No asi nejoblíbenější je Daedelus...když se poprvé objevil,ale zase Odyssey není zase špatná..je tam archiv asgardů a stroj na dilataci času a chci se zeptat v SGA dr.Weirová že odyssea dostala 2.ZPM do boje proti ori..já myslel že tam jde zapojit jenom jedno.A ještě Prometheus nebyl zas tak špatný..když se uváží že to byla první velká loď tak byla docela dobrá.Hodně toho vydržela.
plk.O'Neill: Padám z té smyčky pryč. Řeknu ti, Teal'cu, že jestli brzy nezjistíme jak z toho ven tak se zvoknu… zcvoku… to znamená přijít o rozum, zbláznit se, zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, zblbnout!
Prometheus, jeho prvni velitel Ronson ( spolu s Caldwelem a Ellisem- ze zacatku ), mne pripadali opravdu jak vojaci, Pendergast uz byl nic moc, taky se mne vic libi konstrukci ( mix 303 a 304 ) by byl super. Chekov byl super postava, jako rusak se ale moc nechoval.
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
BigQ@123: Navíc u "způsobu stavby" stojí za zmínku, že takové časově a výrobně náročné celky jako je avionika, radary, senzory a počítače mohli poměrně "levně" (a v horizontu sekund) vyrobit paprskováním (tj výměna energie za hmotu předem naprogramovaného tvaru, vlastností a složení s použitím asgardského teleportéru, jako v tom díle, kdy na Odyssei vytvrdli všichni na celej život).
Je to podobné urychlení a "zlevnění" práce, jakou znamená 3D tisk proti sváření a nýtování.