Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Vtipy a zábava Vtipy

Vtipy

obrázky, videa, flash animace, texty a další

Příspěvek 20.11.2007 20:50:33
Mackenzie Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

dobre je to sproste,takze nebudu ohrozovat mravni vychovu mladeze 8)
Toto je spoiler!!!:
Pta se syn tatika, jestli muze na party. Otec teda jako, ze jo, ale, ze jestli pride domu ozralej, tak at si ho nepreje. Dalsi rano se synacek vzbudi a strasne ho boli cely clovek. Tak de za otcem a pta se co se stalo a otec vysvetluje: Prisel si ozralej jak svina - to bych jeste prezil. Kdyz si znasilnil vlastni sestru - tak to bych jeste prezil, kdyz si svoji matce rek, ze je devka - to bych jeste taky prezil, ale to, ze si se vysral na koberec pred televizi, do toho hovna napichal paratka arek, ze ode dneska bude jezecek bydlet s nama, tak to sem je serezal jak zito.

Příspěvek 02.12.2007 12:01:48
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Blondýnka se ráno probudí a zakřičí: "Bože! Já nevidím!!" Pak otevře oči: "Aha.."
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 10.12.2007 17:50:14
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

kdysi sem si delal takovej archiv vtipu tak to sem davam a ze toho je :D

navod k pouziti 1)ignorujte ´´poslat na e-mail´´
2)vsechny vtipy v toomhle topicu sem necet je mozne ze tam bude dost stejnych nebo zalozenych na te same pointe jako vtipy ostatnich
3)nechci se dotknoutr zadne se skupin niz se tu vtipy tykaj de pouze o srandu

peknou zabavu a uzijte si vtipovi maraton coste v zivote nezazily

Cikán a gadžo bydlí vedle sebe ve stejných barácích.
Oba dva se rozhodnou ty dva baráky prodat.
Běloch vyhodí cenu na 1 000 000 Kč, ale dozví se, že cikán ten svůj prodává za 2 000 000 Kč.
Nasupeně tedy dojde k cikánovi a povídá:
"Jak to, že prodáváš ten stejný dům za dvakrát takovou cenu?!"
"Protože vedle mě nebydlí cikáni!"

Víte kdo vymyslel triatlon? Cikáni, na plavečák pěšky spátky na kole

Stojí francouz, čech a cigán před srázem a kdo do něj skočí a něco si budou přát tak se jim to splní.
Francouz povídá: "Chci do postele." skočí a spadne do postele.
Čech povídá: "Chci do postele se ženskou." Skočí aspadne do postele se ženskou.
Cigán povídá: "Když se to splnilo jim tak se to splní i mně." Tak se cigán rozeběhne zakopne a zakřičí: "Do prdele!" a padá ze srázu.

Cikán se popral s bílým. "Kdo to začal?" táže se policajt. "On," odpoví cikán, "nechtěl mi dát peněženku!"

Róm si dělá autoškolu. Projede v pořádku křižovatkou a instruktor se ho ptá "Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za značku?"
A róm na to "Hliníková, vrátíme se ?"

Přijdou cigáni do recepce hotelu a recepční na ně:
"Máte rezervaci?"
cigán:
"Vypadáme snad jako indiáni debile?!"

Malý cikán sedí pod hruškou a ukusuje chleba.
Najednou se před ním objeví utahaný dědeček.
"Dědečku vemte si kousek chleba" a podává mu skývu.
"Děkuji ti chlapečku, já nejsem obyčejný dědeček, že jsi tak hodný, splním ti jedno přání"
"Já nechci být cikán, chci být bílý jako ostatní"
"Ať se tak stane" řekl děda a vtom se cikáně proměnilo na bílé dítě. Utíká domů pochlubit se rodičům. Přiběhne na dvorek, kde táta zrovna
rozebírá kradené auto.
"Táto, podívej vidíš na mně něco ?"
"Dežo říkal jsem ti stokrát, že když mám práci, nemáš mě vyrušovat. Běž za mámou".
Příjde do kuchyně, tam ožralá máma leží na pohovce.
"Mámo podívej, vidíš na mně něco ?"
Máma se ani neotočí a říká: "Dežo říkala jsem ti, že když jsem nemocná nemáš na mně ani mluvit"
Malý cikán zajde do stodoly, sedne si a kroutí hlavou "Ještě jsem jen deset minut bílý a už mě ti skurvení cikáni serou".

Přijde cikán do krámu a ptá se: "Máte něco od Algidy?"
Prodavač na něj vytáhne revolver a povídá: "Ano, Magnum!"

Přejede řidič cikána. Přijedou policajti a ptají se: "Tak pane, v jaké rychlosti do vás ten cikán naběhl?"

Strašná katastrofa - zemětřesení v Rumunsku, 50 000 mrtvých. USA okamžitě poskytuje potravinovou pomoc - posílá 50 000 zbrusu nových potravinových balíčků. Rusko poskytuje materiální pomoc - posílá 50 000 spacáků a přikrývek. A česko okamžitě posílá 50 000 nových rumunů.

Setkají se dvě kněžky lásky z dálnice E55. Jedna nese v náručí dítě. - Kam iděš Eržika ? ptá se jí Žaneta. - Na bál. - S děckem ? - Dám ho do tomboly.

Kopou dvě cikánky brambory a jedna vykope ohromně velký brambor a říká: "Hele, takovýho má můj Dežo."
A ta druhá na to: "Takhle velkýho nebo takhle špinavýho?

Kecaj spolu dvě cikánky, ta první říká: "Včera jsem byla u gynekologa a prohlížel mi poštěváka". Ta druha říká: "A kundu vidět nechtěl?" Ne na tebe se neptal.

Dežo dostane prácu u stavební firmy. Šéf mu poví: "Běž natříť okna!". Po pěti hodinách "těžké" práce dojde za šéfem ze slovy:
"Šéfe aj rámy?"

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Baví se dvě blondýnky na letišti:
"Já nechápu, jak můžou ty teroristi tak velký letadlo vůbec unést."
"Ty si ale kráva! Vždyť oni ho neunášej na zemi, ale ve vzduchu, když je
tááákhle malinký!"

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Blondýna přijde se psem k veterináři a prosí:
"Podívejte se, pane doktore, co mu jen může být? Dávám mu všechno, co pes potřebuje ke správné výživě - ale on pořád nežere a nežere a nežere...
Veterinář se podívá na psa a odpoví blondýně: "Protože je vycpanej a vycpanej a vycpanej."

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Blondýnka přijde do prodejny hudebních nástrojů a rozhlíží se. Po chvíli přijde k prodavačce a říká: "Prosila bych tu červenou trubku a tu bílou harmoniku." Prodavačka se na ní podívá a odpoví: "Dobře, ten hasící přístroj ti dám, ale nemysli si, že kvůli tobě odmontuji i radiátor."

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Víte, proč dal Bůh blondýnkám o 2% vyšší IQ než koním? .
Aby při přehlídkách nesraly na ulici!

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Hladí si těhotná blondýnka před zrcadlem břicho:
"Doufám, že je to moje!"

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Jde blondýna po ulici a na lampě vidí inzerát:
"Prodám byt 2+1."
Tak blondýna klepe, klepe a nic!
Jde kolem policajt a říká: "Proboha, proč klepete na tu lampu?"
"Ále,tady vidím inzerát - prodám byt 2+1 a tak klepu, klepu a nikdo neotvírá."
A policajt na to: "Zkuste to ještě jednou, nahoře se svítí."

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Potká brunetka blondýnku, která vede psa na vodítku.
Zastaví ji a povídá:
"Jé, to je ale krásný pejsek! Co stojí?"
"No, já taky nevím, proč si ten blbec nesedne!"

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Černovláska na pláži:
"Mám plnou hlavu písku."
Blondýnka:
"Zajimavé, mně se to dostalo jen do vlasů."

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Jde takhle blondýnka po ulici, spadne obličejem do hovna a povídá: "Fuj, ještě že jsem do něj nešlápla!"

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Potkají se 2 blondýnky ve výtahu a ta jedna říká, že si nechala udělat těhotenský test a ta druhá se ptá:
"A jaké otázky ti tam dávaly?"

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Šéf blondýnce:
"Váš nástupní plat je 8000 Kč. Časem můžete mít plat 12000 Kč."
Blondýnka:
"Tak já tedy přijdu raději časem."

Blondýnka stojí u brány parku a čte si tabulku VSTUP JEN SE PSEM NA VODÍTKU.
Zamyslí se a pak přemýšlí: "Nějaký špagát bych našla, ale kde seženu psa?"

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Je blondýnka v supermarketu u pokladny a ptá se prodavačky: "A igelitka by nebyla?"
"Prosím vás, a co kouzelné slůvko?" odvětí prodavačka.
Blondýnka se hluboce zamyslí a povídá: "Čáry máry, igelitka!"

