Mam knihu "StarGate". (eBook)
Je to vlastne knizna verzia filmu. (Alebo skor film je natoceny podla knihy.)
Su tam drobne rozdiely v deji ale mne sa paci viac ako film (mozno az na ten koniec).
Je to cesky preklad (sem tam nejaky preklep ale da sa to prezit.)
Mam knihu "StarGate". (eBook) Je to vlastne knizna verzia filmu. (Alebo skor film je natoceny podla knihy.) Su tam drobne rozdiely v deji ale mne sa paci viac ako film (mozno az na ten koniec).
Je to cesky preklad (sem tam nejaky preklep ale da sa to prezit.)
Ak mate niekto zaujem, napiste na mail alebo PM.
No musím povedať že táto kniha je rozhodne zaujímavá.
jj tu knihu mám taky. Celkem zajímavá. Vysvětlené některé věci. I když chyby tam jsou. Tak např. pramidy byly stavěny proto, aby sloužily jako přistávací plochy pro Ha'taky (blbost základna Ha'taků je čtyřstěn), potom co Daniel vylezl ze sarkofágu, bolely ho z brýlí oči,...
no ale to jsou spíše chyby v seriálu. Tuhle knížku doporučuji přečíst. Je taková více logičtější než film.
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.
tak to nevím. Ale podle toho, že vb ní byly fotky z filmu tak to byla asi knížka dělaná podle filmu. A byla udělaná líp, protože tam vysvětlili to, co ve filmu ne. Jo a jinak některé situace jsou změněné. (Např. Catherine se s Danielem nepotkala po přednášce, ale přišla za ním domů.)
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.
Tato kniha vysla az po uvedeni filmu (su v nej aj fotky z filmu) ale text je povodna Devlinova predloha. Su tu urcite rozdiely.
Vo filme niektore veci nie su vobec a niektore su zmenene (hlavne kvoli obmedzenej dlzke).
A to Stargate Atlantis - Wraithfall 1 a 2 a SG-1 Stargate Convention Special. Je to z minuleho roku... a anglicky, kdyby se nekdo nasel a prelozil tak vklidu upravim do cj