Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 24.10.2009 12:44:38
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Dadealus: nůž do zátylku a ať jí ho nikdo nevytáhne... nebo to, co udělal Hiro s (no s tím samurajem :lol:)

Naprosto nechápu schopnost té hluché... ano, díky tomu může asi nějak "vidět" hudbu, ale to je tak všechno, to je jak kdyby měla schopnost složit papír na milimentr x milimetr... :roll:
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 24.10.2009 13:42:28
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Wanted:
Toto je spoiler!!!:
Tak ona zjevně nejen může "vidět", ale třeba taky dělat díry do zdi ;-). To už se může hodit ;-) (tedy tamto taky, je to pěkný, i když praktičtější využití to moc nemá).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 24.10.2009 15:02:54
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ten spoiler Tar-ary je docela zajímavý.. možná se zase začnu koukat :DDDDD

Příspěvek 25.10.2009 09:28:37
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Abych řekl pravdu, už mě Heroes delší dobu taky nebaví. Ale moje zvědavost po tom, co se stane dál je o trochu silnější. Každopádně aktuální díl ušel, nejzajímavější byla asi scéna, kdy byl Peter postřelen.

EDIT: 4x07 jedna velká nuda, neustále jsem kontroloval čas, kdy už bude konec. Hodně vážně si teď pohrávám s myšlenkou, že s Heroes skončím. Stále mám 7 dalších seriálů, na které teď koukám. Kdyby tak skončili Heroes po první sezóně, bylo by to nejspíš lepší.

Příspěvek 29.10.2009 08:04:36
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tentokrát se mi líbila hlavně linie Matt/Sylar, hlavně ten konec byl strašně psycho. Naopak ale nechápu, proč musí být v každém díle Claire. :roll:
Efekty byly tentokrát znatelně slabší, až jsem se divil, za co mohl ten seriál dostal cenu za nejlepší CGI.
Toto je spoiler!!!:
V příštím díle se podíváme do minulosti. Už se těším...

Příspěvek 29.10.2009 09:22:10
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, ta Claire a její lesbické kamarádka mě tam neskutečně vytáčej. U těch pasáží s nima jsem trpěl. A na konci ten efekt "zboření budovy" by dost odfláklý.

Příspěvek 29.10.2009 09:27:49
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Sakra... asi si pustím znovu první sérii. Tu temnou atmosféru jejích posledních dílů naprosto miluju. :twisted:

Příspěvek 03.11.2009 21:09:25
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Po té minulé slabotě přišla nová, výborná epizoda. Snad jen ze Sylara už nešel takový strach a Bennetova linie byla místy jen hluchou vycpávkou, ale Hiro a hlavně ten konec mi to vše vynahradili. :-)
9/10

Příspěvek 03.11.2009 22:14:57
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tady bylo mpoprvé vidět že by si Hiro opravdu dělal starosti s tím co robí za nepořádek v čase a prostoru..... Benet a ta jeho pracovní kolegyně nevadili, dobře že se ukázal doktor... uvidfíme co bude dál , já osobně se těším víc na Sylera v mattovi....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 03.11.2009 22:37:57
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No já teda tohle vykopávání mrtvol moc nemusim...
Obrázek

Příspěvek 04.11.2009 04:57:45
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Poslední dva díly:
Tak linie s klukem byla z mého pohledu docela zajímavá...ale to ani ne tak kvůli němu jako kvůli Noahovi. Pak v posledním díle se mi jeho linie hodně líbila. V pravdě, byla jsem dost napnutá
Toto je spoiler!!!:
a lehce očekávala, že to nevydrží (a tím by mi autoři pošpinili tu postavu, jsem ráda, že to dopadlo, jak to dopadlo, uff :)).
Ale že by si tím autoři připravovali něco do budoucna...? :hmmm:

A WOW...sice nechápu, že to píšu, ale Hiro mi tentokrát nepřipadal jako trapnej blbeček, u kterýho se modlím, aby ho někdo už konečně oddělal. Sice tedy ty cesty časem a měnění timeline...ale dobře, už jsem k tomu řekla hodně, že, tak vás toho teď ušetřím :D.

Ovšem Matta bych za ten předposlední díl
Toto je spoiler!!!:
něčím přetáhla. Já si říkala, že to je nějaké divné...protože člověk ztrácí kontrolu nad sebou samým když spí nebo je hodně unaven, psychicky něčím rozrušený (ať příjemně či ne) a taky když chlastá...hmm...:?.

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 04.11.2009 12:35:22
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Včera mě napadla taková věc, co vše vlastně mohl Hiro změnit. Tím, že se ukázal Sylarovi mu přece ukázal svou schopnost a tedy v Isaacově bytě už ho nějak nemůže překvapit. Tedy by měl být Ando mrtví. I když kdo ví.

Ale mám jednu velkou výtku: PROČ MUSÍ BÝT V KAŽDÉM DÍLE CLAIRE? :evil:

EDIT: a neměla být náhodou během příprav na majáles doma?

EDIT2: a ještě něco, tentokrát k celé sérii. Nelíbí se mi, jak dělají ze Sylara (respektive "Nathana") toho sexy chlapíka v košilce a kloboučku... je to nechutné, to by přece na sebe nevzal ani jeden z nich!
Ve třetí sérii z něj šel ještě strach... teď?

Příspěvek 06.11.2009 21:35:41
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zase obří nuda. Čtvrtá série je zatím jedno velké prázdné nic. Na tenhle díl bych už možná ani nekoukal, ale protože to stahuju i pro tátu, který na to stále kouká, tak jsem se na to taky kouknul. No uvidím, jestli budu mít chuť podívat se i na další díl.

Příspěvek 11.11.2009 02:34:21
Major General
Major General

Odpovědět s citací

4x09
Díl se mi opět líbil :). Nechci to zakřiknout, ale tuto sérii se na další díly opravdu těším :).
Toto je spoiler!!!:
Matt se docela vytáhl. Pěkné byly ty jeho naschvály, Syler se evidentně moc nebavil. Až tedy na tu vraždu. A na pokračování jsem zvědavá.
Moc se mi líbilo duo Noah/Claire. Alespoň chvíli působili pěkně sehraně. I když ty pochyby na konci...hmm :?. Krásná hláška "What would Bennet do?" :smile: Ale zajímalo by mě, proč tehdy zabil toho tatíka. A pěkná zmínka na mého oblíbeného Neviditelného muže :D.
Jediné, co bych ráda (a co samozřejmě jen tak nedostanu), aby si hlavní cirkusák někde třeba zlomil vaz.

A konec velmi zajímavej :).

Příspěvek 11.11.2009 17:23:07
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, tak na tohmle dílu se mi opravdu nejvíc líbila dvojice Sylar/Matt.

Toto je spoiler!!!:
Matt mu pěkně oplácel. A docela jsem koukala, že se odhodlal, k čemu se odhodlal. Bylo to myslím nejrozumější řešení situace. Jsem zvědavá, jak to bude dál.
A docela mě zajímá, jak to rozvinou s Petere a Emmou. Případně jak dopadne Nathan.

PředchozíDalší

Zpět na Heroes