První dva díly se mi hodně líbily, ale ten třetí byl nějaký divný.
|
Toto je spoiler!!!:
|
Sylar opět vraždící pošuk, to si mohli odpustit. Scénky s Claire ztrácejí na zábavnosti prvních dvou dílů (kde byl beztak nejlepší Bennett v práci), IMO ji muselo být jasné, že otec nebyl svatoušek. Peterův příběh mi taky příjde uměle natažený (Nepodívám se do krabice), byť ta loupež by si zasloužila třeba i nějaké větší plánování. Taky nikomu z těch Irů nepříjde divné, že Peter tam háže lidma po zdech; já zjistit, že to umí chlápek, kterého znám pár dnů, tak bych mu asi nešel udělat tetování. Oni jen řeknou "Nj, jsi divnej, ale co, padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina!" Hirův příběh naopak uměle podtažený (Z opileckého Takeza bych rád viděl více). Smrt toho černocha taky nějak rychle vyřešena. Celkově mi přišlo, jako bych se díval na sestřih z několika episoda a ne na episodu jednu. Doufám, že jenom potřebovali trochu poskočit a příště se vrátí ke kvalitě prvních dvou dílů. Už by se taky mohlo začít něco dít, těžce tomu chybí společný jmenovatel jako záchrana NYC v 1. řadě, to by tam těch vražd lidí ze společnosti museli dát více. U Hirova příběhu mi taky chybí více provázanosti - jako třeba zjištění, že společnost založil Takezo  Star Trekové osazenstvo potěšilo  3/5 |
A vůbec, nějak jsem nepochopil, jakto, že se z Petrelliho stal takový vagabund. On ty volby nevyhrál, nebo co?