Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Star Trek Další Star Trek seriál

Další Star Trek seriál

jeden z nejúspěšnějších televizních sci-fi seriálů, který snad ani nepotřebuje představovat...

Příspěvek 06.4.2010 20:16:50
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tohle přesně vše vystihuje :)
http://www.youtube.com/watch?v=qx0aP20wSpY
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 26.12.2010 00:28:10
pumelo1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud jste někdo viděl Captain Summit lze ho najít na Youtube,nebo jako bonus na Blu-ray kolekci Filmů,tak největší problém jsou prachy.Na film by bylo potřeba tak 50mil.doláčů a na seriál 10x tolik.Nikdo to nechce dát z různých důvodu.Osobně bych pokud by další seriál spatřil světlo světa pokračoval přelomem 24-25 století jakoukoliv lodí které bude šefovat chlap a nebude to seriál typu SGU,kde se budou řešit charaktery a animozity jednotlivých členů posádky :palka:.
Asi největším problémem jsme mi sami,ruku na srdce,kdo z vás si nestahuje z netu jakekoliv díly z jakéhokoliv seriálu :hmmm: Návratnost vložených peněz je malá a fandů co si koupí originál či suvenýry s tím spjaté také nevidělá tolik.

Ale můžeme se na těch 50 melounů složit, dát jim téma na film z nějakého vypsaného celosvětového hlasování jaké by mělo být téma a uvidíme :rflmao:

Příspěvek 26.12.2010 07:51:39
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ehm celá sezóna SGU stojí 40 milionů dolarů a myslím, že efekty jsou tam na vysoké úrovni a ještě k tomu se tam vyskytuje spousta známých tváří.
Obrázek

Příspěvek 26.12.2010 09:09:58
pumelo1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

ehm celá sezóna SGU stojí 40 milionů dolarů a myslím, že efekty jsou tam na vysoké úrovni a ještě k tomu se tam vyskytuje spousta známých tváří.

Nevím co si tím myslel,ale těch 500 melounů na serial o 5-7 seriiích u Startreku normál a film za 50 taky normál, aby to za něco stálo.
Ikdyž můžeme to udělat i za polovic pokud na to bude. :D
Zbytek je tak trochu vtip.

Předchozí

Zpět na Star Trek