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Blondýna v restauraci si přečetla jmenovku prsaté číšnice a říká:
"Liduška...pěkný, a jak jste pojmenovala to druhý?"

28.05.2006 - Blondýnky Pošli na e-mail... Blondýnka volá příteli mobilem a ozve se jí ženský hlas:
"Účastník momentálně není dostupný, zavolejte prosím později."
"A tobě je dostupný, ty mizerná štětko?"

Přijde policajt za doktorem s bolestmi břicha. Doktor ho prohlédne a předepíše čípky.
"To by vám mělo pomoct," říká doktor.
Policajt jde domů a všechny čípky sežere. Na druhý den je zpátky s ještě většími bolestmi břicha, tak mu doktor předepíše silnější, větší čípky, že ty určitě zaberou.
Blbý policajt je samozřejmě všechny sežere a další den je u doktora zase.
Doktor na to: "Tady vám dávám supersilný čípek, nesmíte teď pít a ani kouřit, protože můžete mít problémy."
Policajt doma čípek sežere, jako obyčejně. Další den u doktora.
Doktorovi samozřejmě dochází trpělivost a podrážděně říká: "Člověče, vy ty čípky snad žerete, či co?!"
A policajt podrážděně: "Né...! Cpu si je asi do prdele!"

28.02.2005 - Kameňáky Pošli na e-mail... Na Městský úřad přijde občan s požadavkem, že by si chtěl nechat změnit hanlivé jméno. Úřednice se ptá "A jak se jmenujete ?" "Stanislav Prdel". "To je opravdu hanlivé a jak by ste se chtěl jmenovat?". "Josef Prdel"

09.08.2004 - Kameňáky Pošli na e-mail... Proč mají Škodovky zadní sklo vytápěné?
Aby nezábly ruce, když tlačíte.

09.08.2004 - Kameňáky Pošli na e-mail... Přijde montér na jednotku intenzivní péče, chvíli si prohlíží pacienty, všichni na přístrojích, a pak povídá: "Pořádně se nadechněte, budu měnit pojistky."

09.08.2004 - Kameňáky Pošli na e-mail... Jde paní parkem a vidí druhou paní, jak drží malé dítě za nohy a tluče mu hlavou o strom.
"Haló, paní, co to děláte, vždyť mu spadne čepička."
"Ale, jen se nebojte, má ji přibitou!"

09.08.2004 - Kameňáky Pošli na e-mail... Jdou dva bratři za babičkou lesem. Jeden je slepý a druhý má jen jedno oko, tak ten jednooký vede toho slepého. Jdou, jdou a najednou jednooký zakopne a vypíchne si i to jediné oko a říká: "Tak jsme došli!"
A ten druhý: "Ahoj, babi!"

09.08.2004 - Kameňáky Pošli na e-mail... "Chtěl jsem být na diskotéce kanón..."
"A jak jsi dopadl?"
"Jako dělo."

09.08.2004 - Kameňáky Pošli na e-mail... Říká zubní kartáček pastě: "Tak už se konečně vymáčkni!"

12.07.2004 - Kameňáky Pošli na e-mail... Stojí dítě u brány a žvýká žiletku. Čím déle žvýkalo, tím více se usmívalo.

12.07.2004 - Kameňáky Pošli na e-mail... Co to znamená když čtyři nesou rakev? Bylo nás pět.

29.06.2004 - Kameňáky Pošli na e-mail... Je to modrý a plave to.. Co to je? Dítě minulé sezony.

Jede mírně přiožralej chlápek autem a nabourá do auta s dvěma buzerantama. Jeden z nich povídá: "René, zavolej policii, pán nám naboural autíčko". Chlap na to: "Pánové, nešlo by to prosím bez té policie? Dám vám litr každýmu, víte, mám trochu upito..." a buzík na to:
"Reníčku, zavolej policii, pán nám naboural autíčko a ješte bumbal, to se musí vyšetřit"
Chlapík povídá "Pánové, nechte policii bejt, dám vám deset litrů každýmu, víte, mně před tejdnem sebrali řidičák..." "Renčo, zavolej policii, pán nám naboural autíčko, bumbal a ješte nemá průkazečku, to se musí vyšetřit"!!!
Chlapík se nasere a zařve "Tak víte co? Polibte mi prdel, buzeranti zasraný!!!"
- "Reníku, nikam nevolej, pán začíná vyjednávat..."

Baví se tři policisté
První říká, že našel pod postelí tenisový míček, takže má podezření, že mu manželka chodí s tenistou.
Druhý na to: "To já našel tuhle pod postelí kopačák, tak ta moje mi určitě zahýbá s fotbalistou.
A třetí se smutně přidává: "Tak to je mi ta moje ženská nevěrná s koněm. Zrovna včera jsem v posteli našel žokeje..."

09.03.2006 - Policajti Pošli na e-mail... Jde policajt po ulici a najednou slyší volání.Tak vběhne do dvora ze kterého se to ozývá a spatří chlapečka, jak sedí na okraji žumpy a naříká:"matka, matka".Policajt se ho urychleně zeptá:"tobě tam spadla matka"?"jo"odpoví chlapeček.Policajt se svlékne a hop do žumpy.Chvíli se tam hrabe v těch sračkách a potom řekne:"vždyť tady nic není"!A chlapeček řekne."No tak to je mi ten šroubek na hovno"!!!

26.12.2005 - Policajti Pošli na e-mail... Víte co udělá policajt kdž má chut na marmeládu?
Oloupe si kolblihu.

27.09.2005 - Policajti Pošli na e-mail... Policajt: - Kde jsi schoval peníze
Tlumočník: - Kde jsi schoval peníze?
Zloděj: - Neřeknu.
Tlumočník: - Neřekne.
Policajt: - Když neřekneš, zavřeme tě na 10 let.
Tlumočník: - Když neřekneš, zavřou tě na 10 let.
Zloděj: - Neřeknu.
Tlumočník: - Neřekne.
Policajt: - Když neřekneš, zastřelíme tě.
Tlumočník: - Když neřekneš, zastřelí tě.
Zloděj: - Zakopal jsem je v kuchyni.
Tlumočník: - Že prý stejně nepoví

05.08.2005 - Policajti Pošli na e-mail... V rodině vyrostli tři syni. Jeden se jmenoval Darmošlap, druhý se jmenoval Darmžrout a ten třetí, to byl taky policajt!

10.05.2005 - Policajti Pošli na e-mail... Chlapik jde do duchodu a za usetrene penize si chce koupit neco, po cem vzdycky touzil - sportovni auto.
Udela to a hned vyrazi na dalnici, kdyz se za nim nahle objevi policejni auto.
Chlapek si pomysli:
"Mam ferari, ujedu mu jako nic!" 160, 180, 220 Pak si pomysli:
"Prece se nezabiju" a zastavi.
Policajt dojde k nemu a rika :
"Uz jsem slysel UPLNE vsechny vymluvy, ale mam dneska dobrou naladu, takze kdyz mi reknete neco, co jeste nikdo nezkousel, necham vas jet."
Chlapek povida :
"Jsou to dva dny, co mi manzelka utekla s policajtem, myslel jsem, ze jste to vy a vezete mi ji zpatky." ......
"Dobre jedte!"

19.02.2005 - Policajti Pošli na e-mail... Jednou říká šéf policajtům:
"Zítra se pěkně oblečte, protože jdeme na Figarovu
svatbu."
Policajti druhý den přišli pěkně oblečení a přišli i s kyticemi a
dorty. Šéf na ně zlostně křičí: "Vy hlupáci! Jdeme na operu a ne
na normální svatbu!" Jeden podřízený se naštve a říká:
"Teď si frajer co, ale kdo přišel v holinkách a s udicí,když jsme
šli na Labutí jezero?"

Dva policisté neměli kde bydlet, a tak si koupili dva vyřazené
spací vagóny. "Já to mám celkem dobré," povídá první,
"ale mám
na vagóně napsáno nekuřáci, a tak musím chodit kouřit ven.
"Ty se máš," na to druhý, "to já mám na záchodě
cedulku
,,Používejte jen za jízdy " a než ten vagón roztlačím, tak se
většinou vždycky poseru!"

19.02.2005 - Policajti Pošli na e-mail... Přijde policajt na stanici, v ruce má psí lejno a říká:
"Chlapi, podívejte se, do čeho jsem málem šlápnul!"

19.02.2005 - Policajti Pošli na e-mail... Baví se dva mladíci: "A víš, jaký je rozdíl mezi policajtem a debilem?" Najednou se spoza rohu vynoří policajt: "No, jaký, jaký??"
"Žádný."
"No proto!!"

19.02.2005 - Policajti Pošli na e-mail... Ptá se občan policisty: "Prosím vás, je tato ulice bezpečná?"
"Samozřejmě, že je bezpečná, jinak bych tu nestál!"

