Hoši, hoši... myslím, že se blížíte k tomu stát se scénáristy - Aurorám dáváte neuvěřitelné možnosti, nikde jsem neviděl, že by celá loď byla naplněná jenom sklady dronů. Potom žádná Aurora v historii SGA neměla jinou účinnou zbraň než drony. Mám k tomu jednoduchý důkaz a to ten, že kdyby Aurory takovou zbraň měli, použili by ji nejspíše replikátoři v díle 4x11 BAMSMR, přece jenom proč nepoužít tak skvělou zbraň, když jim šlo o krk, že?

Dále si nemyslím, že by ten poměr lodí ve válce Antikové vs. Wraithi byl tak velkej, miliony nebo sta tisíce lodí, p**ovina... Antikové před bitvou s Wrathi nezbrojili, měli pouze lodě, Aurory, které měli jiný než bojový záměr a pro obranu tu měli osvědčené drony a štíty, které rozhodně nevydrží, aby do nich najednou pálilo 50 Hive za dobu, než by je jedna Aurora zničila

Z toho, že Antikové nešli do boje, když osídlovali Pegasus, vyplývá, že asi neměli tisíce válečných lodí natož pak Auror. Jinak taky vy všichni nesmíte brát moc vážně vymysli scénáristů v jednotlivých díle, protože si je upravují pro děj a jeho napínavost.
2Pako: Stejně jako kull jsem vůbec nic nepochopil...
lagrangianský satelita co je tohle? Buďto neumíš psát, nebo si pleteš seriály...
K tématu:
Osobně bych bral Antiky, protože jsou z celého seriálu nejvyspělejší a nejvyvinutější rasa.
2mansi: Celé tvé hodnocení mi nějak nesedí a jmenuju tu výroky, které mě fakt pobavili a jsou úplně nesmyslné...
O´neal -

píše se to myslím O´neill, ale tohle je jenom o pravopisu, takže je to fuk...
Síla: 6,5/10 (Máme ty drony mno,a ještě něco od asgardu): Tohle mě fakt pobavilo... Odkdy se drony připisují lidem

to od azgardů už bych po konci poslední řady SG-1 pochopil... Ale ty drony mi fakt nesedí, když třeba repliky přičteš Antikům...
Jinak se všem omlouvám za ten sloh, jen jsem tu navíc vypsal pár bodů, které se mi nelíbí... :wink: