Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry problém s hrama na nokii 5230

problém s hrama na nokii 5230

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 08.4.2011 18:49:16
denicz123 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Bydliště: bydlím sice doma ale většinu času trávím v SGC nebo na atlantidě
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

stahnul jsem si z netu hry na mobil do mobilu je i zkopíroval ale nevim kde je mam otevřít (když sem mobil připojil k PC a otevřel složku - zkopíroval jsem si hry do mobilové složky Installs ale v mobilu tu složku nemůžu najít)
Obrázek
Obrázek

booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to vyzkoušej zkopčit do jiný složky která víš kde je, hlavně ta hra musí podporovat tvůj mobil
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

k.koudy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

takže za a) pokud se nepletu je to symbianovka S60 5th edition pokud se nepletu mělo by to byt podobny 5530
b) java hry neočekávej žádny dokonalosti neviděl jsem žádnou symbianovku co by dobře pokousala gravity dofa a jiny, jinak symbian hry jsou podle mne lepší než javovky, a co jsem měl symbianovku já pár let to sice již bude tak se java aplikace installovaly normálně na displayu a symbianovky se instalovaly pomocí správce souborů nebo nějak tak
za c) strýček google pokud instalujete pomocí Nokia PC suite musíte instalaci potvrdit i v mobilním telefonu(http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=28&t=31389)

doufám že tohle stačí pokud ne stavím se zejtra u bratranca a popíšu podrobněji...
Obrázek

denicz123 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Bydliště: bydlím sice doma ale většinu času trávím v SGC nebo na atlantidě
Odpovědět s citací

díky za pomoct už mi to de teda jen něco ty hry byly ve špatným formátu nebo něvo takového
pomoch my jeden kámoš a už to de :bravo:
Obrázek
Obrázek

Zpět na Hry