19.02.2005 - Policajti Pošli na e-mail... Jdou dva policajti na obchůzku. Jsou právě na kraji svého revíru, když najednou uvidí mrtvolu. Nevědí,co s ní, tak se rozhodnou, že ji odtáhnou do sousedního revíru a bude klid.
V sousedním revíru ji za chvíli najdou jiní policajti a jeden říká druhému:
"Hele, vole, ona se vrátila!"

19.02.2005 - Policajti Pošli na e-mail... Potkají se 3 žraloci a sdělují si své zážitky .
První povídá: "Nedávno jsem sežral jednoho Američana a ten byl
tak nacpanej hamburgrama, že mi bylo tejden na blití."
Druhý na to: "To já nedávno sežral jednoho Rusáka, ten byl tak
napitej, že jsem nedokázal plavat rovně."
A třetí povídá: "To nic neni, to já nedávno sežral českýho
policajta na dovolené a ten byl tak dutej, že jsem se nemoh tejden potopit!"

porad ctete:shock: :?: no tak dobra jedeme dal :D

Paní učitelka si zavolá holky a říká jim: "Holky, až bude Pepíček zase mluvit sprostě, tak odejděte ze třídy." Holky souhlasí.
Učitelka vejde do třídy a ptá se dětí: "Vy jste teď měly prázdniny, tak mi řekněte, jestli jste neviděly, že se něco nového staví."
Přihlásí se Anička a říká: "Na rohu Národní třídy se staví nový supermarket!"
A později, když už vyvolá všechny ostatní žáky, vyvolá učitelka i Pepíčka a ten řekne: "Na rohu Václaváku se staví novej bordel."
A holky už jdou ze třídy a Pepíček řve: "Vždyť jsou postavený teprv základy!"

09.08.2004 - Škola Pošli na e-mail... Rozhovor učitele a žáka: "Proč jsi přišel pozdě do školy?"
"Protože jsem vyšel pozdě z domu."
"A proč jsi nepřišel dřív?"
"Protože už bylo pozdě, abych vyšel dřív."

17.06.2004 - Škola Pošli na e-mail... První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka, Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina začíná a učitelka se ptá:"Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii Ameriky?" "Kdo řekl: 'Dejte mi svobodu nebo mě zabte?'" Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku: " Patrick Henry 1775 ve Philadelphii." "Výborně Suzuki, a kdo řekl: 'Stát je národ a národ nesmí zhynout?" Suzuki se postaví: "Abraham Lincoln 1863 ve Washingtonu." Učitelka se podívá na žáky a říká: "Stydím se za vás, Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!" Zezadu se ozve tichý hlas: "Polib mi prdel, zasraný Japončíku!" "Kdo to řekl?" zvolá učitelka. Suzuki zvdne ruku a bez vyzvání odpoví: General McArthur 1942 na Guadalcanalu, a Lee Iacocca 1982 při valné hromadě firmy Chrysler." Třída je zcela ticho jen zezadu se ozve: "Je mi z toho na blití!" Učitelka křičí:"Kdo to byl!" Suzuki odpovídá okamžitě: "George Bush senior japonskému premierovi Tanakovi v průběhu oběda, Tokio 1991." Jeden ze studentů se postaví a otráveně řekne:"Vyhul mi!" Učitelka hystericky:"A dost! Kdo to byl teď?" Suzuki bez mrknutí oka:"Bill Clinton Monice Levinsky, 1997 ve Washingtonu, Oválná pracovna Bílého domu." Další ze studentů se postaví a zařve: "Suzuki je hromada sraček!" A Suzuki opět klidně:"Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v Brazilii 2002." Třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do ,bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: "Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!!" Suzuki:"Vladimír Špidla ministru financí při předložení státního rozpočtu, Praha 2003."

30.03.2004 - Škola Pošli na e-mail... První den v americké škole. Učitelka představuje třídě nového žáka - Sakiho Suzukiho, syna šéfa představenstva firmy Sony.
Hodina začíná.
Učitelka: "Podíváme se, jaké máte znalosti amerických kulturních dějin. Kdo řekl - DEJTE MI SVOBODU NEBO SMRT?"
Žáci ani nedutají.
Suzuki zvedne ruku a praví: "Patrick Henry 1775 ve Filadelfii."
Velmi dobře Suzuki. A kdo řekl: "ZEMĚ JE NÁROD A NÁROD SE NESMÍ PODROBIT?"
Suzuki se postaví a odpoví: "Abraham Lincoln 1863 ve Washingtonu".
Učitelka se podívá na ostatní žáky a pronese: "Styďte se, Suzuki je Japonec a zná americké dějiny lépe než vy!"
Ze zadních lavic je slyšet tenký hlas. "Polibte mi *** vy zasraný Japonci!"
"Kdo to řekl?", vykřikne učitelka.
Suzuki zvedne ruku a bez vyvolání odpovídá: "Generál Mc Arthur 1942 u Panamského kanálu a Lee Jacocca 1982 na setkání dozorčí rady General Motors."
Ve třídě je ticho jako v hrobě a zezadu se zase ozve: "Asi se pobleju!"
Učitelka opět vykřikne: "Kdo to zase řekl?"
Suzuki odpoví: "George Bush senior japonskému ministru Tanakovi během pracovního oběda v Tokiu v roce 1991."
Jeden žák zvolá: "Vykuř mi ho!"
Učitelka vybuchne. "A teď už toho mám dost, kdo to řekl?"
Suzuki bez mrknutí oka: "Bill Clinton Monice Levinské v oválné pracovně Bílého domu ve Washingtonu v roce 1997."
Jiný žák povstane a vykřikne: "Suzuki, ty šmejde!"
Suzuki na to: "Valentino Rossi při Grand Prix motocyklů v Jižní Africe 2002."
Ve třídě vypukne naprostý chaos a řev, učitelka omdlí, otevřou se dveře a vstoupí ředitel. "K sakru, ještě nikdy jsem neviděl takovou spoušť."
Suzuki: "Kancléř Schroder poté, co mu ministr financí Hans Eichel přednesl návrh státního rozpočtu na rok 2003."

11.02.2004 - Škola Pošli na e-mail... Pepíček sedí ve škole a nic se mu nedaří.
Pan učitel mu na konci hodiny řekne: "Běž, Pepíčku, a kup si kilo rozumu!"
Pepíček na to: "A mám říct, že je to pro vás?"

Opilec se připotácí do kostela, zapadne do zpovědnice a mlčí. Zmatený kněz zakašle, aby upoutal jeho pozornost, ale muž stále nic neříká. Kněz tedy zaťuká na přepážku, doufá, že se hříšník konečně rozhovoří. Z druhé strany se ozve: Boucháš zbytečně, kámo, tady taky není hajzlpapír.

04.05.2006 - Alkohol Pošli na e-mail... Novinářka šla takhle po předměstí a všimla si jednoho malého staříka, jak se v houpacím křesle vyvaluje ve slunečních paprscích. Dostala nápad a jde k němu: "Dobrý den, pane. Nemohla jsem si nevšimnout, jak vypadáte spokojeně.
Mohl byste mi pro naše noviny prozradit recept na spokojený dlouhý život?"
"Kouřím denně tři dvacky cigaret, za týden vypiji bednu whisky, jím tučná jídla a zásadně necvičím." "To zní opravdu zajímavě. A kolik vám je?"
"Jedenatřicet."

20.07.2005 - Alkohol Pošli na e-mail... Starej deda hledici z balkonu: "Ty studenti sou dneska tak chudy, kourej jednu cigaretu v peti lidech a jeste se tomu smejou..."

20.07.2005 - Alkohol Pošli na e-mail... Opaluji se dva kluci na brehu rybnika a v tom jde okolo nadherna zenska, proste sexbomba k nakousnuti. Jeden z tech mladencu povida: "Ty vole, ta kdyby se topila, klidne bych pro ni skocil, vole." A co cert nechtel, za chvili jde ta zenska plavet a pote necekane za srdcervouciho kriku zmizi pod hladinou. Mladik nevaha ani vterinu, skace do vody a potapi se pod hladinu. Za chvili se skutecne vynori z zenskou postavou v naruci. Donese ji na plaz, polozi na zada, masiruje hrudnik, pak pristoupi k dychani z ust do ust, na coz se tak tesil. Po chvili se otoci na toho druheho a povida: "Ty vole, ty zensky nejak smrdi z huby." Druhy na to: "Se nediv, ty debile, tamta mela bikiny, a tahle ma brusle."

17.08.2004 - Alkohol Pošli na e-mail... Hecují se dva pivaři: "Já vypiju naposezení deset piv. Kolik ty, Stando?"
"No, to záleží na tom. Když jsem s manželkou tak tři, zatímco bez ní v pohodě tucet!"

17.08.2004 - Alkohol Pošli na e-mail... Jdou dva opilci po kolejích a jeden říká: "To jsou ale dlouhé schody."
Druhý: "To by mi zase tak nevadilo, ale to zábradlí je hrozně nízko."

