Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Nejhezčí sci-fi stíhačka

Nejhezčí sci-fi stíhačka

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 04.1.2007 10:23:26
Smarel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nejvíc se mi líbý ta stíhačka Sithu ze Star Wars KOTOR 2. Na druhý místo bych zařadíl Viper mk.II

Příspěvek 08.1.2007 22:22:37
Shorty

Odpovědět s citací

Myslím, že krásná stíhačka je také Aurora Starfury z Babylonu 5.
[img][images/thumbs/Shorty_starfury_wireframe.gif]http://www.adeptsys.com/chrysalis/Media/ships/starfury_wireframe.gif[/img]

Příspěvek 08.1.2007 23:47:44
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já jsem pro wraithské stíhačky, kvůli jejich vzhledu, jsou opravdu nice :D

Ale líbí se mi i další, např. Vipery s BSG, ty taky nejsou špatné... :!:

Příspěvek 09.1.2007 11:53:30
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no me se z te nabidky nejvice libi Gouldská stíhačka protoze se mi na ni libi jakej ma tvar a hlavne jak bojuje (hlavne kdyz jich je vic najednou)
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 09.1.2007 17:17:13
Frodo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Sry ale goauldske stihacky teda vubec neumej utocit.. To kvuli toho aby toho nic moc nezničily a aby pozemšťané mohli vyhrát... Ještě jsem neviděl krásný souboj kde by se goualdska stihacka třeba trefila do pozemského cíle... :o) Možná že se mýlím a rád se nechám opravit...

Příspěvek 10.1.2007 20:12:42
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no tak treba krasna byla bitva nad antarktidou v 7x22 ale lip byla videt sice jenom v uryvku v 9x1 tam bylo videt dobre jak smrtici kluzak trefi pozemsky cil

Příspěvek 10.1.2007 22:07:48
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak to co předváděli nad antarktidou se dost podobalo dogfightům v korei, nebo v namu. Sice letěli rychle, ale rovně. Prakticky žádný manévry a použití ŘS na směšně malou vzdálenost. Troufam si tvrdit že např. F-15E by to tam dokázali zpacifikovat mnohem efektivnějc.
A DeathGlidery ? Pro stihačku naprosto nevyhovující výzbroj: Kanony s nízkou kadencí a ani nejsou na žádný pohyblivý lafetě, takže když chce střílet kapku jinym směrem, musí hned otáčet celym strojem, což z ňákýho naprosto nelogickýho důvodu vede ke změně vektoru celýho stroje -u letadel je to nezbytný, musej dodržovat zákony aerodynamiky (i když letadla s vektorovánim tahu jsou na tom o něco líp), ale vesmírný lodě se aerodynamikou zabejvat nemusej, čehož využívaj jen v BSG.
A taky sem neviděl že by měl ňákej druh HUD, nebo ňáký displaye na palubce- podle čeho se asi řídí ?
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 11.1.2007 15:54:51
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no ja sem videl vnirek kluzaku ve filmu stargate a ma tam normalne ovladac nebo spis paku

ale me nejde o vyzbroj proste se mi libi jak vypada

Příspěvek 11.1.2007 15:56:56
Frodo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Myslim si že je to totálně primitivní stroj... Myslim ze je tam jenom knipl s tlačítky na střelbu... a cíl musí odhadnout pilot (kam asi míří)

Příspěvek 11.1.2007 15:59:31
Peto81 Airman
Airman

Odpovědět s citací

goauldi nejake extra presne zbrane nepotrebovali - ptori alianci styroch ras by to nestacilo a na zaostalych obyvatelov inych planet stacili varovne vystreli

Příspěvek 11.1.2007 16:35:41
Dwayne Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

U mě vede F - 302. Je to přece náš stroj a taky proto jak vypadá. A navíc nemá vůbec špatný letový vlastnosti. V díle jak přeskočili za Anubisovi štíty si tam celkem dobře hráli s dead gliderama a v díle 3x01 si tam 4 naše docela podali pořádnej ranec Dartů.

Příspěvek 11.1.2007 19:29:31
Vamp_ Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Shorty píše:
Tak jednoznačně Viper Mk. II

kde jsi vzal tak kraasnej obrazek. :shock: valim bulvy.. ja osobne povazuju za vrchol elegance Ridera a prave tohohle Vipera, ty novejsi vypadaji uz nejak divoce
Ehhh.... spolknul jsem svoji relaxační knížku....

Příspěvek 11.1.2007 19:33:25
Shorty

Odpovědět s citací

2Vamp_:
www.bsg.cz
:wink: Tam jsou skvělé obrázky všech lodí v BSG.

Příspěvek 11.1.2007 20:22:02
Vamp_ Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To je proste dokonalost sama. Skoda, ze nikde nejsou takovy ty obrazky prurezovy, kdy clovek vidi i do strev s popisem, kde co je. Treba jsem takhle sehnal celou knihu o SW, kde jde videt, jak kde co je udelany. dost dobry. :)
Ehhh.... spolknul jsem svoji relaxační knížku....

Příspěvek 11.1.2007 20:29:55
Shorty

Odpovědět s citací

2Vamp_: Tak jednu takovou knížku mám taky. Je to o strojích z Klony útočí.

PředchozíDalší

Zpět na Technologie