ten černej prostor tam normálně nemám mám totiž novej 24" monitor a 17" starej
"Master Rahl guide us. Master Rahl teach us. Master Rahl protect us. In your light we thrive. In your mercy we are sheltered. In your wisdom we are humbled. We live only to serve. Our lives are yours."
Já teda myslel, že v tomhle topicu se mají lidi pochlubit svým pozadím na ploše a né oknem a začerněným textem qipu z té Neytiri mám uplný ho*no... ještě, že mi běhá 11 její wallpaperů každých 10 min na ploše
taky bych chtěl tolik... ale na rozlišení 1920×1080 jich moc není a když už, tak kvalita je mizerná btw. nevíte, kdy má vyjít Avatar na BD ve fullHD? rád bych si stáhnul něco lepšího než blbej camrip
"Master Rahl guide us. Master Rahl teach us. Master Rahl protect us. In your light we thrive. In your mercy we are sheltered. In your wisdom we are humbled. We live only to serve. Our lives are yours."
taky bych chtěl tolik... ale na rozlišení 1920×1080 jich moc není a když už, tak kvalita je mizerná btw. nevíte, kdy má vyjít Avatar na BD ve fullHD? rád bych si stáhnul něco lepšího než blbej camrip
taky bych potřeboval několik wallů v rozlišení 1920x1080, a na thescif.... se mi žádnej nezamlouvá, takže pokud by někdo věděl o nějaké hezké stránce s nějakým větším výběrem na wally v tomto rozlišení (pokud možno full hd) tak bych byl velmi vděčný
Dragon: Na 1080p musí člověk chvíli hledat, no. Já to teď s 24" monitorem taky řeším. Docela se mi osvědčilo používat tapety udělaný printscreenem z Winampovejch vizualizací. Některý vypadaj fakt dobře.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."