12.07.2004 - Alkohol Pošli na e-mail... Strakoničák, Brňák a Plzeňák sedí v hospodě. Přijde k nim číšník a ptá se jich co si daj k pití.
Strakoničák: "Já si dám Nektar."
Brňák: "Já si dám Starobrno."
Plzeňák: "Já si dám Colu."
Oni se ho ptají, proč si dal Colu: "Vy jste si nedali pivo, tak ani já si ho nedám."

17.06.2004 - Alkohol Pošli na e-mail... Při letu ztratí letadlo výkon a začne pomalu padat k zemi.Kapitán sděluje pasažérům: "Pokud někdo z vás nevyskočí, zřítíme se a zabijeme se všichni!". Chvilku je klid, potom se zvedne rus, vypije litr vodky na ex, přijde ke dveřím, rozhlédne se po letadle zařve: "Za ROSÍJU!" a vyskočí. Letadlo pomalu klesá dál a tak po chvíli vstane američan, vypije na ex litr Jacka Danielse, přijde ke dveřím, rozhlédne se po letadle, zařve: "Za Ameriku!" a vyskočí. Letadlo už jen tak pozvolně klesá, když se zvedne moravák, vypije na ex flašu slivovice, přijde ke dveřím, rozhlédne se po letadle, chytne za límec černochy sedící u dveří, vyhodí je a zařve: "ZA AFRIKU!!!".

07.06.2004 - Alkohol Pošli na e-mail... Sejdou se v hospodě tři dealeři světoznámých pivovarů: Heinekenu, Budweiseru (USA) a Plzeňského Prazdroje. První dealer si objednává: "Dám si jeden Heineken, protože je vyroben z těch nejlepších surovin". Američan říká vrchnímu: "Dám si Budweiser, protože je prostě nejlepší na světě!".
A Čech říká: "Já si dám Colu". Ostatní dva se na něj tázavě podívají a ptají se ho: "Vy si nedáte pivo?!?" A náš dealer jim odpoví: "Když si nedáte pivo vy, tak ani já nebudu..."

07.06.2004 - Alkohol Pošli na e-mail... Říká manželka manželovi: " Ty vole ty seš takovej debil, že kdyby se uspořádalo mistroství světa všech debilů, tak ty budeš stoprocentně druhej!!!"
"Proč druhej?" Ptá se manžel.
"Protože ty seš takovej debil, že bys to ani nevyhrál!!!"

11.02.2004 - Alkohol Pošli na e-mail... Je to barevné a válí se to po zemi. Co je to?
Opilé pastelky.

ted uz urcite nectete :( no co....

Potkají se dva opilí před brankou u baráku a začnou kecat: "Nazdar! Já jsem Pepa Novák."
"To není možný! Já jsem taky Pepa Novák!"
"Ale já tady bydlím."
"No, já tady taky bydlím!"
"Tak jdem dovnitř, ať nám to někdo vysvětlí."
Zazvoní, otevřou se dveře, vyjde žena a začne řvát: "No to je nádhera. Otec a syn, a sežraní jak prasata!"

26.06.2003 - Alkohol Pošli na e-mail... Takhle se jeden fotrik rano doma probudi, v hlave busej permonici, v drzce jak v torbe na zmije; votevre voko a na nocnim stolku dva aspiriny a sklenice vody. posadi se a vidi na zidli vyzehlena kosile, kravata, kalhoty, vedle stojej vyblejskany boty. Nahore lezi cedulka: "Milacku, snidani mas na stole, jela jsem nakupovat. Miluji Te!" Tak se oblikne, jde do kuchyne a na stole slanina s vejci, cerstve upeceny rohliky a noviny vedle talire. Jeho syn snida, tak se ho pta: "Co se tady, proboha, stalo?" "Prisel's domu ve tri rano, ozralej na plech a vubec jsi nevedel co delas. Vyvratils dvere, rozbil zidli, nablil v predsini a udelal sis monokl o roh stolu." "No ale to nedava zadnej smysl, proc mam pripravenou snidani a to vsechno?" "Jo tohle? To kdyz te mama odvlekla do koupleny a snazila se te svliknout, tak's ji rek: Ruce pryc, damo, ja jsem stastne zenatej."

07.04.2003 - Alkohol Pošli na e-mail... Interview s rolníkem, který sestřelil americký vrtulník Apache:
- Letěl mi nad hlavou. Zamířil jsem, vystřelil a sundal ho. Vzápětí letěl další. Zamířil jsem, vystřelil a sundal i toho. Pak mi ale došly náboje, a vrtulníky pořád lítaly a lítaly...

22.10.2002 - Alkohol Pošli na e-mail... Vrací se úplně opilý chlápek domu, vytáhne klíče a odemyká byt.
Najednou vyběhne majitel bytu a povídá:
Sousede, prosím Vás, vždyť vy bydlíte o poschodí výš.
Chlápek se motá po domě a znovu stojí před těmi stejnými dveřmi.
Znovu vyběhne soused a vysvětluje mu, že bydlí o poschodí výš.
Na potřetí se už opilý chlápek neudrží:
No, hlavně, že ty bydlíš všude!

Volá blondýnka manželovi na mobil:
"Miláčku, já bych s tebou potřebovala mluvit."
"No tak co je?"
"No já jsem si v obchodě koupila to ... jak se to jmenuje ... no puzzle."
"Dobře a co je s nimi?"
"Nejde mi to složit."
"Prosím tě, jak to, že ti nejde složit puzzle? Na krabici je nějaký obrázek, že?"
"Ano to je."
"A co je na tom obrázku?"
"Jsou tam nějaká písmenka, medvídek, mistička je tam a mlíčko, lžička ..."
"Aha miláčku, to asi nesložíš, to jsou Corn flakes."

19.05.2006 - Ženy Pošli na e-mail... Při zlaté svatbě si manželé povídají: "Miláčku, já sem tě 3x zradila.."
"S kým to bylo poprvé?"
"No víš jak si byl těžce nemocný a nechtěli tě nikde operovat? Musela jsem přece přesvědčit primáře!"
"Díky zlato, zachránila si mi život... S kým to bylo podruhé?"
"No víš jak jsme potřebovali peníze a nikde nám nechtěli půjčit? Musela jsem přesvědčit ředitele banky!"
"Miláčku, ty peníze se nám přece moc hodili... S kým potřetí?"
"No.. víš jak si kandidoval do ministerstva a chybělo ti ještě 250 hlasů?"

04.05.2006 - Ženy Pošli na e-mail... Manželky by měly být jako bankovky. ???
Za jednu čtyřicítku bychom měli dostat dvě dvacítky.

05.12.2005 - Ženy Pošli na e-mail... Matka s malým dítětem se usazuje v letadle, sundá dítěti čepici.
Vedle sedící pán se podívá na dítě a pronese. "To je nejošklivější dítě, jaké jsem kdy viděl. Vždyť vypadá jak opice!".
Matka se rozpláče.
Vidí to letuška, přispěchá k ní a snaží se jí pomoct : "Co pro vás mohu udělat? Čaj, kávu, mléko nebo banán pro opičku?"

03.11.2005 - Ženy Pošli na e-mail... Jedou dvě prostitutky vlakem a jedna řekne:"Ja tady cítím sperma!" a ta druhá na to:"Jé promiň, já sem si krkla".

27.09.2005 - Ženy Pošli na e-mail... Jedne noci dorazil pritel se svou pritelkyni k ni domu. U vstupnich dveri se zacnou libat na dobrou noc, a mladik zacne byt Pomalu vruseny.
Opre se dlani o zed, usmeje se na ni a povida: "Milacku, co kdybys mi ho vykourila?"
Ona zdesene odpovida: "Zblaznil ses? Rodice nas uvidi!"
"Ale prosim te! V tuhle hodinu?" Zubi se na ni.
"Ne, prosim te. Dovedes si predstavit, co by se stalo, kdyby naspristihli?"
"Ale jdi! Nikdo tu neni, vasi uz spi!"
"Ani nahodou, je to moc nebezpecne!"
"Prosim, prosim, Moc te miluji?!?"
"Ne, ne a ne. Taky te miluji, ale ted nemohu!"
"Jasne, ze muzes. Prosim?"
"Ne, ne. Fakt nemohu."
"Moc prosim ... "
Najednou se na schodech rozsviti svetlo a ukaze se jeji mladsi sestra v pyzamu, s rozcuchanou hlavou a rozespalym hlasem povida: "Tatka rika, ze uz ho mas vykourit, nebo to mam udelat ja. A mama vzkazuje, ze kdyby bylo treba, tak to udela klidne sama. Jen at uz proboha da pryc ruku z toho zvonku!"

