JJ Aurora by se hodila - ale chtelo by to byt ve službách USAF protože na nákupy do Globusu (nebo jinyho obchoďáku) by se to moc nehodilo Ale Jumper je Jumper a ten bych bral taky..... ALe taky by docela bodlo to zařízení jak si nasadíte a vizuálně se přeměníte na někoho jinýho (nekde v 3. serii SG-1)¨[name si ted nevzpomenu]
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.
určitě Atlantis se všema 3 ZPM a nějakym manualem aspon na zakaldní pochopení atický technologie+nějakej zhmotnovač krterej by udělal cokoliv k čemu bych mněl podrobný nakresy
Proboha lidi, vy jste složití Mně by bohatě stačila priorská hůl, ruční goa'uldské IMBA zařízení a goa'uldský IMBA oblek s tlačítkem na IMBA dark powa hlas
Pro ty, co chtěj Atlantis...zajeďte si do San Francisca a můžete pohledat, jestli tam ještě pořád není