hele mladej radím ti rychle se uklidni. a vysmívej se někomu jinýmu ne mě, či jiným a to co jsi tu předváděl včera mě vážně pobavilo i když z počátku jsi mě vytočil, ale potom jsem se musel smát.
ta závorka byla jen protože ty jsi ... (viz PM/SZ a další text v ní)
jinak to nebyl žádnej pokus o to tě shodit nebo nedej bože ponížit, ale věřím že tobě se to tak jevit mohlo, zvlášť když je to pro tebe nelichotivá pravda.
A s těmi Furlingy a ferlingi či jak to píšeš máš asi pravdu, a u jinýho bych to i nejspíš ignoroval, ale u tebe jsem tuhle vyjímku udělal rád, protože to jak tu vystupuješ je pro mě vrchol a že já už na různých fórech zažil hodně a ty tvoje argumenty v tématu Asgardi mě opravdu pobavily, zvlášť to jak jsi se tam snažil ze všeho vykroutit.
hele vůbec by mě nepřekvapovalo, kdybys byl jen nějakej desetiletej fracek co si myslí že je na internetu anonumita. a věř že není dneska totiž není problém tě za něco nahlásit policii a podat to dalšímu řízení a až ti "zaklepou na dveře" tak se teprv budeš divyt, takže se kroť. chováš se tu opravdu jak ten mystr světa v anikategorii. navíc tu všechny bez důvodně kryttuješ. A to nemluvě že o těch furlinzích jsem ti to napsal ještě normálně jako každýmu jinýmu, ale nikdy se mi nestalo že by někdo vyletěl jako ty, takže ty rolující oči si příště taky schovej.
a to jak jsi tady napsal něco ve stylu "to je blbý téma" jen dokazuje hodnotu tvého IQ, která by dokázala urazit i mrtvé prase.
nelíbí se ti, nepiš jednoduchá věc, kterou dneska pochopí i děti v mateřské školce
btw: na chyb nemám po tomhle náladu, takže se za ně omlouvám