Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 23.5.2007 22:14:09
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

TAk Heroes pro mě ztratili auru dokonalosti. Ne že by to bylo špatné ale tolik stupidních řešení a situací které předvedli autoři v několika posledních epizodách je donebevolající...
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 24.5.2007 08:41:54
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě se to líbilo celkem dost, ze začátku mě ten seriál moc nevtáhl, ale jak skončila Linie se zachraňováním roztleskávačky, tak to nabralo lepší dech:-)

Jedno mě však trápí:
Toto je spoiler!!!:
Proč Nathan odnesl Petera nahoru, když Peter umí sám létat? Sice to bylo super, že bratr si to nakonec rozmyslel a byla to taková dojemná scéna... Nebo mi něco uniklo?
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 24.5.2007 10:48:38
Shorty

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
Jedno mě však trápí:
Toto je spoiler!!!:
Proč Nathan odnesl Petera nahoru, když Peter umí sám létat? Sice to bylo super, že bratr si to nakonec rozmyslel a byla to taková dojemná scéna... Nebo mi něco uniklo?
Když si přečteš předchozí reakce...
Toto je spoiler!!!:
Myslím, že Peter měl až moc práce s ovládnutím radioaktivity. Na nějaké létání nemohl myslet.

Příspěvek 24.5.2007 12:34:42
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

1x23

Toto je spoiler!!!:
Tak mně se to líbilo a to tak, že hodně. Ale jelikož mám hrozně ráda Nathana, tak doufám, že jsou oba Petrelliové v pořádku. Přeci jen v tom výbuchu byla velká prodleva mezi tím, než odletěli a než Peter vybuchl. Peter mohl do té doby přemluvit Nathana, aby odletěl, třeba "máš rodinu, potřebuje tě" atd. A Peter to mohl přežít jak řekla jejich drahá matinka. Teda spíš doufám, že by to takhle mohlo být. :) Protože mám prostě Nathana ráda.
Nejdřív mě taky napadlo, proč Peter neodletěl sám. Ale lidi, trochu bychom se nad tím měli zamyslet-Peter získával schopnosti postupně, a poměrně nedávno. Teprve před časem zjistil, co umí. A nejen on. A to, že ve chvíli, kdy se snaží ovládnout jednu schopnost, kterou prostě ovládnout nedokáže, asi těžko pomyslí na to, že může odletět, nemluvě o tom, že mu to třeba vůbec nešlo.
Co se týče akce na konci, líbilo se mi to. Všichni hezky pohromadě, a Nikky konečně ukázala, že je co platná a poprvé v celém seriálu se mi její, resp. linie jejich rodiny líbila. To, jak praštila Sylara těmi parkovacími hodinami, nemělo chybu. :) Asi jsem trochu moc načichlá X-men apod., ale takhle se mi to hrozně moc líbilo.
Doufám, že nám ukážou víc v další sérii. A proč to kruci skončilo tak pitomě? :lol: Jak si to představují? Takhle nás napínat? :D
A Sylar? Vypadal mrtvý, v bezvědomí, takže bych spíš typla, že ho nějaký "dobráček" odtáhl.

Tak, kdy budou další díly? :)
Naposledy upravil Klenotka dne 24.5.2007 12:50:46, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.5.2007 12:44:19
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Ohledně Petera
Toto je spoiler!!!:
Vždyt tam jasně říkal: "Nedokážu to kontrovat - nedokážu nic!" Nebo tak nějak
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 24.5.2007 13:15:29
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Ok, Ok, to zní věrohodně, že nedokáže letět, když má plno práce s udržením svého vybuchujícího těla:-). Díky za osvětlení:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 25.5.2007 16:17:05
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Peter, Nathan i Sylar budou i v druhé sérii :wink:

Příspěvek 30.5.2007 17:45:37
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Nathan taky? To si musím rozšířit své spoilerové znalosti... Ale nevim, možná by bylo lepší, kdyby nebyl. Tedy - takhle ta jeho oběť tak nevyzní, i když jsem ho na konci začala mít ráda.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.6.2007 20:01:55
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

