Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes-schopnosti

Heroes-schopnosti

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 20.1.2008 15:22:11
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak u Charlese Devauax se diskutuje o schopnosti nějak vstupovat do snů. Od něj by ji Peter měl a vysvětlovalo by to, jak se dostal k Devauxovi do snu.
Angela asi něco na způsob sugesce.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.1.2008 18:13:30
Gralex Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

S tou sugesci soudis z toho ze odpovidala mattovy? Ja bych rek ze to je spis znalosti jeho telepatickejch schopnosti, pak uz se daj zpravy jednostrane posilat jen tak ze na to mysli.
"Jake jsou zpravy pro nasi Velitelskou lod?"
"Ale Pane, my nemame zadnou Velitelskou lod."
"Nemáme Velitelskou lod?! Proc mi o tom nikdo nerekl?!"

Příspěvek 20.1.2008 19:46:17
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ne, spíš z toho, že dokázala přesvědčit Heidi, že Nathan je nemocný a že to, že umí létat, není pravda. Pak dokázala Peterovi vyvolat v hlavě vzpomínky...nevím přesně, ale něco s myslí to asi bude. Ne nezbytně telepatie, ale třeba nějaká kontrola mysli nebo tak. :dontknow:
Nesoudím já, viděla jsem o tom spekulace i jinde :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.1.2008 19:59:40
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aha, aha tak to by klidne mohlo bejt, abych pravdu rek tak si na zadnej tehle pripadu moc nepamatuju, ale aspon mam dalsi vec na kterou se chci pri opetovnym sledovani 1. rady na prime zamerit

Příspěvek 20.1.2008 20:28:45
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Gralex: Ty dva případy co popsala Klenotka se odehrávají ve druhé sérii. :wink: Nejsem si moc jistý jestli v první řadě něco dělala.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 20.1.2008 21:04:35
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak to v tom mam dobrej hokej a za trest se na to budu muset kouknout znova

Příspěvek 20.1.2008 22:36:17
fistik Airman
Airman

Odpovědět s citací

Angela Petrelli mala jednoznacne schopnost mysli. Ak si spominate, tak jej sluzil ten jamajcan, bol jej ziakom. Ona ho naucila pracovat s myslou. A ona tu schopnost ciastocne tiez ovladala, ale nie tak dokonalo, ako jamajcan. Vedela vzdorovat Matovi pri vysluchu a v podstate vzdy vedela, ked sa nablizku nachadzal nejake clovek s nejakou schopnostou. Nieco s tou hlavou vedela.

Příspěvek 20.1.2008 23:47:51
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak schopnost vzdorovat a poznat lidi se schopnostma bych neprisuzoval primo jeji schopnosti. To ze je schopna rozpoznat ze ma nekdo schopnost je spis tim ze je ve Spolecnosti a urcite zna zaznamy sledovanejch lidi. A to ze je schopna vzdorovat je proste, jak uz sem rikal, tim ze znala mattova otce a tak vi jak to asi vypada kdyz ji nekdo cte myslenky (nemluve o mattove vyrazu kdyz je nekomu cte, to by na nem snad poznal i slepej). Ale samozrejme pokud byl haitan jejim zakem tak klidne muze mit taky schopnost ovlivnovat pamet (zamerne nerikam vymazavat pamet, protoze stejne jako u matta se schopnost cist myslenky vyviji tak i u haitana bych rek ze to neskonci jen u mazani)

Příspěvek 30.1.2008 20:58:38
B-Rabbit Airman
Airman

Odpovědět s citací

ten Haitan vie aj znemoznit pouzivanie schopnosti inym ked je niekomu nablizku
[img][images/thumbs/B-Rabbit_4400.gif]http://the4400.sga-project.com/images/userbars/4400.gif[/img]
[img][images/thumbs/B-Rabbit_userbar44001ht.gif]http://the4400.sga-project.com/images/userbars/userbar44001ht.gif[/img]

Příspěvek 30.1.2008 23:55:35
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To znemozneni schopnosti je asi prave ta sugesce, proste nekomu vsugeruje ze nemuze pouzivat svoje schopnosti

Re:

Příspěvek 07.1.2009 20:23:28
Trandul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale v komixu bylo, že omylem zablokoval schopnost svymu otci. Pokud by to bylo tou sugescí, tak by to musel udělat vědomě a soustředit se na to.

Jinak Clair byla jedina, kdo přežil Sylerovo "skalpování", takže to nebude záležet jenom na mozku.

Zajímalo by mě jako schopnost dostane Mohinder. Tu "pavoučí" schopnost si vyléčil kontaktem s tou látkou.

A Hirova schopnost se dá rozvíjet tim, že bude čas zastavovat líp. Když zastavil čas tak se Daphne mohla pohybovat jako normalni člověk. Když sme už u toho, tak co byl ten barevnej pruh za Daphne, když Hiro zastavil čas. Neni snad rozmazání způsobený tim, že to je rychlejší než vnímání oka?

A když sme už u toho Hira( :D ), tak jak byl Hiro v budoucnosti a Ando ho strefil červenejma bleskama a Hiro si myslel, že ho zabil, ale pak se zjistilo, že ty blesky jenom zesilujou schopnosti ostatních. Mohl se teleportovat na Mars.

Příspěvek 08.1.2009 00:14:11
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Znovuobjevení zapomenutých témat :)

Tak řekl bych, že Hiro nebude mít ve třetí řadě žádnou schopnost, potom co mu ji arthur sebral... takže se s Andem prohodili, teď bude dělat slouhu a to je asi dobře... A vlastně Ando je taky bezmocnej, když budou spolu jenom oni... takže si musí najít lepšího kamaráda :)

Jinak ten pruh za daphne bych řekl že byl vzduch rozraženej...nvm...

Příspěvek 22.8.2009 00:27:56
HerCuleS Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hele mě se líbý ta blondýná co má samoregenerační schopnosti vyděl jsem jenom pár dílu ale newim z jaké řady to bylo ale pamatuju si že v tom jednom onom dílu vyšla z hořícího baráku a za chviličku byla zase uplně fit to by se my hodilo !!! :shock: :D :D :laugh: :loltransparent: A kdo by taky nechtěl být skoro nesmrtelný já teda né ale žít se superschopnostma by nebylo na škodu !!! :thumbsup: :pyramida:
Obrázek
Hraju StarGate-Game.cz (Odyssey) A všechny tímto Zdravim !!!

Příspěvek 21.6.2010 08:31:13
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Myslíš Claire (co si pamatuju). Tak mě napadlo. Jaká je vaše nejoblíbenější schopnost (ne postava) z Heroes? Pro mě Hirova a Peterova. A ještě tam byla takováta holka co se rychle učila. Tu myslím mám :D
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 07.7.2010 21:54:21
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nikdy neumřít by nebylo na škodu, ale jinak je naprosto bezbranná a tudíž ji nemám moc rád. Nejlepší postava je pro mě samozřejmě Peter - a ne jen proto, že má hafo schopností. Ovšem musím přiznat, že když mu byly všechny ukradeny tak jsem skoro brečel. Takhle zruinovat jeho potenciál? Za to by někdo zasloužil kulku do headky :evil:
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

PředchozíDalší

Zpět na Heroes