Myslíte, že antikové měli problémy se smogem a tak? Teda dřív než se technologicky vyvinuli, aby ho mohli omezit.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Dost možná. Já nakouřím a tak si všímám toho bordelu a smradu, co kolem sebe kuřáci dělají.
A antikové nejspíš byli tak vyvinutí, že se nad tohle povznesli. Asi by mě to tam ale nebavilo. Nejspíš to byli pěkní suchaři.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Právě o tom mluvím. Asi už to pak není ono. Není nad náš smradlavý, zkažený a neustále bouchající svět
Je divné, že jumper má štít (sice prachmizerný), maskování, podsvětelný pohon ale hyperpohon nemá! Určitě by se to do něj nějak vešlo, ale holt je to loď stavěná na průlet bránou, takže hyperpohon nepotřebovali. Jaký má podsvětelný pohon, hm, nejspíš takový jaký mají smrtící kluzáky, takže ten co "překonává" setrvačnost.
No ,já jsem v Condemned žádný štít neviděla. Když je dokázal sestřelit, jak to řekl McKay: "Cast of Braveheart" ? A neviděla jsem žádné takové to typické "roztříštění" střely o štít.
to nebylo roztříštění spíš to pohltilo náboj ale tu sílu to asi propustilo ... ale bude to mizernej štít když to neustojí ani jeden zásah wraithskýho dartu ze předu
Možná to není štít tak jak ho známe, ale spíše inerciální štít, tedy co tlumí nárazy a drží tím loď pohromadě. Taky je dobře (jestli je to štít) že je tak slabý, protože s jumpery havarují docela často a kdyby se dostal do rukou wraithů a ti dokázali využít jeho technologii štítů na své lodě, tak by to bylo politování hodné.
Pochybuju, že se vracel, když tam odtud utíkali na poslední chvíli.
A navíc,myslím, že nemají náhradní díly.