tak jsem se na to konečně také mrkla....no, upřímně, čekala jsem víc...už jen podle zde uveřejněných reakcí....ze začátku mne to moc neoslovilo ale jak se blížil konec série, bylo to o něco lepší.....jinak postavy byly celkem sympatické, pár mě jich hodně zajímalo ale některé třeba vůlbec..viz. linie Nikky/Jessica....bylo tu pár pěkných nápadů ale nic co by mne nějak závratně ohromilo.....celkově Heroes hodnotím jako lehký nadprůměr ale třeba mne další série více přesvědčí...
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 22.6.2007 15:50:26
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tož dobře to čistí. :-) Rozhodně mi to je sympatičtější než Lost a s BSG je to určitě nejlepší běžící "nerealistický" seriál. Zkoukl jsem první řadu na svůj vkus nezvykle rychle, velmi se mi to celé líbí, i když mi to chvílema příjde opravdu dost repetetivní a táhlé - zvláště když třeba během jednoho dílu se řekněme Hirovi stane jen to, že ho sebere otec, pokecají si, a pak ho zase pustí. Taky finále bylo takové čudné, jakoby jim už došly peníze nebo co, ten fight na konci byl několikanásobně horší, než třeba setkání Sylar a Peter u Sureshe doma. Představoval jsem si, že Sylara dostanou na tom náměstí společně a ne takhle... Kromě toho těch postav je fakt docela dost a dělá mi problém vědět, kdo koho viděl, kdo koho zkopal, kdo si o kom myslí, že je zlej atd.

Ale každopádně je to cool ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 09.7.2007 21:51:45
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Takže musím se připojit, podle reakcí jsem si nejdřív stáhl jen první dva díly, abych se koukl o co vůbec jde, a musím říct, že mě to tak vtáhlo že jsem hned musel stáhnout celou sérii a při stahování jsem celou dobu hypnotizoval procenta a download...fakt mě tenhle seriál dostal, člověk vidí jednu epizodu a hned si musí pustit další, a pak další :-)... pro mě byl nej scéna z budouctnosti, boj Syler X Peter (teda nebylo toho až tolik vidět) ale nějak se mi to prostě líbilo...ten konec, na tom "náměstí" mi přišel zvláštní...nejdřív s nim bojuje jen Peter, pak přiběhne Matt a snaží se ho sejmout, což se mu nedaří a dostaneto, pak mimochodem jak už jste říkali výborá scéna s Niky a parkovacím automatem, a nakonec po vyčerpání všech hrdinů Hiro, který se jen tak objeví a probodne ho, nevím, celkově to bylo drobet zvláštní...ale Hirovo zjevení v minulosti bylo kvalitní :-) , celkově fakt musím z mého hlediska seriál pochválit, fakt mě dostal, a nevím jak vydržím čekat do září, maj to udělané dost dobře, vždy člověka nechají napnutého až na další díl...
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 29.7.2007 12:00:35
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak druhá série Heroes začne 24.9, 3x hurá :twisted:

Příspěvek 29.7.2007 12:07:31
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak se zmíním, že jsem teď začal Heroes sledovat (abych viděl co na tom všichni vidí :D ). Mám za sebou pilot a druhý díl. Ten druhý mě, musím říct, upoutal víc než pilot a jelikož mám doma celou sérii tak budu v koukání pokračovat. :wink:
Btw. ten Hiro je naprosto perfektní postava :rflmao: se u těch jeho hlášek děsně řežu. :thumbsup:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 29.7.2007 12:23:20
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zrovna včera jsem tento super seriál po skoro dvoutýdněnním maratonu dodíval. Čučel jsem na to každou volnou chvilku. :D
Způsob jakým je to natočené je velmi kvalitní a strhující. Nevím jak bych na další díl vydržel čekat týden, když mi dělalo problémy vydržet přes noc. :wink:
Závěr mi přišel hodně dobrý. Nikiin výpad s parkovacím automatem byl cool(vždycky jsem jí fandil), jen jsem si v duchu říkal:"Dej mu holka!". Škoda, že se tak rychle ztáhla, mohla ho ještě trochu potrápit. :) Samozřejmě Hirovo Ya-ta to znamenitě ukončilo. Avšak to jak uzemnili Sylara mě nedostalo tak jak scéna Nathan-Peter-Claire, kdy jsem jenom zamáčkl slzu.

Už se moc těším na další řadu. Jsem zvědavý jak to dál rozvedou. Když to pojede paralelně s SGA tak budu mít aspoň co dělat...

Příspěvek 29.7.2007 17:14:47
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já sem se na FF podíval na prvních pár dílů a na poslední a tedka sem dotáh a dokoukal zbytek, musím říct že je to povedený i když mi nějaký postavy a jejich chování strašně připomíná 4400 který mám raději, ale Heroes mají pěkně našlápnuto a sem zvědavej jak to rozvinou v 2 serce, prej má Nathan nějak přežít, btw Hiro rulezz
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

PředchozíDalší

Zpět na Heroes