IMBA je zkratka, co znamená imbalanced...něco co je prostě hodně silné...ovšem na jednom wow serveru se tím také označuje všechno "husto" :-D
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
Takže víme odkud vítr vane...ten kdo to říká by ot většinou dělal :P :lol:

no ja jsem prave že ani na maskovani nemyslel, mě by se libila ta asg lodička z pegasu, akorat bych si ji trochu poupravil a snad ješte ten asg zhmotnovač a goauldskou ozbrojenou ruku, taky malinko vylepšenou :lol:
Obrázek
Obrázek

Janci001 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

odysea+50 nabitych zpm+vylepseny jumper+sodansku hracku+oblek anubisovho super vojaka+vyuzivat 100% mozgu 8)

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

nebyl tady někde napsanej limit na tři věci??? prakticky by všichni moli napsat všechno...jako tady náš kamarád... sice nenapsal všechno ale k všechnu se to blíží :lol:

Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
nebyl tady někde napsanej limit na tři věci??? prakticky by všichni moli napsat všechno...jako tady náš kamarád... sice nenapsal všechno ale k všechnu se to blíží :lol:

ja se do limitu třech veci dostal, nejsem chamtivej jako jini, me stači k radosti malo :lol:
Obrázek
Obrázek

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

ja bych bral Atlantis - protože tam je skoro všechno nekde schovany - a chci jen 1 vec
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Janci001 píše:
odysea+50 nabitych zpm+vylepseny jumper+sodansku hracku+oblek anubisovho super vojaka+vyuzivat 100% mozgu 8)

Říkal jsem že oproti některým uživatelům jsem skromný :D.

Nějak si nejsem jistý, jestli "vyuzivat 100% mozgu" je nějáká technologie ;) :).

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Technologie to není a hlavně by to podle současných studií bylo smrtelné - podle současných studií (jsem někde četl a nevím jak moc důvěryhodný zdroj to byl) by využívání více než 97% mozku vedlo ke kolapsu...ale jak říkám, absolutně nevim co je na tom pravdy.....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak ono to bylo i v samotném díle tao of rodney kdy víc jak 96% způsobilo kolaps organismu a vyřazení všech menších smyslových vjemů

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Už kdyby člověk využíval 10% mozku, dokázal by neuvěřitelné věci(teoreticky).

Major General
Major General

Odpovědět s citací

to ne to je malo...myslim ze tak 15 procent je na nas docela hodne a nas mozek by to v tuto chvili nevydrzel a meli by sme zvlastni schopnosti jako predvidani a tak... ale asi by sme se museli hodn esnazit...

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Člověk tuším využívá svůj mozek jen na 4, nebo , 3%.

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

normální člověk myslím mezi 6-10%.....ale nejsem doktor, biolog ani nic tomu blízkého.... v každém případě souhlasím, že by zvýšení využití mozku mělo asi za následek nějaké ty psionické schopnosti, ale abych reagoval na Deadala304 osobně na předvídání, dívání se do budoucnosti moc nevěřím (Nostradamus budiž hrdou výjimkou) takže zrovna o této schopnosti pochybuji....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Major General
Major General

Odpovědět s citací

to zecal jistě zjistíme až se tak vyvineme.... a skutečě využíváe 5-10% a po roce 2012 máme začít využívat obě hemisféry a ne pouze jednu takže uvidíme...

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Keby sme využívali len 1 hemisféru, tak sa pohybujeme v kruhoch okolo vlastnej osi - dokázali by sme totiž hýbať len polovicou tela :)

PředchozíDalší

Zpět na Technologie