Já čet Pána prstenů+ hobita, Silmarilion sem nedočet. Pak sem přečet největší brak co znám (jj, Harry Potter je všudypřítomný; a v aj je mnohem lepší). Já, robot od Asimova a hlavně R. A. Heinlein (skoro všechno- nelíbilo se mi jen "číslo bestie") Den trifidů sem bohužel taky nedočet a teď to nemůžu najít
Harry Potter se mi náhodou docela líbil. Jen jsem jedničku, dvojku a trojku četla až poté, co jsem viděla tyto tři filmy (se čtyřkou nevim ). Jinak teď mám přečteno vše, co vyšlo.
Den trifidů je zajímavej, ale ten konec mi příjde takovej nedodělanej...vlastně tam ani o ty trifidy tak nejde, jako spíš o ty lidi a problém je tam furt. (Jo, vim, že existuje Noc trifidů od jinýho autora)
Harry Potter se mi nejvíc líbil třetí díl (oba, film i kniha), ale pátá kniha byla zatím asi nejslabší.
Osobně můžu doporučit všechno od Neila Gaimana, pro něj mám slabost. Já mám ráda tzv. "městskou fantasy". Bývá to temnější a taky se do toho člověk líp vžije.
A sci-fi, nejlepší, co jsem zatím četla (protože teď nemám moc času na cokoliv, bohužel), je Orson Scott Card a jeho Enderova hra+pokračování. Bezvadné knihy, napínavé, překvapivé a Xenocida je i dost jiná a víc filozofická.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
hele chtel bych se zeptat mimo HP estli ste nekdo cetl neco od Peter Hamilton sagu z nich se treti a ctvrty dil jmenuje Neutronivy alchymista. A taky estli to nekdo nemate complet, teda estli se to oplati kupovat. Jen sem slisel ze je to celkem fajn cteni z vesmirny fantasy. dik
hele chtel bych se zeptat mimo HP estli ste nekdo cetl neco od Peter Hamilton sagu z nich se treti a ctvrty dil jmenuje Neutronivy alchymista. A taky estli to nekdo nemate complet, teda estli se to oplati kupovat. Jen sem slisel ze je to celkem fajn cteni z vesmirny fantasy. dik
Měl být do konce června, ale teď to vypadá že to možná nebude ani do konce roku. No ono přepisovat komiksy do knižní podoby není moc inovativní záležitost, a třeba mě osobně Noční klub připadal už moc ohleděný.
THE COLLECTOR
MORGAN PYM appears to be in his mid 30's, but was in fact born in 1322 AD, in Nuremberg. he could escape the trip to Hell if he agrees to collect souls from others who have dealt with the Devil.