Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 19.10.2007 07:16:54
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Podle mě když Sylar zabije oba sourozence (Prostě jim nemůžu přijít na jméno :D : D) tak tím dokáže tu schopnost ovládat a díky tomu bude moct tu schopnost krásně ovládat :)
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 19.10.2007 19:35:35
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Taky si myslim ,ale bude mu to podle mě dělat problémy
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 20.10.2007 22:53:03
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Včera jsem tak seděl v hospodě a najednou slyším, jak se známý baví o Heroes.

**megaspoiler**

Toto je spoiler!!!:
"Tak jsem nad tim přemýšlel a no, víte co...ona ta Claire bude vlastně pořád panna"

Řezali jsme se tam aspoň pět minut :D
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 20.10.2007 23:03:51
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

stalker :rflmao: :laugh: :rflmao: Mno...nejsou ti fanoušci úžasná stvoření? Na to všechno to nepříjdou :lol:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 26.10.2007 22:08:33
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Konečně jsem dotáhl náskok. Zrovna jsem dodíval 2x05 a musím říct, že 2. serie se sice rozjíždí trochu pomaleji, ale pořád je to stejně dobré a zajímavé.

K minulému dílu:
Toto je spoiler!!!:
Zatím na mě asi zapůsobil z těch čtyřech předchozích nejvíc. Mattův otec se mi na první pohled nezdál ten za koho ho Molly pokládá, docela by mě zajímalo co má vlastně za schopnost a proč je chce kruci všechny dostat pod drn?? Nevím jestli to tam bylo zmíněno, ale nejspíš to bude nějaká psychycká schopnost, nevím... Ta schopnost Monicy se mi hodně líbí, ale je to spíš obdoba té co měla ta číšnice co se do ní Hiro zabouchl. Jsem zvědavý jak to tam s ní bude dál...
V Irsku se to konečně začalo hýbat. Nová postava v podobě krásné Kristen Bell to umocnila, trochu jsem se jí i bál jak to pěkně zahrála. Na druhou stranu se už vysvětlilo kde vzal Peetr to vrhání blesků, takže se už s ní setkal...

EDIT: Stalker: :biglol: :rflmao:

Edit by Tar-ara: Dodržuj prosím spoileroidní text. Sice se dá předpokládat, že ti, co sem vlezou, díl už viděli, ale u někoho to nemusí být tak pravidlem. Pro jistotu ;-)
Naposledy upravil Vojta@ dne 26.10.2007 22:26:51, celkově upraveno 3

Příspěvek 26.10.2007 22:13:38
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
stalker :rflmao: :laugh: :rflmao: Mno...nejsou ti fanoušci úžasná stvoření? Na to všechno to nepříjdou :lol:

K to mu jse nedá nic dodat :-D
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 30.10.2007 22:17:38
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Po předchozích slabších dílech konečně návrat ke kvalitě IMO.

Toto je spoiler!!!:
Líbí se mi, že Bennett zastřelil toho Rusa. Čekal bych v pomalu už utopickém ději opak.
Líbí se mi, že Maya konečně využila schopnost k něčemu zlému.
Začíná se IMO propojovat děj Petera, Bennetta a Sureshe - a máme taky konečně zrozbu, tj. virus. Nakonec by Adam klidně mohl být vrah členů Společnosti.
Líbí se mi taky to, že Hiro totálně zkonil minulost :lol:

Vše skvělé, konečně se na další díl těším i jinak, než na výplň večeře. Tohle IMO měl být první díl nové řady, ale ono by se to možná vše nevešlo...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 01.11.2007 22:20:56
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak šest dílů na jeden zátah :D

Toto je spoiler!!!:
Po úvodním díle jsem byla trochu zklamaná, nemělo to úplně ten správný rozjezd. Ale přiznám se, že se mi líbí, že jak byly trochu "opomíjené" postavy (imo) v první sérii, teď trochu posunuty dopředu. Mám hrozně moc ráda Nathana (nemluvě o tom, že mu to teď strašně sluší...ten účes je sice otřesný, ale přesto... :oops: ). On a Parkman jsou zajímavá dvojice a vypadá to, že si rodiče jich všech asi dali práci, aby vytvořili malé zoo svých dětiček. Takže jestli tihle dva dostanou víc prostoru, já budu pro.
Docela by mě zajímalo, co všechno Mohinder pro "dobro Molly" ještě udělá. Že by se rozhodl celou tu společnost předělat, když už tam je?
Hiro se snaží pořád být hrdinou, ale to by se nesměl nechtěně přesouvat a zamilovávat se :) Jsem zvědavá, jak z toho vybruslí, protože si myslím, že ten hrdina z příběhů je on. Jenom nevím, kam s tím anglánem...totiž, herce znám, jenom nevím, kde jsem ho viděla. Jinak mi ta Hirova linie přijde tak nějak zvláštní, vytržená, i když vím, že to určitě v celkovém příběhu něco znamená.
Na tom příteli Claire se mi pořád něco nelíbí. Nevím, asi jsem díky Heroes paranoidní, ale prostě mi na něm něco nesedí. Jistě, kdyby byl on ten vrah, bylo by to moc očividné, ale stejně, něco je s ním špatně.
Nové postavy jsou zajímavé, dvojčata asi sehrají ještě nějakou větší roli, nejspíš spojenou se Sylarem, ale spíš se mi víc líbí Monica. Oblékne trikot a půjde zachraňovat město? :) Jenom tu Nikky tam nemuseli nutně dávat, trochu jsem její roli v příběhu nechápala předtím a nechápu ji ani teď

A co mě během těch 6 epizod nejvíc dostalo?
Matt:"Ve Philadelphii budeme za chvíli, když umíš, no víš..."
Nathan:"Co jsem, tvůj osobní taxík?" :lol:
Ti dva jsou super.

