Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Proč Nathan odnesl Petera nahoru, když Peter umí sám létat? Sice to bylo super, že bratr si to nakonec rozmyslel a byla to taková dojemná scéna... Nebo mi něco uniklo? |
| Proč Nathan odnesl Petera nahoru, když Peter umí sám létat? Sice to bylo super, že bratr si to nakonec rozmyslel a byla to taková dojemná scéna... Nebo mi něco uniklo? |
| Myslím, že Peter měl až moc práce s ovládnutím radioaktivity. Na nějaké létání nemohl myslet. |
Tak mně se to líbilo a to tak, že hodně. Ale jelikož mám hrozně ráda Nathana, tak doufám, že jsou oba Petrelliové v pořádku. Přeci jen v tom výbuchu byla velká prodleva mezi tím, než odletěli a než Peter vybuchl. Peter mohl do té doby přemluvit Nathana, aby odletěl, třeba "máš rodinu, potřebuje tě" atd. A Peter to mohl přežít jak řekla jejich drahá matinka. Teda spíš doufám, že by to takhle mohlo být. Protože mám prostě Nathana ráda. Nejdřív mě taky napadlo, proč Peter neodletěl sám. Ale lidi, trochu bychom se nad tím měli zamyslet-Peter získával schopnosti postupně, a poměrně nedávno. Teprve před časem zjistil, co umí. A nejen on. A to, že ve chvíli, kdy se snaží ovládnout jednu schopnost, kterou prostě ovládnout nedokáže, asi těžko pomyslí na to, že může odletět, nemluvě o tom, že mu to třeba vůbec nešlo. Co se týče akce na konci, líbilo se mi to. Všichni hezky pohromadě, a Nikky konečně ukázala, že je co platná a poprvé v celém seriálu se mi její, resp. linie jejich rodiny líbila. To, jak praštila Sylara těmi parkovacími hodinami, nemělo chybu. Asi jsem trochu moc načichlá X-men apod., ale takhle se mi to hrozně moc líbilo.Doufám, že nám ukážou víc v další sérii. A proč to kruci skončilo tak pitomě? A Sylar? Vypadal mrtvý, v bezvědomí, takže bych spíš typla, že ho nějaký "dobráček" odtáhl. |

| Nathan taky? To si musím rozšířit své spoilerové znalosti... Ale nevim, možná by bylo lepší, kdyby nebyl. Tedy - takhle ta jeho oběť tak nevyzní, i když jsem ho na konci začala mít ráda. |
Rozhodně mi to je sympatičtější než Lost a s BSG je to určitě nejlepší běžící "nerealistický" seriál. Zkoukl jsem první řadu na svůj vkus nezvykle rychle, velmi se mi to celé líbí, i když mi to chvílema příjde opravdu dost repetetivní a táhlé - zvláště když třeba během jednoho dílu se řekněme Hirovi stane jen to, že ho sebere otec, pokecají si, a pak ho zase pustí. Taky finále bylo takové čudné, jakoby jim už došly peníze nebo co, ten fight na konci byl několikanásobně horší, než třeba setkání Sylar a Peter u Sureshe doma. Představoval jsem si, že Sylara dostanou na tom náměstí společně a ne takhle... Kromě toho těch postav je fakt docela dost a dělá mi problém vědět, kdo koho viděl, kdo koho zkopal, kdo si o kom myslí, že je zlej atd.
... pro mě byl nej scéna z budouctnosti, boj Syler X Peter (teda nebylo toho až tolik vidět) ale nějak se mi to prostě líbilo...ten konec, na tom "náměstí" mi přišel zvláštní...nejdřív s nim bojuje jen Peter, pak přiběhne Matt a snaží se ho sejmout, což se mu nedaří a dostaneto, pak mimochodem jak už jste říkali výborá scéna s Niky a parkovacím automatem, a nakonec po vyčerpání všech hrdinů Hiro, který se jen tak objeví a probodne ho, nevím, celkově to bylo drobet zvláštní...ale Hirovo zjevení v minulosti bylo kvalitní
, celkově fakt musím z mého hlediska seriál pochválit, fakt mě dostal, a nevím jak vydržím čekat do září, maj to udělané dost dobře, vždy člověka nechají napnutého až na další díl...
se u těch jeho hlášek děsně řežu.
Samozřejmě Hirovo Ya-ta to znamenitě ukončilo. Avšak to jak uzemnili Sylara mě nedostalo tak jak scéna Nathan-Peter-Claire, kdy jsem jenom zamáčkl slzu.