Vytýkal manželce, že je mu nevěrná, načež ona mu vytkla, že také nedělá své věci pořádně. Po mytí podlahy vylil vodu do záchodu i s hadrem.
Uvedl, že ji zbil hlavně kvůli nedorozumění, kdo bude dělat snídani.
Když jsem dal manželce několik políčků, otočil jsem se od ní, a protože jsem předpokládal, že tímto naše nedorozumění skončilo, chtěl jsem se věnovat svým zájmům. Co bylo dále, si nepamatuji. Procitl jsem až v nemocnici, kde má zranění byla odborně ošetřena.
Prožívala jsem hrozná muka, doplněná ještě několika fackami z jeho strany.
Na svou obhajobu uvedl, že ji poprvé uhodil proto, že nepřiznala, že mu byla nevěrná, a podruhé proto, že se mu k nevěře přiznala.
Myslím si, že jedna facka za pětadvacet let manželství není žádné násilí.
Za celou dobu, co s ní žiju, jsem jí vrazil třikrát facku, a to proto, že mi byla nevěrná se svým manželem.
Ona mi nabídla, že jestli chci, tak se budeme po půl roce milovat. Já jsem neodmítl, vzhledem k tomu, že je to moje manželka a já ji mám stále rád.
Kromě dvou dětí jsme chovali ještě 20 slepic, 6 kachen a osmdesátikilové prase. O děti jsme se rozdělili, ale z drůbeže a vepře mi manžel nechce dát nic.
Manžel mě doma tloukl. Když jsem mu řekla, že to půjdu dát k soudu, řekl, ať jdu třeba do prdele. Tak jsem tady.
S průběhem manželství nejsem spokojena. Odpůrce jen zabírá místo v posteli někomu, kdo by si to více zasloužil.
Při vzpomínkách na předcházející život několika posledních let se mu pobyt ve vězení nezdá o nic horší než život s manželkou.
Třetí manželství trvalo jedenáct let. Rozvedli se proto, že si našel nynější manželku - mladou a krásnou.
Můj manžel, i když mě dost často vyhrožoval zabitím, nebyl ve svém jádru špatný člověk, jak o tom svědčí skutečnost, že doma pravidelně umýval nádobí.
Pohlavní styk mě bavil, ale to vyšívání moc ne. A proto náš vztah na těch zálibách ztroskotal.
Buďto smrděl slivovicí, nebo hnojem.
Jelikož jsme měli špatný obraz a manžel byl opilý, praštil s televizorem, což však nepomohlo, protože nám někdo ukradl anténu.
Přesný soupis odcizených věcí zatím nesestavím, manželka totiž zrovna včera večer odjela na abiturientský sjezd po 30 letech, a tak ze sebe udělala pozlacené strašidlo.
Prohlašuji na čisté svědomí, že Jaroslav byl u mě celou noc, ale jestli spal u Boženy, tak to mu nedaruju a můžete si to škrtnout i s alibim.
Manželka mi tvrdila, že o nevěru nejde, neboť pan V., kterého jsem nalezl v trenýrkách pod postelí, tam údajně usnul při opravě linolea.
Když jsem souseda u manželky přistihnul, řešil jsem to po dobrém tím, že jsem ho dvakrát nakopnul, a to akvárium jsem po něm hodil, až když se po mně sápal.
Manželka navazovala známosti s cizími muži, velmi dobře jsem o tom byl informován, neboť v práci zastávám funkci hlavního dispečera.
Zmenšila se mi příčetnost vlivem šera v ten okamžik, kdy jsem viděl vycházet z našeho domku poškozeného, který hladil našeho Azora, načež ten hlasitě a radostně zaštěkal, což činí pouze u pravidelných návštěvníků, takže jsem je spráskal oba.
K nadměrnému užívání antikoncepčních přípravků nutil svou manželku proto, aby nepřišla do jiného stavu se sousedem.
Jelikož jsem právě vyšla z vany a na sobě neměla než trepky, neotevřela jsem ani na opakované zvonění. Tu můj manžel, neboť to byl on a žádný návštěvník, se do dveří opřel prudčeji a ony povolily. V rozčilení, že někoho v bytě přechovávám, jsa nahá a neotevřivše, porazil skříň i botník. Nikoho nenaleznuv, byl by všechno zase řádně poklidil, avšak tu vyraženými dveřmi vešel do bytu náš soused, který se počal při pohledu na rozbitou skříň a všude samé boty a mne nahou, hlasitě smát. Je snad pochopitelné, že ten smích mu manžel musel zatrhnout. Jak to však probíhalo přesně nevím, neb jsem se šla konečně obléci.
Znali jsme se v lázních už dlouho, aspoň týden, tak jsem myslel, že jí nemá co tykat a říkat Martičko. Že je to manžel, jsem nevěděl.
Jak jsem se cítil po konzumaci alkoholu? No, jako pán domu.
Do jiného stavu jsem přišla liknavostí odpůrce