Ale jsem pitomá, protože teď to do úterý nevydržím...ještě než se mi to stáhne, ach jo. :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.11.2007 22:48:39
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Tak herce co hraje anglána jsi mohla vidět v Alias, kde hrál Sarka. Jinak nevím, že bych ho viděl někde jinde.

Toto je spoiler!!!:
A co se týče té hlášky s taxíkem. Tak je naprosto super. :lol: :lol: Ale v titulkách bylo "Nejsem nákladní letadlo, Parkmane." To je jen důkaz, že si originálu vůbec nevšímám a slepě žeru, co mi servírují titulky. Ta moje anglina... :) Jinak se shodneme skoro ve všem. Parkmana mám taky rád, i když ho k mému překvapení na netu dost lidí nesnáší a též nejsem příznivcem Nikky a dost mě mrzí, že tam zůstala... Příběh zatím obšírněji hodnotit nebudu. Co jsem viděl se mi zatím moc líbilo, ale hodnocení si asi nechám až na celou sérii, protože tady se mi na rozdíl od SG špatně hodnotí jednotlivé díly, protože to na sebe dost úzce navazuje.

Příspěvek 01.11.2007 23:14:27
General
General

Odpovědět s citací

Alias! Jo, to je ono! :D
Toto je spoiler!!!:
Já nevím, jak to bylo, jestli taxík nebo nákladní letadlo, nepamatuju si to přesně. Takže mě neber vážně, je to taková trochu parafráze. :wink: Spíš jsem myslela smysl té hlášky.
Nevím, proč lidi Matta nemají rádi. V 1. sérii ho zase tak moc vidět nebylo, tedy jeho linie nebyla tak silná a nevidím důvod, proč ho nemít ráda.
Trochu mi tedy leze na nervy ta malá Molly. Já tyhle holčičky v seriálech nějak nemusím :)

Jenom nemůžu najít společný wallpaper, aby tam ty dvě blond holky nebyly vepředu. Vím, vím, reklama, ale copak nevědí, že na tyhle seriály už kouká polovina žen a na prsa a vlající blond vlasy nejsou zvědavé? :)
Doufám, že brzo budou wally pro jednotlivé postavy ve 2. sérii.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.11.2007 23:27:55
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Trochu mi kazí dojem, že

Toto je spoiler!!!:
zase zachraňují svět... na druhou stranu něco takového mi do 6. dílu chybělo, takže si asi stěžuju zbytečně.
Obrázek

Příspěvek 02.11.2007 16:46:03
General
General

Odpovědět s citací

Já nevím, ale to zachraňování k tomu tak nějak patří, od toho jsou přece Heroes, ne? :wink: Sice trochu proti své vůli, ale i tak :wink:
A taková pitomost, co mě napadla při seldování teaseru k další epizodě-Nathan teď hodně vypadá jako Peter, tedy myslím jako účes a je i oblečený jako on. Už jsou víc jako bráchové...no, jo, vím, pitomost :D

Příspěvek 02.11.2007 17:29:40
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No jo, ono to k tomu asi patří... na druhé straně je podle mě škoda, že se zřejmě nikdy nedočkáme té temné budoucnosti, ať už jak vypadala ve Five Years cosi nebo jak bude vypadat i v další episodě ;-) Stejně jako v SG a VOY i tady mi příjde, že je chyba se donekonečná poutat konvencema a bad dream díly by mohly být zajímavější, kdyby se vyplnily. Ale kdo ví, jestli to pro Heroes platí, když je teprve druhá řada. :-)
Obrázek

Příspěvek 02.11.2007 17:51:35
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Heroes prostě rulezzz! Zachraňování k nim patří, to je jisté... Ten díl Five Years Gone byl podle mě nej díl, mohli ukázat, ale tu bitku Sylara s Peterem :cry:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 02.11.2007 18:17:19
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Jo, teď když už se to rozjelo tak už je to dobré, Monica má zajímavou schopnost, sem zvědav jak se to bude dál vyvíjet...jinak stále nevím co si mám myslet o tom chlápkovi, co tam vystupuje za společnost, jak teď totiž úplně změnil "svojí politiku" a chování, tak nevím jestli to fakt jen hraje nebo jestli to mám brát vážně...taky by mě zajímalo co Syler, jestli fakt chce najít Sureshe, stejně nevím jak by v tom navrácení schopností mohl pomoci...
Obrázek
I'm never same like others!

PředchozíDalší

Zpět na Heroes