Sešly se dvě přítelkyně a dohodly se že si udělají mejdam.
"Víš co?"povídá jedna "ty sežeň jídlo a pití a já 32 chlapů."
"Prosím Tě, 32 chlapů! Vždyť jsme jenom dvě."
"Znáš chlapy,polovina jich na to zapomene a přjde jich jen 16."
"No jo, ale i těch 16 je trošku moc ne?"
"Znáš chlapy, polovina se jich opije a zůstane jich použitelnejch jen 8."
"Osm chlapů a my dvě, to je pořád ještě hodně, ne?"
"Znáš chlapy polovina jich nebude moct, tak zbývají jen čtyři."
"Ale i tak, čtyři chlapi a my jsme jen dvě..."
"Znáš chlapy, co když budeme chtít každá dvakrát?"

01.05.2005 - Ženy Pošli na e-mail... Pane doktore, na toho mýho když to příjde, tak mi ji líže.
Ale paninko, to je naprosto nomální, to dělájí dvě třetiny populace. no jo, ale on mi ji líže i když mám krámy.
Jo paninko, to už je silnější kafíčko, ale třeba se vám to jednou bude i líbit.
Copak o to pane doktore, mě by se to i líbilo, ale když on potom s tou krvavou tlamou chodí strašit děti.

18.03.2005 - Ženy Pošli na e-mail... Jde mladík poprvé s dívkou na rande, jdou kolem rybníka a mladíkovi se chce hrozně čurat, neví jak to má diplomaticky říct ale nakonec ho napadne spásonosná myšlenka a říká: "Hele chvilku tady na cestičce počkej, já ti zaběhnu tam k rybníku natrhat pár leknínů, jo?" A dívka na to: "Jasně, ty jsi hodný, já se mezitím aspoň stihnu vysrat."

18.03.2005 - Ženy Pošli na e-mail... V porodnici se ptají rodičky: "Přejete si, aby byl otec u porodu?" -
"Raději ne, mohl by se tam potkat s manželem.

18.03.2005 - Ženy Pošli na e-mail... Na patologii pitvá doktor pana Nováka a říká si :
"Ten má teda péro, to musím vzít ukázat ženě."
Přijde domů a položí ho před ženou na stůl : "Schválně se podívej...."
Ona: "No neříkej, že Novák je po smrti?"

18.03.2005 - Ženy Pošli na e-mail... Žena přijde ke gynekologovi. "Co vám schází ?" "Pane doktore já jsem TO nedostala" "My jsme vám nic neposílali"

23.11.2004 - Ženy Pošli na e-mail... Do baru prijde krasna zenska, opre se o pult a koketne kyvne na barmana, ktery na ni muze oci nechat. Ten se pririti a cim ze jako muze pomoci. Ona mu zajede obema rukama do vousu, az mu z toho naskoci husi kuze, pomalu se tema vousama probira a zaprede: "Vy jste majitel tohohle baru?"
"N..n..ne", vydechne barman.
Ta zenska mu sjede rukama z vousu do vlasu, pomalu mu je cucha a zavrni: "A kdypak prijde majitel?"
"N..n..nevim", kokta barman v sedmem nebi.
"Tak az se vrati," zasepta ta zenska, zatimco mu zasouva prostrednik do pusy, aby ho mohl cucat, "tak mu vyridte, ze na zachode neni papir."

23.11.2004 - Ženy Pošli na e-mail... Přijde žena za doktorem. Doktor dopisuje papíry po předchozím pacientovi. Lehce zvedne oči, podívá se na pacientku a povídá: "Tak co, mladá paní, jak pokračuje naše hormonální léčba? Vidím, že máte trochu chlupatá ňadra."
Žena odpoví: "No, pane doktor, táhne se to až dolů ke koulím a to je věc, o které bych s váma chtěla mluvit."

23.11.2004 - Ženy Pošli na e-mail... Starší paní přijde k doktorovi a říká: "Pane doktore, mám takový problém s větry, ale musím říci, že mě to až tak moc netrápí. Moje větry totiž nevydávají žádný zápach a nejsou ani slyšet. Abych vám řekla pravdu, za tu dobu, co tu sedím a mluvím s vámi jsem si uprdla asi dvacetkrát a vy o tom ani nevíte, protože moje větry nejsou slyšet a nezapáchají."
"Rozumím", přikyvuje chápavě doktor.
"Tady máte recept na jeden lék a přijďte se mi ukázat za týden."
Za týden je paní zpátky.
"Pane doktore," spustí hned ve dveřích. "Co jste mi to dal? Moje větry jsou sice pořád tiché, ale zato teď strašně smrdí."
"Výborně!" na to doktor. "Teď, když jsme vám uvolnili nosní dutiny, můžeme zkusit něco udělat s vaším sluchem."

Rodiče nečekaně vejdou k synovi do pokoje a vidí, jak stojí uprostřed
místnosti v latexovém oblečku a mlátí se bičem. Rychle zavřou dveře a
bezradně na sebe koukají.
Pak otec konečně promluví: "Seřezat ho asi nemá smysl, co?"

07.12.2006 - Ostatní Pošli na e-mail... Franta Vonásko řekl v hospodě že "Paroubek je vůl"
U Okresního soudu byl odsouzen podmíněně na 2 roky.
1.) Za urážku činitele.
2.) Za svévolné nakládání s osobními údaji.

19.05.2006 - Ostatní Pošli na e-mail... Nad krajinou lítá čáp, v pařátech drží důchodce a krouží sem a tam.
"Tak už si konečně přiznej, že jsme zabloudili, škemrá stařík.

04.05.2006 - Ostatní Pošli na e-mail... Soudce vejde do sálu, bouchne kladívkem a říká: "Než začne přelíčení, musím vám oznámit jednu věc. Obhájce mi zaplatil 300,000, abych rozhodl v jeho prospěch. Žalující strana mi zaplatila 200,000, abych rozhodl v její prospěch.. Abych učinil proces spravedlivým, vracím obhajobě 100,000."

04.05.2006 - Ostatní Pošli na e-mail... Rodina Jebalových jede na rodinnou dovolenou.
Přijdou do hotelu na recepci, ze se zapíšou. A otec hned vybali na recepční: "Ja jsem Jebal se svojí ženou a dcerou. A toto je můj syn - taky Jebal se svými dětmi a manželkou."
Recepční se dívá dost znechuceně a hovoří: "Podívejte, mně je jedno kdo tady s kým šukal, já vás zapíšu jako jednu velkou zkurvenou rodinu..."

05.04.2006 - Ostatní Pošli na e-mail... Sedí chlápek na záchodě a tlačííííí, jde kolem uklízečka a zhasne..
Ze záchoda se najednou ozve řev, uklízečka se naštvaně táže: "Proč tak křičíš?"
Na to clápek odpoví: "Uff, no to byl teda blbej for, já myslel, že mi vypadly oči z důlků!"

15.12.2005 - Ostatní Pošli na e-mail... After numerous rounds of "We don't even know if Osama is still alive," on TV, Osama himself decided to send George Bush a letter in his own handwriting to let him know he was still in the game.

Bush opened the letter and it appeared to contain a single line of coded message:

VWVSO - 370HSSV-0773H

Bush was baffled, so he e-mailed it to Condi Rice. Condi and her aides had not a clue either, so they sent it to the FBI. No one could solve it at the FBI so it went to the CIA, then to the NASA.

Eventually they asked Britain's MI-6 for help. Within a minute MI-6 cabled the White House with this reply:

"Tell the President he's holding the message upside down."

05.12.2005 - Ostatní Pošli na e-mail... Přijde smrtka do nemocnice a obchází pacienty.
Na LDNce říká jednotlivejm pacientům: "Ty tu budes jestě rok, ty tejden, tobě zbejvaj dva měsíce...."
Jeden stařeček, kterej má na kahánku uteče na dětský oddělení, kde si lehne do postýlky mezi děti.
I tam smrtka dorazí a obchazi: "Ty más jestě 50 let, pro tebe si přijdu za 70,... a copa ty tady děláš?"
A dědeček z pod peřinky: "Pinkám, pinkám".
"Tak pinkej,pinkej, já zejtla pídu a pudeme pápá, jo!

27.09.2005 - Ostatní Pošli na e-mail... Přijde kontrolor z berního úřadu do synagogy. Provádí kontrolu a potom se obrátí na rabína a říká: "Všiml jsem si, že kupujete hodně svíček."
"Ano," odpověděl rabín.
"Dobře a co děláte s voskem, který odkapává?" zeptal se kontrolor.
"Dobrá otázka" povídá rabín, "my je schraňujeme a když jich máme dost, pošleme je zpátky k výrobci svíček a on nám občas pošle krabici zdarma."
"Ó," odpověděl kontrolor, poněkud zaskočen tím, že svou neobvyklou otázku dostal tak praktickou odpověď. Řekl si, že bude pokračovat svým nepříjemným (odporným, urážlivým) způsobem... "Rabíne, a co tyhle všechny vaše nákupy macesů? Co děláte s těmi drobečky?"
"Ano," odpověděl rabín klidně, "no vlastně je schraňujeme a když jich je hodně, pošleme je v krabici zpátky výrobci a on nám občas pošle krabici macesových koulí."
"Hm," zamručel kontrolor a přemýšlel jak rabína znervóznit. "Dobře, rabi, a co děláte se všemi těmi předkožkami z obřízek?"
"Ano, ani tady neplýtváme." odpověděl rabín. "Co děláme je to, že je schraňujeme a když jich máme dost tak je pošleme na berňák."
"Na berňák?," zeptal se nedůvěřivě kontrolor.
"Ale ano," odpověděl rabín, "na berňák ... a oni nám asi tak jednou za rok pošlou takovýho malýho čuráka jako jste vy."

Stojí dva duchové o půlnoci před rodinnou hrobkou zesnulého IT Security Managera. Z hrobky se ozývá podivný šramot. Zvuky jsou to opravdu divné. Nakonec to jeden z duchů nevydrží, zabuší nehmotnou rukou na vrata hrobky a ptá se: "Co to tam, kruci děláš ?" Šramot utichne a po chvilce se ozve nevzrušený hlas: "No co bych dělal - přece KRYPTUJU, ne !?!"

28.07.2005 - Ostatní Pošli na e-mail... Šilhavý vyšetřovatel má před sebou tři vyšetřované.
Ptá se prvního:"Jak se jmenujete?"
Druhý odpovídá:"Jsem Josef Vonásko"
Vyšetřovatel:"Vás jsem se nic neptal !"
Třetí odpovídá:"Já jsem nic neříkal !"

23.07.2005 - Ostatní Pošli na e-mail... Desatero božích přikázání má 279 slov.
Prohlášení nezávislosti třinácti severoamerických států z roku 1776 má 300 slov.
Nařízení Evropské unie o dovozu karamelových bonbonů má 25 911 slov.

17.05.2005 - Ostatní Pošli na e-mail... Sněhurka, trpaslík a Quasimodo se sešli u soutěže o nejhezčí osobu,
nejmenší a nejošklivější. Sněhurka vyjde z místnosti, kde zasedala komise
a s jásotem oznámila "Jsem nejhezčí na celém světě".Trpaslík vyjde a s
jásotem oznámil "Jsem nejmenší na světě". Quasimodo vyjde z místnosti a
zařve "Která z vás je Paroubková ?"

08.04.2005 - Ostatní Pošli na e-mail... V hotelu na recepci :
Host: "Poslal jsem vam postel."
Recepcni: "My jich mame dost, ale presto moc dekujeme."
Host: "Plosim, lado se stalo."

an farar zpovida jeptisky: "Otce, vcera na autobusovem zajezde jsem zhresila," priznava se prvni. Dostane rozhreseni a prijde druha: "Otce, na tom autobusovem zajezde jsem dvakrat zhresila." Opet dostane rozhreseni a u zpovednice pokleka treti: "Otce, vy se na mne budete zlobit, ale vcera na tom zajezde jsem trikrat zhresila." To uz farar nevydrzel a tise pro sebe zaklel: "Krucinal, takovy dobry zajezd a ja jsem se na nej neprihlasil!"

Mlada krasna divka prijde k farari na zpoved a rika mu: "Posledni dobou strasne hresim," a cervena se jak pionyrsky satek. "Jen dal," pobizi ji farar v ocekavani pikantnosti. "Kazdy vecer se ve svem pokojicku svlekam do naha, leham si do postele a ...," kokta vzrusena divka. "Jen dal, pokracuj," pobizi farar a vsechno v nem vre a kvasi. "Kdyz lezim, dlouho si prohlizim sva nadra, brisko i klin, a pak hresim uplne nejvic." "Cim, dcero, cim," pta se farar a gate ma jak cirkusove sapito. A krasavice mu s placem sdeli svuj nejtezsi hrich. "Ja si potom vybiram spinu mezi prsty u nohou a cicham k ni."
Prijde krasna zenska do kostela, jde hnedka za fararem a rika mu: "Otce ja jsem zhresila." Tak knez rekne: "Pojd dozadu a reknes mi, jak jsi zhresila." V zakristii ji sunda podprsenku pořádně si ofranckuje a říka: "Tak takhle jsi zhřešila?" "Víc", odpovídá žena. Tak farar ji sahne mezi nohy a rika: "Tak takhle jsi zhresila?" A ona povida: "Vic." "Tak to je fantazie", rika farar a strci ji a ho tam párkrát vrzne a povida: "Tak takhle jsi zhresila?" Ona povida: "Vic." Tak farář si pořádně ojede a ptá se: "Tak takhle jsi zhresila?" "Jeste vic", povida ona. Fararovi to zacne uz poradne vrtat hlavou a tak se ji zepta: "A jak jsi, prosim te, mohla jeste vic zhresit, to mi teda povez!" A ona: "Nakazila jsem se aids pane faráři." Prijde novic do klastera a jeho prebor ho zacne po klastere provazet: "No, tak tady mame kapli, zde budes travit sve ranni a vecerni modlitby; no a tady je nase knihovna; a zde mas svoji celu." Pak dojdou do jedne tmavsi a mensi mistnosti kde stoji dost velka drevena truhla. Prebor na truhlu zaklepe a ta se otevre a ukaze se v ni zadnice. "No, a tady si muzes ulevit..." Novic kouka, oci vyvalene: "A to jako muzu i v nedeli?" "Ano, i v nedeli." "A v pondeli?" "To taky." "A v utery taky muzu?" "To vis, ze muzes." "A co ve stredu?" "No jejej, to muzes treba dvakrat!" "Takze ve ctvrtek taky muzu." Prebor: "To ne, to mas sluzbu ty!"

Se čtyřmi jeptiškami se zřítí letadlo. Přijdou k nebeské bráně, kde na ně čeká svatý Petr. Dříve, než je pustí do nebe, ptá se první jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že jej pouze viděla. Svatý Petr jí nařídí, aby si v nádobě se svěcenou vodou vypláchla oči. Ptá se druhé jeptišky, jestli se někdy dotkla pánskeho údu. Jeptiška odpoví, že ano, ale pouze rukou. Sv. Petr jí nařídí, aby si omyla ruku ve svěcené vodě a pustí ji dál. V řadě se čtvrtá jeptiška tlačí před třetí a na Petrův dotaz, kam se žene, říká: "Já bych si s dovolením vykloktala dříve, než si do toho sestra Marie sedne."

Dva faráři po práci sedí v pěkném počasí na lavičce před farou a popíjejí červeného vína. "Co myslíte, bratře, dožijeme my se toho, až Vatikán vydá dekret o zrušení celibátu?" "Nevím, bratře, my ještě asi ne, ale naše děti už určite."

Farář schoval mladou služku do komory, když přišel na kontrolu fary biskup. Ten se ptá, co je v té komoře a farář odpovídá: "Mám tam starou rozvrzanou basu, z dob, co jsem ještě jako mladý hrával." "A víte, že já jako mladý taky hrával? Já se na tu basu mrknu." Když biskup po deseti minutách vylezl z komory, usmál se na vylekaného faráře a povídá: "Tedy, rozvrzaná je, ale stará není."

Farář ztratil kolo. Tak povídá kostelníkovi: "V neděli při kázání se budeš dívat pozorně na lidi, budu se modlit desatero a zdůrazním nepokradeš, a ty musíš zjistit, s kým to nejvíce trhlo." V neděli na kazatelně se modlil desatero, ale nepokradeš nezdůraznil. Kostelník se pak udiveně ptá a farář vysvětluje: "Když jsem došel k nesesmilníš, vzpomněl jsem si, kde jsem to kolo zapomněl."

Mladý kněz měl před prvním kázáním trému. Tak mu starý kněz radí, aby si dal na kuráž dvě deci mešního vína. Po kázání se jde mladý zeptat, jaké to starému připadalo, a ten povídá: "Na poprvé docela dobré, ale udělal jsi tři chyby. Zaprvé, říkal jsem dvě deci a ne dva litry. Zadruhé, Máří Magdaléna nebyla nevěstka, ale byla zneuctěna. Zatřetí, na závěr se říká Amen a ne Ahoj."

