| Toto je spoiler!!!: |
ok, tak aspoň nějakou monstrózní bitvu mezi těma dvěma... stejně mám ale pocit, že se to nestane... myslím, že ten Lindermann bude ještě hoodně velký překvapení... něco mi říká, že už ho známe, ale pod jinym jménem... ![]() |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
ok, tak aspoň nějakou monstrózní bitvu mezi těma dvěma... stejně mám ale pocit, že se to nestane... myslím, že ten Lindermann bude ještě hoodně velký překvapení... něco mi říká, že už ho známe, ale pod jinym jménem... ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=TQWMHV-C8e8http://www.youtube.com/watch?v=ofZIvGn0giw| Toto je spoiler!!!: |
| Jinak to bylo jasný, že Peter přežije, vždyt to byl vlastně první Hrdina kterýho ukázali. |
Jsem zmatená víc než předtím, už aby přišel další díl.

| To bylo jasný že Peter přežije |
http://www.youtube.com/watch?v=f5I8jO_oSow&mode=related&search=| Toto je spoiler!!!: |
| Od souboje Sylar/Peter jsem tedy čekala mnohem víc. Ne, že se něco vyřeší, ale že se aspoň pořádně ukáží. Tohle bylo trochu trapné. Hlavně Peter - co sakra čekal, když si Sylar pozvedl střepíky a ještě tomu dával dramatickou pomlku. Peter tam stojí jak tele a ještě se otočí, aby na to just neviděl...to nechápu. Jsem si říkala, kam se schovat. Že ty střepy vyšle nejen do všech stran, ale taky nahoru a vůbec 3D. Střepů nebylo málo. Mohinder mě potěšil, jak Sylera sejmul...nicméně se zachoval jak totální debil. Odnesl Petera a Sylera tam nechal ležet??? Proč??? On byl přece připraven ho odkrouhnout a teď mu tam leží a on nic??? Když jsem na začátku odstavce uvedla "totální debil", tak to taky tak myslím. Prostě...cože??? Jinak, samozřejmě, to Peterovo oživení - jakmile mu tam ten střep zajel, tak jsem si vzpomenula na Claire, jak se vzbudila v té márnici a říkala jsem si, kdy mu to někdo vytáhne. Líbila se mi navigace pomocí myšlenek. To bylo pěkné . Zajímá mě, jak to udělají s tou budoucností. Jinak tam bylo pár dalších dobrých věcí.Ale díl celkově...chmm, nic moc - resp. nic moc na Heroes |
Taková pochmurná budoucnost, kde je prezidentem Sylar maskující se za Nathana, hrdinové jsou hrozbou pro celý svět a jdou proti sobě. Na jedné straně "Nathan" s haiťanem, parkmanem proti zbytku. Peter nějak přežil vlastní explozi se dal dohromady s Niki/Jessicou a má fakt pěknou jizvu přes obličej. A kdo si stěžoval, že se Peter a Sylar v minulém díle šetřili, tak tady mu to krásně vynahradí několika vteřinový záběr, kdy jdou proti sobě a oba u rukou nějaké energetické výboje A Claire s tmavou barvou vlasů taky nevypadá špatně a Hiro je předurčen k zabití Sylara. Podle těch komixů od Isaaca ho pěkně propíchne tou jeho katanou |
| Ta budoucnost byla fakt skvěle udělaná, Sylar jako Nathan. Parkman jako pěkný hajzlík. To, že Mohinder to píchnne Haiťanovi jsem už tak nějak čekal. Peter nezklamal. Ta jizva vypadala fakt dobře. Že přežil explozi bylo tak nějak jasné (jinnak by ta schopnost byla k ničemu |
| Tak jsem to shlídnul a ty blesky co lítaly za dveřma byly fakt hustý... jen mě namíchnul Sylar, že nakonec dostal Claire (teda herec co ho hraje... ten to v životě nebude mít jednoduchý- jestli to sledujou místní důchodkyně, měl by si nacvičit obranu, proti útoku kabelkou, jinak ho babči v krámě utlučou Peter nezklamal a Parkman... no vzhledem k tomu co se stalo ho docela chápu a že se snažil zničit každýho, kdo by mohl být druhym Sylarem (asi netušil, že pro něj dělá, což mě zaráží vzhledem k tomu, že umí číst myšlenky...) Doufám, že se jim povede ochránit Claire a nikdo ji nikdy nenajde (aspoň už víme, co znamenalo "zachraň roztleskávačku, zachráníš svět") Teď jen doufat, že Sylar nedostane tu holku, co má schopnost měnit svůj vzhled a nestane se prezidentem... teda Hiro má před sebou celkem dost práce... oddělat Sylara, to asi nebude žádná legrace... jak mě ten Sylar neskutečně štve... pomalu až Hirovi závidim jeho úkol... |