Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Bennet mě překvapil, jak chladnokrevně zabil Thompsona. Ikdyž si to zasloužil. Pak taky Lindermanova smrt mě dostala. Čekal bych něco ... okázalejšího. Nebo nevím... ikdyž... ruka v hlavě. Smrt Tedda mě ani nepřekvapila. Jednak jsem věděl, že Sylar má zabít dalšího hrdinu a jednak Sylar to nakreslil a musel získat jeho schopnosti. Pak jak stál na střeše a trénoval si novou schopnost a pak jeho "Booom!". ![]() |
| Tenhle díl boží.SRMT Lindermana nečekaná a smrt Thompsna chladnokrevná. Hiro dobře trénoval a jeho otec docela sympaťák.Škoda Teda.Syler si pěkně převrátil auto. |
| Benet přežije Mohinder taky a Jesicca a Mican a Moly a Micanum otec nevim jak se jmenuje |
| Jen Peter mi přijde poněkud...prostě mohl udělat víc a neudělal. U mně ztrácí. Zabití Lindermana - dost dobrý. A scény s Bennetem výborný. Jsem zvědavá, jak se z toho Bennet s Mohinderem vykecaj. Ale Hiro se učil nějak moc rychle...to je divný. A chudák D.L. Ale prostě díl celkově "boom", teda pardon, bomba |
| Pěknej díl, jen mi přijde, že náš hrdina dal svojí kůži dost lacino- během tý chvilky mohl Sylara zabít aspoň stokrát a on se nechá jen tak kuchnout Ale to by pak asi připravil Hira o práci a jeho tréning by byl k ničemu. To že se to tak rychle naučil mě ani moc nepřekvapilo- ten meč mu byl souzen a k čemu by mu byl meč bez toho, aby ho dokázal snadno ovládat- prostě k tomu měl vlohy. |
http://www.youtube.com/watch?v=CTBKwb2L2nk
http://www.youtube.com/watch?v=ofdEM4v-Yjk| Toto je spoiler!!!: |
Smrt Lindermana jsem přesně takhle čekala, když tam šel i DL. Jen jsem čekala, že mu vytrhne srdce místo mozku Je zajímavé sledovat, jak se naši hrdinové dávají dohromady, jak se to tam schází, míjí a ti, o kterých by to nikdo neřekl, se dávají dohromady. Z bratrů Petrelli je pro mě v tuhle chvíli ale mnohem zajímavější Nathan, tedy on byl pro mě vždycky tak nějak zajímavější, ale teď jsem zvědavá, jak se rozhodne. Linderman je mrtvý, tak by ho nemuselo nic svazovat. Peter pořád mluví o zachraňování, ale nic nedělá. Smrti Teda mohli docela dobře zachránit. Peter může být přece neviditelný, tak mohl udělat totéž, co Sylar a nemusel ho přitom nikdo vidět. Jen by tam odtud Teda vytáhl živého, a zabránil tak, aby se dostal do spárů Sylara. Ten se naproti tomu rozhodl zcela vědomě, že město zničí. Zajímavé, myslela jsem, že je sice vrah, ale že mu jde o víc než jen obyčejné zabíjení. No co už. Jsem zvědavá na příští díl. Jak se rozhodne Nathan, to Hirovo pokřikování s ním možná hnulo, nemluvě o smrti Lindermana. Co udělá Hiro? Doufám, že neumře Ando, i když Sylar vlastně nemá důvod ho zabít. Poslední epizoda, jsem hodně zvědavá, jak to vyřeší. Nechci, aby to skončilo otevřeně, ale rozhodně nechci uspěchaný konec. |
| Sylara skutečně "zabil" Hiro tím, že ho krásně propíchl. Akorát pak na konci bylo tělo pryč a byl otevřený poklop od kanálu - takže buď ho někdo odtáhl anebo se tam nějak odplazil sám, ale spíš bych to viděl na tu první možnost. Peter doopravdy vybouchl, ale svět nakonec doopravdy zachránil Nathan když s ním odletěl vysoko do oblak a nechal ho explodovat tam, čímž se obětoval pro záchranu milionů - akorát tam mohl Peter letět sám, ale beru to tak, že tím jak se snažil zoufale ovládnout tu Tedovu schopnost, nebyl schopen myslet na nic jiného. Takže děkujeme Nathane - asi ho ta Claiřina věta, že budoucnost není vepsána v kameni, přesvědčila, že může jednat. Takže vypadá to, že jsou Peter i Sylar pryč a můžou dostat prostor další hrdinové. I když bych na to stoprocentně nesázel, ještě se můžou oba dva ukázat - přeci jenom Peter má regeneraci a tuším že to i jeho matka dokonce řekla, že díky Claire může tu explozi přežít. A Sylara může někdo uzdravit... A prostě celkově byla celá epizoda naprosto perfektní - You saved the cheerleader so we can save the world |
| A do druhé série se můžeme těšit na řádného záporňáka, když se ho bála i Moly s tím, že on jako jediný ji může vidět. Možná by to mohl být ten otec Simone, který Petera viděl v té jeho vizi, ale ten zemřel už dávno. Ale má být daleko horší než Sylar... |