Tak konečně se začalo něco hýbat a dávat dohromady. Při pomyšlení, jak nám naslibovali, že se děj rozjede hned od začátky, a přitom spousta epizod byla jen prázdné tlachání o ničem, mi to připomíná SG.
|
Toto je spoiler!!!:
|
Každopádně - dneska to byl docela pěkný díl. Líbí se mi, jak si rozdělili strany, ale něco mi říká, že to asi nebude tak jednoduché. Pořád si říkám, že Sylar s Elle balancují někde mezi. A i když tatík Petrelli je pěkný parchant, tak to nemusí nutně znamenat, že jeho plán dopadne špatně. A když jsem u toho - o co že vlastně jde? Honí se za nějakou formulí - takže Arthur chce dát schopnosti všem, jak to viděl Peter v budoucnosti a to by mělo teoreticky znamenat konec světa. Ale když zase lidi se schopnostmi budou soupeřit s normálními lidmi, tak to taky nebude dobré a může to způsobit totéž. Takže tady zase taky těžko říct. Jinak jsem ráda, že se nám to rozskupinkovalo a že Petrelliovi víceméně drží spolu - i když po tom všem, co Angela provedla, se dost divím, že Peter s Nathanem neprásknou dveřmi. Ale ono to asi dost dobře nejde. Kupodivu jak mi Daphne zpočátku vadila, tak se mi začíná líbit a hlavně je taková ta jejich mini-linie s Mattem nejzajímavější. Jsem ráda, že Matt, Nathan a Peter jsou na jedné straně. Akorát tam mají nějakou mezeru v komunikaci - Nathan snad ještě ani neví, že Sylar je jeho mladší bráška a Angela a spol. nevědí, že Peter nemá schopnost atd. apod. Že Tracy zůstala s Arthurem mě moc nepřekvapilo - přece jen pracuje dost dlouho v politice na to, aby si spočítala, kdo má v tu chvíli větší potenciál. Ale nemyslím si, že se jim povede Nathana překecat - a když jsem u toho, jsem ráda, že nešel "obejmout tátu". A letěl, zase! Líbí se mi, že je pro změnu skoro jediný, kdo své schopnosti používá. K Mohinderovi a jeho pokusům se vyjadřovat nebudu, ztratil u mě sympatie už dávno. A Hiro - zastřelte ho někdo a dejte schopnosti Andovi Vrátit ho mentalitou do doby, kdy mu bylo deset, když ani ve svém skutečném věku nebyl schopný normálně uvažovat, je hovadina. Jeho "yatta" a ty kraviny, co dělal, bylo protivné. Ne vtipné, ale protivné a trapné. Doufám, že ho někdo zabije a to brzo.  |
Se změnou scénáristů by druhou půlku Heroes možná ještě mohli zachránit, protože i v téhle pohnuté kvalitě se poslední díly zvedly. Snad to aspoň takhle vydrží.
Sakra, jsem se nějak rozepsala...

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.