Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Mini drony

Mini drony

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 07.4.2008 19:29:25
zipacna Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

vybuchovaly a nehádej se semnou

Příspěvek 07.4.2008 19:35:32
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

je to názor některých lidí na gateworldu

navíc já jsem je tam teď taky nevyděl vybuchovat
Naposledy upravil Pako dne 07.4.2008 20:11:16, celkově upraveno 1
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Příspěvek 07.4.2008 19:42:42
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Lidi nějak nechápu o čem se tu bavíte.

Název topiku je Mini drony

A vy se tu bavíte o dronech všeobecně…budiž, ale dohadovat se o Antarktické základně a jejího osudu? to je trochu Off-Topic

A abych to tu trochu „rozsekl“ tak
logicky člověka napadne.
MW=>drony do základny=>odlet do Pegasu.
ALE
Podle toho co jsme mohli vidět/slyšet
MW=>Pegas=>mini drony=>drony jako takové=>návrat do MW

Ano i mě se víc líbí ta první verze, ale bohužel to tak nejspíš není.
A ještě k té logice o dronech:
Pokud drony vymysleli až v Pegasu, tak by museli přestavovat i město samotné…jen si vzpomeňte jak s ním na začátku první řady odlétali z MW.

A teď k tématu.

Pokud se budu držet toho co nám v tom díle předhodili scénářisti, tak prováděli experiment.
A to na menší verzi dronu (mini…)=> Antici sestrojili mini drony, jako experimentální zbraň s menší ničivou silou a po aktivování plně automatické. Jenže to se nehodilo na větší cíle (lodě;…) a tak je sestrojili ve větším, jenže přišli na to že jako plně automatické mají velkou spotřebu a tak přešli na poloautomatické.

A když toho co se mi tak říkajíc líbí víc, tak opět experimentovali, ale tentokrát se do menších dronů snažili nacpat stejnou ničivou sílu=úspora místa=víc dronů. A zároveň se je snažili s automatizovat.
Nebo se jen pokoušeli vyvinout adekvátní plnoautomatickou obranu, proti Wraithské početní výhodě a to jak na zemi tak i ve vzduchu (myslím Darty). Tuto obranu by pak mohli rozmístit na několik (třeba i všechny) a takto bráněný planety by se Wraithům velmi prodražili. Časem by jejich počet klesnul a byli by navíc hladový.

Víc se rozepisovat nebudu, už takhle je to dost dlouhý :wink:

Tak to jsou moje teorie.
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 07.4.2008 19:56:55
zipacna Airman
Airman

Odpovědět s citací

plně automatický minidrony by byli zajímavý ale zdá se mi že byli taky poloautomatický ještě k tomu hodně slabý :cry: :cry:

Příspěvek 07.4.2008 20:07:36
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

mini drony mohly být obranou proti vyloďeným Wraithům,mohly jim zabránit v kradení ZPM atp. (všechno je to probraný v threadu na gateworldu)
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Příspěvek 08.4.2008 08:37:16
zipacna Airman
Airman

Odpovědět s citací

to je ale já sem línej to překládat

Příspěvek 08.4.2008 19:32:44
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

koukám že se tu sešlo hodně "expertů".

ty velký drony na Zemi tam jsou od doby. kdy Atlantis odletěla do PG, cca. 5 miliónů let
ty malý drony jsou čistě výzkum Antiků v PG.

kdyste četli i jiný stránky, tak byste to věděli. Někdo se na tohle ptal Mallozziho a ten přesně tohle napsal.

a drony jsou pouze velký (základny a lodě) a ty malý (=experimentální). Žádný jiný nejsou

Příspěvek 08.4.2008 19:50:22
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to Geser

A já to říkal celou dobu a měl jsem pravdu,heč peč. :loltransparent: :offtopic:

Příspěvek 08.4.2008 20:18:01
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Stačilo hodit link a byli sme hotoví hned :wink: (tamten nepočítám)

Ale nemůžu si pomoct:Skutečnost v seriálu je pro mě podstatnější,než co pronesl spolutvůrce na nějakým chatu v bůhvíjaký náladě :D
A ty experty si odpusť g.o.d.e .Skutečnost,že navštěvuješ i jiný stránky o SG je ale fajn.Zdalipak tam máš takový krédo jako tady?

Pako:Tys to tvrdil.To,že se ti někdo trefil do noty a náhodou ti to vyšlo pro mě nic neznamená :D
Ale zas sem o něco chytřejší...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 08.4.2008 20:38:14
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jistě, najdu linky a otrocky ti je dodám na stříbrným podnose. Mallozziho blog(často píše kraviny, ale občas napíše i něco užitečnýho) zná spousta lidi, občas nezaškodí ho navštívit.

Příspěvek 08.4.2008 20:41:46
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nikdo nemluvil o nějaký otročině.Ale když my jsme ti experti v uvozovkách,tak trochu pomoct nezaškodí.Jízlivě kritizovat umí každej.
Navštěvuju neboj.Ale sem divák.Ne surfař,abych si dohledával výlevy scénáristů na síti.Takže dokud to v seriálu nezazní,je šance,že je Ford živej,atp.
Obrázek

Příspěvek 08.4.2008 20:45:57
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

a já jsem nepomoch? jsem přece napsal jak to bylo.

já těch zahrničních stránek zas tolik nenvštěvuju, asi tak tři z nich se dozvim poměrně dost.

Příspěvek 09.4.2008 14:18:28
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Geser píše:
Pako:Tys to tvrdil
Ale zas sem o.To,že se ti někdo trefil do noty a náhodou ti to vyšlo pro mě nic neznamená

Náhoda?Nazývejme věci pravými jmény- já měl pravdu,navíc jsem to měl podložené docela logickou argumentací,naopak ty jsi tu celou dobu šířil bludy.

Toto je spoiler!!!:
konec diskuze

Příspěvek 09.4.2008 14:27:13
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Ani náhodou

Tys měl teorii,která se neopírala o fakta v seriálu.Skutečnost,že já se o ně opíral,ty ne,a přesto si měl pravdu,to je skutečně náhoda.Jak jinak si to vysvětluješ.Blud = nepravda,dezinformace.Dvě řádky pana Mallozziho znamenaj kulový.Koukáš na seriál,nečteš jeho blog,ne? :wink:
Logická argumentace to byla,ale se seriálovýma faktama ses rozcházel jako hrom
Tak s čím přijdeš teď?
Obrázek

Příspěvek 09.4.2008 14:45:34
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Prostě jsi něměl pravdu tak si to přiznej,se kterýma faktama jsem se rozcházel?

To že Mckay hodí nějaký odhad je pro tebe směrodatnější něž pevně stanovená (logicky domyslitelná)fakta ze dvou dílů?

PředchozíDalší

Zpět na Technologie