Utěšování vdovce Přijde farář utěšovat Pepu, kterému umřela manželka, a najde ho s flaškou rumu: „Toto je, synu, tvá jediná útěcha?”
„Kdepak, ve skladu mám ještě dvě bedny!” Vatikánská záhada Přijde chlápek za papežem: „Velebný pane, promiňte mi tu otázku, ale když jste ten Svatý otec, kde máte děti?” Zázračná svíčka Potká farář Aničku a ptá se jí: „Tak co, Aničko, jak se máš?”
„Celkem dobře, pane faráři,” odvětí Anička.
„A manžela už máš?”
„Ano, mám.”
„A co děti, máte?”
„No, to je to, co nás trápí, pane faráři. Nějak nám to nejde.”
„Tak se netrap, já jedu zítra do Vatikánu a zapálím tam za vás svíčku a pomodlím se za vás.”
Po pěti letech se znovu setkají a farář vidí Aničku obklopenou dětmi.
„Tak koukám, že vám Pán Bůh požehnal. A kolik tý drobotiny máte?”
„Celkem 10. Dvakrát trojčátka, jednou dvojčátka a pak ještě dvě.”
„A kde máš manžela?”
„Ten jel do Vatikánu sfouknout tu zkurvenou svíčku!” Ježíš v Karviné Přijde Ježíš v Karviné do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní: „Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti, vyhodí vás!”
Ježíš nereaguje... Ke stolu přijdou slepý, hluchý a horník. Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš: „Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!”
Dotkne se slepého, slepý vyskočí: „Já vidím!”
Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí: „Já slyším!”
Otočí se k horníkovi a ten na něho: „Na mě nesahej, ty pičo, já mám invalidní důchod!” Pojídači psů Dvě irské jeptišky právě přistály v Americe po dlouhé cestě lodí a jedna povídá druhé: „Slyšela jsem, že v téhle zemi jedí lidé psy.”
A ta druhá říká: „Je to sice divné, ale my jsme se rozhodly žít v této zemi, a tak budeme jíst to, co jedí Američané.”
Jen co opustily přístav, šly k prvnímu pouličnímu prodavači, který měl na vozíku napsáno: Hot dogs.
„Dva hot dogy, prosím,” řekla matka představená.
Prodavač jim pečlivě zabalil požadované zboží. Jeptišky zaplatily, obě spěchaly do blízkého parku a nedočkavě rozbalily jídlo. Matka představená se začala červenat, potom se naklonila k druhé sestře a řekla: „Prosím tě, jakou část psa jsi dostala ty?” Zablokované dveře Dva jehovisté chodí agitovat ode dveří ke dveřím a zaklepou u paní, která je nerada vidí. Jednoznačně jim dá najevo, že nemá zájem je poslouchat a práskne jim dveřmi před nosem. Dveře se kupodivu nezavřou, narazí na něco měkkého a odrazí se zpátky. Zkusí je zabouchnout znovu se stejným výsledkem - dveře se po tlumeném nárazu opět otevřou. Je přesvědčena, že jí drzouni strčili mezi dveře nohu a je odhodlána dát jim co proto bez ohledu na bezpečnost „vlezlé nohy”.
Než stačí zaprásknout dveře ze všech sil, jeden z agitátorů řekne: „Paní, než to uděláte, vezměte si tu kočku raději domů.” Bezprizorný nebožtík Svatý Petr si všimne, že před nebeskou bránou nervózně přechází chlápek. Vyjde tedy ven a povídá: „Promiňte, mohu vám nějak pomoci?”
„Ne, to je v pořádku. Nebude to trvat dlouho.”
Chlápek se nervózně podívá na hodinky a zase začne pochodovat. Svatý Petr tedy odejde.
Po pěti minutách se vrátí k pochodujícímu chlápkovi. Ten se zastaví a povídá: „Podívejte, vy víte, že jsem mrtvý. Já vím, že jsem mrtvý. Nemůže to někdo říct taky těm na jednotce intenzivní péče?”

Souloží v noci v parku dva teplouši, prostě tma jak v pytli, a říkají si u toho sladká slova: "Já tě miluju."
"Já tebe taky."
"Jsi úžasný."
"Ty taky."
"Budeme se tu scházet častěji?"
"Ano, každý den."
"Já bydlím v Praze..."
"Ty jo, já taky!"
"Na Proseku."
"Ty bláho, já taky!"
"Číslo 357."
"To není možné, já taky!"
"Karle?"
"Tati?"

11.02.2004 - Homosexuálové Pošli na e-mail... Jde teplouš po pláži a vidí nahého chlapa, ležícího na břiše. Na jedné půlce má vytetováno VÁNOCE a na druhé VELIKONOCE.
Jde k němu a zeptá se: "Hele, človíčku, neměl bys mezi svátkama volno?"

26.06.2003 - Homosexuálové Pošli na e-mail... Hádaj se dva teplouši. Po chvíli se jeden nasere a říká: "Tak víš co, polib mi prdel!" Ten druhý: "Ne ne ne, žádný usmiřování nebude!"

25.12.2001 - Homosexuálové Pošli na e-mail... Víte jaký je rozdíl mezi buzerabtem a traktorem?
Žádný. Oba mají gumy od hoven.

25.12.2001 - Homosexuálové Pošli na e-mail... Dva teplouši se měli děsně rádi a rozhodli se, že si pořídí děcko. Našli jednu lesbičku, která se dala ukecat jako náhradní matka, nechali ji uměle oplodnit jejich spermatem a celých devět měsíců byli strašně nervózní a natěšení. Konečně onen den naběhli do nemocnice a takovým tím proskleným oknem koukají na řadu červených řvoucích stvořeníček, mezi kterými je jen jedno takové zamlklé, co si jen tak brumlá pro sebe. Ptají se sestry, a to jediné tiché a hodné je samozřejmě jejich. Sestra jim ho přinese ukázat. A jeden říká:
"Sestro, prosím vás, jak je možné, že oproti těm zbylým je takhle tichý a hodný?"
"Teď je zticha, ale měli byste vidět, jak vyvádí, když mu ze zadečku vyndám dudlíka!"

25.12.2001 - Homosexuálové Pošli na e-mail... Jde Pepíček lesem a najednou slyší:
"Pepíčků, Pepíčků."
Jde za panem hajným a říká mu:
"Pane hajný máte tady buzeranta."
"Já vím Pepíčků!"

tak ale ted uz necte nikdo :x :lol:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 10.12.2007 18:17:43
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak díky lihkan(ovy) jsem si vzpomněl na pár vtipů (sorry jestli se budou opakovat nebo je už lihkan napsal, nečetl jsem to totiž celé, ale jednou si to určitě přečtu. :lol: )

Cikán si dělá autoškolu. Projede v pořádku křižovatkou a instruktor se ho
ptá: "Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za značku?"
A cikán na to: "Hliníková, vrátíme se?"

or

Uprchlík ze své země, kterému byl právě udělen azyl v Česku, se rozhodl Čechům poděkovat za svou záchranu a tak šel na ulici, aby jim to řekl.
Potkal prvního a hned na něj spustil: "Chci Vám moc poděkovat, Vy Češi jste takový hodný národ."
On mu ale odpověděl: "Já nejsem Čech, já jsem Rom."
Uprchlík potkal druhého a hned spustil: "Chci Vám moc poděkovat, Vy Češi jste
takový hodný národ."
I druhý mu odpověděl: "Já nejsem Čech, já jsem Rom."
Zmatený uprchlík se ho tedy zeptal: "A kde vlastně jsou Češi?"
Rom na to: "No, teď je jedenáct, tak asi v práci."

or

Chytí skini cigána:

- CIGÁN,ZBILI BYSME TĚ, ALE KDYŽ JE TA DEMOKRACIE,
HODÍŠ SI KOSTKOU. KDYŽ PADNE 1 AŽ 5 , ZBIJEME TĚ,
KDYŽ SPADNE 6, MÚŽEŠ HÁZET JEŠTĚ JEDNOU!

or

Příde Cikán na Úřad práce a říká: Chci práci.
Úřednice: Noó máme tu místo ředitele banky.
Cigán: Děláte si srandu?
Úřednice: Vy ste začal !!!

A aby se neřeklo že jsem se zaměřil na naše spoluobčany :arrow:

Muž a žena spolu byli už 20 let, a vždy, když měli sex, muž navrhoval, aby
zhasli světlo. Po 20 letech se to už ženě zdálo hloupé.
Tak vymyslela, že tento zvyk překazí. Přichystala si lampu a jednou v noci,
když už byli uprostřed akce, rozsvítila.
Podívala se ... a viděla, že manžel drží v ruce vibrátor.
Křičí na něho: "Ty impotentní parchante! Jak jsi mě mohl celé roky takhle
klamat? Doufám, že mi to vysvětlíš!"
Muž se jí podívá do očí a říká: "Dobře. Já vysvětlím vibrátor a ty vysvětlíš
děti...."

or

"Tak co, jak dopadlo tvoje seznámení na slepo?"
"Ani se neptej, ta ženská přijela na rande v Mercedesu, rok výroby 1937."
"No to je fajn. Drahé a luxusní auto, dokonce to je rarita. Tak kde je problém?"
"Víš, když ona je původní majitelkou toho auta."
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 12.12.2007 14:08:46
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

2dragon: klidne tam muzes napsat ty moje vtipy a ja to ani nepoznam :D
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek

Příspěvek 28.12.2007 21:16:27
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto skor pre slovakov, prekladac do sturovstiny
http://zlatyfond.sme.sk/ludevit/index.php
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 02.1.2008 06:47:24
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

vzpomnel sem si na jeden bozi for

cecha america a rusa zajmou lidojedi dovedou je pred nacelnika a ten povida:tak hele lidi ja sem ferovej clovek a aby se nereklo ze sem vam nedal sanci tak vam dam deset dni a dve sklenene koule kazdemu a kdyz mi za deset dni s temi koulemi ukazete neco co sem jeste nevidel tak vas pustim.......

o deset dni pozdeji...
nacelnik obchazi chise a prvni zajde do te s amikem-american zongluje s koulemi ti litaj az ke stropu ale nacelnik povida:to uz semvidel sezrat!
v druhe chisi je rus-ten sedi v tureckem sedu koule levituji nekde u stropu ale nacelnik zase :uz sem videl sezrat!
a ve treti chisi je cech-nacelnik vejde ¨za deset minut vileze,chytne se za hlavu a rika:ty vole to sem jeste nevidel on jednu stratil a druhou rozbil!
má literární tvorba:
Obrázek

Příspěvek 08.1.2008 17:14:37
Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Deník Manželů

MÉ DRAHÉ ŽENĚ:

Během posledního roku jsem se s tebou snažil milovat celkem 365x.

