| Toto je spoiler!!!: |
Podle mě když Sylar zabije oba sourozence (Prostě jim nemůžu přijít na jméno ![]() |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| "Tak jsem nad tim přemýšlel a no, víte co...ona ta Claire bude vlastně pořád panna" |
| Zatím na mě asi zapůsobil z těch čtyřech předchozích nejvíc. Mattův otec se mi na první pohled nezdál ten za koho ho Molly pokládá, docela by mě zajímalo co má vlastně za schopnost a proč je chce kruci všechny dostat pod drn?? Nevím jestli to tam bylo zmíněno, ale nejspíš to bude nějaká psychycká schopnost, nevím... Ta schopnost Monicy se mi hodně líbí, ale je to spíš obdoba té co měla ta číšnice co se do ní Hiro zabouchl. Jsem zvědavý jak to tam s ní bude dál... V Irsku se to konečně začalo hýbat. Nová postava v podobě krásné Kristen Bell to umocnila, trochu jsem se jí i bál jak to pěkně zahrála. Na druhou stranu se už vysvětlilo kde vzal Peetr to vrhání blesků, takže se už s ní setkal... |
Mno...nejsou ti fanoušci úžasná stvoření? Na to všechno to nepříjdou | Toto je spoiler!!!: |
| Líbí se mi, že Bennett zastřelil toho Rusa. Čekal bych v pomalu už utopickém ději opak. Líbí se mi, že Maya konečně využila schopnost k něčemu zlému. Začíná se IMO propojovat děj Petera, Bennetta a Sureshe - a máme taky konečně zrozbu, tj. virus. Nakonec by Adam klidně mohl být vrah členů Společnosti. Líbí se mi taky to, že Hiro totálně zkonil minulost |
| Po úvodním díle jsem byla trochu zklamaná, nemělo to úplně ten správný rozjezd. Ale přiznám se, že se mi líbí, že jak byly trochu "opomíjené" postavy (imo) v první sérii, teď trochu posunuty dopředu. Mám hrozně moc ráda Nathana (nemluvě o tom, že mu to teď strašně sluší...ten účes je sice otřesný, ale přesto... Docela by mě zajímalo, co všechno Mohinder pro "dobro Molly" ještě udělá. Že by se rozhodl celou tu společnost předělat, když už tam je? Hiro se snaží pořád být hrdinou, ale to by se nesměl nechtěně přesouvat a zamilovávat se Jsem zvědavá, jak z toho vybruslí, protože si myslím, že ten hrdina z příběhů je on. Jenom nevím, kam s tím anglánem...totiž, herce znám, jenom nevím, kde jsem ho viděla. Jinak mi ta Hirova linie přijde tak nějak zvláštní, vytržená, i když vím, že to určitě v celkovém příběhu něco znamená.Na tom příteli Claire se mi pořád něco nelíbí. Nevím, asi jsem díky Heroes paranoidní, ale prostě mi na něm něco nesedí. Jistě, kdyby byl on ten vrah, bylo by to moc očividné, ale stejně, něco je s ním špatně. Nové postavy jsou zajímavé, dvojčata asi sehrají ještě nějakou větší roli, nejspíš spojenou se Sylarem, ale spíš se mi víc líbí Monica. Oblékne trikot a půjde zachraňovat město? Jenom tu Nikky tam nemuseli nutně dávat, trochu jsem její roli v příběhu nechápala předtím a nechápu ji ani teďA co mě během těch 6 epizod nejvíc dostalo? Matt:"Ve Philadelphii budeme za chvíli, když umíš, no víš..." Nathan:"Co jsem, tvůj osobní taxík?" Ti dva jsou super. |
A co se týče té hlášky s taxíkem. Tak je naprosto super. Jinak se shodneme skoro ve všem. Parkmana mám taky rád, i když ho k mému překvapení na netu dost lidí nesnáší a též nejsem příznivcem Nikky a dost mě mrzí, že tam zůstala... Příběh zatím obšírněji hodnotit nebudu. Co jsem viděl se mi zatím moc líbilo, ale hodnocení si asi nechám až na celou sérii, protože tady se mi na rozdíl od SG špatně hodnotí jednotlivé díly, protože to na sebe dost úzce navazuje. |
| Já nevím, jak to bylo, jestli taxík nebo nákladní letadlo, nepamatuju si to přesně. Takže mě neber vážně, je to taková trochu parafráze. Nevím, proč lidi Matta nemají rádi. V 1. sérii ho zase tak moc vidět nebylo, tedy jeho linie nebyla tak silná a nevidím důvod, proč ho nemít ráda. Trochu mi tedy leze na nervy ta malá Molly. Já tyhle holčičky v seriálech nějak nemusím ![]() |
| zase zachraňují svět... na druhou stranu něco takového mi do 6. dílu chybělo, takže si asi stěžuju zbytečně. |

| Jo, teď když už se to rozjelo tak už je to dobré, Monica má zajímavou schopnost, sem zvědav jak se to bude dál vyvíjet...jinak stále nevím co si mám myslet o tom chlápkovi, co tam vystupuje za společnost, jak teď totiž úplně změnil "svojí politiku" a chování, tak nevím jestli to fakt jen hraje nebo jestli to mám brát vážně...taky by mě zajímalo co Syler, jestli fakt chce najít Sureshe, stejně nevím jak by v tom navrácení schopností mohl pomoci... |