V knihovně těžko, tam jsou beznadějně rozpůjčované - kdekoliv

Ale teď vychází hodně jeho knih znovu. Já ty své staré ohmatané a desetkrát čtené za nové měnit nehodlám
Linn: Ono to není špatné, ale problém je, že je to sci-fi a ne fantasy. Já mám ráda Gaimana právě kvůli jeho stylu fantasy. A Mezisvět je takový, no, řekněme, že každý výborný autor fan fiction by dokázal v ich-formě napsat totéž. Ono je to totiž v ich-formě a chybí tomu takový ten obvyklý švih a humor (když ta kniha zamýšlí být vtipná, což tahle nejspíš být měla). Jestli znáš Nixovu Sedmou věž, tak tohle je hodně podobné - má to potenciál, mohlo by se to rozrůst do krásného, propracovaného světa, ale on tam klouže jen po povrchu. Prostě je tam u toho cítit takový ten promrhaný potenciál, že si řekneš "mohlo to být lepší". Je to napsané dobře, ale od Gaimana člověk prostě očekává víc, než "dobře". Tím tě samozřejmě neodrazuju od čtení, udělej si vlastní názor.

Nemluvě o tom, že pro každého milovníka Gaimana je to v podstatě povinnost.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.