A uspěl jsem jen 36x, což je průměrně 1x za 10 dní.

Následující seznam popisuje tvé důvody proč jsme se nemohli milovat:

54 krát byla čistá prostěradla

17 krát bylo moc pozdě

49 krát jsi byla moc unavená

20 krát bylo velké horko

15 krát jsi předstírala spánek

22 krát tě bolela hlava

17 krát ses bála, že vzbudíme děti

16 krát tě něco bolelo

12 krát to bylo ve špatný den v měsíci

19 krát jsi musela brzo vstávat

9 krát jsi neměla náladu

7 krát jsi byla spálená od slunce

6 krát ses dívala pozdě do noci na telku

5 krát jsi si nechtěla rozcuchat nový účes

3 krát ses bála, že nás uslyší sousedé

9 krát ses bála, že nás uslyší tvá matka

A z těch 26 úspěšných pokusů jsem v těchto případech stejně nebyl spokojen, protože:

6 krát jsi tam ležela jako prkno

8 krát jsi mě upozornila na trhlinu ve zdivu

4 krát jsi mi řekla, ať si pospíším, ať už to máme za sebou

7 krát jsem tě musel vzbudit a říci ti, že už jsem skončil

1 krát jsi mě bolestivě zranila, když jsi se najednou prudce otočila zády

MÉMU DRAHÉMU MUŽI:

Myslím si, že jsi tak trochu mimo. A tady jsou důvody, proč tomu tak bylo:

5 krát jsi přišel domů opilý a chtěl jsi přišroubovat kočku k podlaze

36 krát jsi neprišel domů vůbec

21 krát jsi se vůbec neudělal

33 krát jsi se udělal příliš brzo

19 krát se ti vůbec nepostavil

38 krát jsi pracoval pozdě do noci

10 krát jsi měl křeč v lýtku

29 krát jsi musel vstávat brzo na ryby

2 krát ses popral a někdo tě nakopl do koulí

4 krát se ti zasekl zip u kalhot

­3 krát jsi měl chřipku a z nosu ti tekla krev

2 krát jsi měl třísku v prstu

20 krát jsi na to myslel po celý den, až jsi večer ztratil zájem

6 krát jsi přišel v pyžamu a četl sis porno časopis

98 krát jsi byl tááákhle zaměstnaný sledováním fotbalu či hokeje v TV

A pokud jsme to spolu dělali, tak:

Důvod, proč jsem ležela jako prkno, byl, že ses netrefil a dělal to s namotaným prostěradlem.

Nemluvila jsem o trhlině ve zdivu, ale jestli mi to chceš udělat zezadu.

A tehdy jsem se tak prudce otočila proto, protože jsem se chtěla nadechnout čistého vzduchu, když jsi si tak nechutně usral.
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

Příspěvek 08.1.2008 19:05:26
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

lihkan píše:
vzpomnel sem si na jeden bozi for

cecha america a rusa zajmou lidojedi dovedou je pred nacelnika a ten povida:tak hele lidi ja sem ferovej clovek a aby se nereklo ze sem vam nedal sanci tak vam dam deset dni a dve sklenene koule kazdemu a kdyz mi za deset dni s temi koulemi ukazete neco co sem jeste nevidel tak vas pustim.......

o deset dni pozdeji...
nacelnik obchazi chise a prvni zajde do te s amikem-american zongluje s koulemi ti litaj az ke stropu ale nacelnik povida:to uz semvidel sezrat!
v druhe chisi je rus-ten sedi v tureckem sedu koule levituji nekde u stropu ale nacelnik zase :uz sem videl sezrat!
a ve treti chisi je cech-nacelnik vejde ¨za deset minut vileze,chytne se za hlavu a rika:ty vole to sem jeste nevidel on jednu stratil a druhou rozbil!

lol vtip good , ale tem hrubkam se smeju jeste vic sry

Příspěvek 09.1.2008 14:10:15
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

sikanujou me cestinou 8 hodin ve skole tak si chci spon doma ulevit :P
má literární tvorba:
Obrázek

Příspěvek 10.1.2008 21:32:16
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jak se u nás staví dálnice:
Výběrové řízení na novou dálnici:
Přijde Ukrajinec, Čech a Žid.
Ukrajinec: Já to můžu postavit za 2 000 000 Kč/km.
Čech: Já bych to postavil za 4 000 000 Kč/km.
Žid úředníkovi povídá: Já to postavim za 6 000 000, dva miliony pro mě, dva pro tebe a za dva najmem toho Ukrajince.

Itala, Američana a Poláka dopadnou Francozi za různé zločiny a berou je na gilotinu. Kat pokládá Itala na špalek a ptá se, jestli chce před smrtí něco říct. Ital odpoví "Modlím se k panně Marii, abych zůstal naživu." Spustí čepel a ta se zastaví 2,5 cm nad jeho krkem. Užaslí Francouzi ho nechají odejít. Jako druhý je na místo usazen Američan a ptají se ho, jestli chce před smrtí něco říct. On odpoví "Ve jménu Ježíše Krista, mějte slitování." Spustí čepel a ta se zastaví 2,5 cm nad Američanovým krkem. Nevěří vlastním očím a pustí ho na svobodu. Potom položí na špalek Poláka a ptají se ho, jestli chce před smrtí něco říct. Polák odpoví "Jo. Máte na provaze uzel."
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 19.1.2008 20:10:29
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Pošli tuto zprávu 20 lidem a dostaneš zadarmo chleba s paštikou, potom vyjdi na ulici před dům, dej si dolů kalhoty, jebni si ten chleba o čelo a zakrič: "Jsem totální kokot, protože věřím na takovou pičovinu jako je řetězová pošta! Mám asi v hlavě nasráno a proto to posílam i dalším lidem!
Chtěl bych poděkovat všem, co mi po celý rok 2007 posílali ty dementní řetězáky. Už jsem měl být 500 krát zamilovaný, 290 krát nešťastný a 170 krát mrtvý.
Dále jsem měl zaplatit půl milionu za placené ICQ. A to jen kvůli tomu, že jsem vzkaz neposlal 15ti lidem. A přísahám, že pokud tuto
zprávu nepošleš do 10 sekund aspoň 7500 lidem, tak zítra v 18:30 přijde dinosaurus a voprcá tě!!!

Příspěvek 19.1.2008 20:15:38
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:loltransparent: :laugh: :biglol:
Tak to jsou přesně mém pocity a názory na věc :loltransparent: :loltransparent:
:loltransparent: :loltransparent:
:rflmao: :rflmao: :rflmao: :loltransparent: :loltransparent: :loltransparent: :loltransparent:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 19.1.2008 20:35:27
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

henzis píše:
Toto je spoiler!!!:
Pošli tuto zprávu 20 lidem a dostaneš zadarmo chleba s paštikou, potom vyjdi na ulici před dům, dej si dolů kalhoty, jebni si ten chleba o čelo a zakrič: "Jsem totální kokot, protože věřím na takovou pičovinu jako je řetězová pošta! Mám asi v hlavě nasráno a proto to posílam i dalším lidem!
Chtěl bych poděkovat všem, co mi po celý rok 2007 posílali ty dementní řetězáky. Už jsem měl být 500 krát zamilovaný, 290 krát nešťastný a 170 krát mrtvý.
Dále jsem měl zaplatit půl milionu za placené ICQ. A to jen kvůli tomu, že jsem vzkaz neposlal 15ti lidem. A přísahám, že pokud tuto
zprávu nepošleš do 10 sekund aspoň 7500 lidem, tak zítra v 18:30 přijde dinosaurus a voprcá tě!!!

lol totalne me to rozsekalo

Příspěvek 24.1.2008 22:14:20
Czerna.Mysh Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak taky něco přihodím:

Jak se dělí ženy?
Na Dámi a Nedámi

Jak se dělí muži?
Na Mu(ů)že a Nemu(ů)že

Kdo je to asimetrický člověk?
Asimetr vysoký, asimetr široký, asimetrák váží.
Hallowed are the Ori!

PředchozíDalší

Zpět na Vtipy a zábava