Lidi nějak
„nechápu
“ o čem se tu bavíte.
Název topiku je Mini drony
A vy se tu bavíte o dronech všeobecně…budiž, ale dohadovat se o Antarktické základně a jejího
„osudu
“? to je trochu Off-Topic
A abych to tu trochu „rozsekl“ tak
logicky člověka napadne.
MW=>drony do základny=>odlet do Pegasu.
ALE
Podle toho co jsme mohli vidět/slyšet
MW=>Pegas=>mini drony=>drony jako takové=>návrat do MW
Ano i mě se víc líbí ta první verze, ale bohužel to tak nejspíš není.
A ještě k té logice o dronech:
Pokud drony vymysleli až v Pegasu, tak by museli přestavovat i město samotné…jen si vzpomeňte jak s ním na začátku první řady odlétali z MW.
A teď k tématu.
Pokud se budu držet toho co nám v tom díle předhodili scénářisti, tak prováděli experiment.
A to na menší verzi dronu (mini…)=> Antici sestrojili mini drony, jako experimentální zbraň s menší ničivou silou a po aktivování plně automatické. Jenže to se nehodilo na větší cíle (lodě;…) a tak je sestrojili ve větším, jenže přišli na to že jako plně automatické mají velkou
„spotřebu
“ a tak přešli na poloautomatické.
A když toho co se mi tak říkajíc líbí víc, tak opět experimentovali, ale tentokrát se do menších dronů snažili nacpat stejnou ničivou sílu=úspora místa=víc dronů. A zároveň se je snažili s automatizovat.
Nebo se jen pokoušeli vyvinout adekvátní plnoautomatickou obranu, proti Wraithské početní výhodě a to jak na zemi tak i ve vzduchu (myslím Darty). Tuto obranu by pak mohli rozmístit na několik (třeba i všechny) a takto bráněný planety by se Wraithům velmi
„prodražili
“. Časem by jejich počet klesnul a byli by navíc hladový.
Víc se rozepisovat nebudu, už takhle je to dost dlouhý
Tak to jsou moje teorie.