No jsou tu dobrý hlody tak taky svou trochou přispěju
Je pan Novák na vojně a jeho nadřízený se dozví že mu zemřel otec a že mu to má nějak solidně sdělit. Tak tedy nechá nastoupit celou jednotku a zavelí: "Kdo z vás má otce, krok vpřed! NOVÁK KAM SE CPETE!!!"
Dva parašutisté se ve vzduchu drží za zadek. Děda na to kouká a znechuceně konstatuje: „Tak se mi zdá, že to nejsou paragáni, ale paragáyi!”
Baví se dva malí kluci, čím byli jejich dědové.
Ten první říká: můj děda byl elektrikář.
A ten druhy na to: jak to víš?
První odpovídá: on měl na helmě dva blesky!
Slováci vyrobí jadernou zbraň. Dzurinda říká: "Tak ji někde vyzkoušíme. Pošleme ji na USA, ti se rychle ozvou..." Vystřelí tedy na Ameriku a čekají na odezvu. Nic. Dzurinda tedy povídá: "Asi to spadlo někam do pouště, Amerika je přeci jen velká. Vystřelíme tedy na New York, toho už si určitě všimnou." New York je tedy srovnán se zemí, ale opět žádná odezva. "To není možný. Zaměříme tedy přímo Bílý dům, to už nemůžou přehlídnout," povídá Dzurinda a vytřelí tedy třetí raketu. Zase nic. Nechápavě tedy volá Dzurinda Bushovi: "Nazdar Georgi, jak se máš? Vysvětli mi, jak je možný, že jsme na vás poslali tři atomovky a vy jste si toho vůbec nevšimli?" a Bush odpovídá: "Jen počkej ty zm***, až vas najdeme na mapě!"
Izraelský voják, který čerstvě vstoupil do armády po výcviku, žádá svého velitele o tři dny volna. Velitel se rozčiluje: "To si snad děláte legraci, ne? Žádat o volno, jen jste nastoupil! To byste musel dokázat něco neobvyklého, abyste dostal volno takhle brzy!" Vojín srazil kufry a odešel. O den později vjel na základnu v arabském tanku. Velitel ho chválí a ptá se: "Jak jste to dokázal?" - "No, vlezl jsem do tanku, dojel jsem na arabskou hranici. Tam stál arabský tank. Vystrčil jsem bílou vlajku, on vystrčil bílou vlajku. Tak jsme vylezli oba ven a já povídám: 'Chceš tři dny volna?' No a tak jsme si vyměnili tanky!"
Předpověď počasí pro Afghánistán: Přes den F16 a F18, v noci B2.
Armáda USA se rozhodla, že Bin Ladina z Afghánských hor vykouří. Výsadkové letadlo s Monikou Lewinskou je již na cestě......
Major zastaví vojáka: "Vojíne, nemáte drobné za stovku?" "jasně kámo..." "No dovolte, takhle se mluví s majorem? Zkuste to ještě jednou!" "Nemám, pane majore."
Jaký je rozdíl mezi českou a ruskou armádou?
Žádný, obě jsou schopný se dostat za tři dny na Václavák.
Zpráva agentury ITARTASS: "Na sovětskočínských hranicích napadla skupina čínských tanků sovětský, klidně orající, traktor. Tento palbu opětoval a po zničení všech tanků odlétl zpět na základnu."
Vojáci! Samopal se zkládá ze čtyř částí. Jsou to tyto tři: Hlaveň a pažba ...
Na Sibiri: Na brehu more sedí chlapík a chytá ryby. Najednou se z hlubin more vynorí americká ponorka, otevre se poklop a objeví se voják. Chvilku se dalekohledem dívá do okolí, potom zakricí dolu:"Smer severo-severovýchod!" Zaleze, zabouchne poklop a ponorka zmizí v mori. Chlapík ješte chvilku pokukuje smerem, kde ponorka zmizela, ale potom se dál venuje rybarení. Zanedlouho se vynorí ruská ponorka, ze které vykoukne voják a když zpozoruje rybáre zakricí:"Hej ty tam!!! Nebyla tady náhodou pred chvilkou americká ponorka?" Rybár zakricí, že ano. Voják: "A kterým smerem odpluli?" Rybar: "Smer severo-severovýchod!" Voják: "Ty vole! Nemachruj a ukaž rukou!"