Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Call of Duty 6: Modern Warfare 2

Call of Duty 6: Modern Warfare 2

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Těšíte se na nové CoD?

Ano
38
78%
Ne
11
22%

Celkem hlasů : 49

Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Výroba CoD 6 (stejně jako CoD 7 :roll: ) je už delší dobu známa a čekalo se, že výstava E3 nám odhalí více. A také se stalo, E3 přinasla první záběry přímo ze hry:
http://www.gamepark.cz/zabery_z_e3_konference_a_hrani_modern_warfare_2_164202.htm

Hra vypadá velmi zajímavě, ačkoliv je to jen další z řady jednoduchých stříleček ze série CoD. Trochu mě utěšuje, že si ot vzala na starost Infinity Ward, která dá hře aspoň nějaký příběh (viz. CoD 4: Modern Warfare).
A jak se vy těšíte na další (a v žádném případě ne poslední) pokračování CoD?

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tesim seeeeeeee fest!
" IMMORTALITY "

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

tesim se fest na tuto hru
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nedělá to ten prznitel COD Treyarch. Myslím že to mluví za všechno, takže očekávám skvělou hru. :)
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

leonidas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

inak tu je stranka venovane tejto hre

http://mw2.cz/

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

těším se ale mám obavy, že jestli je tam otevřené prostředí tak nvm co si pod tím mám představovat jestli OFP a nebo zase CoD
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Otevřené prostředí ala Flashpoint nebo ArmA v Call of Duty?! Čistá utopie, to dřív ve dne začne na nebi svítit Měsíc místo Slunce a voda bude pršet nahoru :lol: Respektive tyhle dvě "věci" jsou tak protikladný, že víc už to snad ani nejde ... Podle toho co jsem viděl na videích z E3 presentace, to zase těžce scriptovaná záležitost - viz. úvodní pasáž s přeskakováním útesů a "pádem" dolů a následnej útěk ze základny na sněžnejch skútrech vůbec "nepřipomíná" konec čtyřky. Viz. výbuchy všude okolo, banda padouchů snažící se vás dohnat, Mi 24 Hind co vám "zablokuje" cestu. Otevřený prostředí je myšlený tím, že tam budou "rozlehlejší" mapy, a že hráč nebude tak těžce vedenej za ručičku jako v předchozích dílech. Letiště opravdu vypadalo "větší" ale stejně budete muset splnit jeden předem danej úkol aby jste se hnuli dál, respektive tahle featurka bude podle mě zase jen na oko. Je fajn jestli si můžu rozmyslet jestli pudu doleva nebo doprava ale když pokaždý dojdu ke stejnýmu cíly, tak tenhle efekt jaksi trochu vyšumí. Případně to s variabilitou úkolů dopadne jako v Call of Duty 2, kde jste si sice mohli vybrat jestli nejdřív vyčistíte barák A potom B a nakonec C nebo jestli je projedete v opačným pořadí ale výslednej efekt byl pokaždý stejnej.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Dík, že si mi to trochu osvětlil :idea:
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ne, tak prostě akční skripty a otevřený svět se vzájemně vylučují. Skripty sázejí na hollywoodskou akci, nerealistickou, ale atmosférickou. Otevřený svět si prostě plyne realisticky, jen VELMI OBČAS se v něm podaří něco, co by v CoD bylo pracně naspriptováno, a tak to působí o něco záživněji. Každému, co jeho jest, já jsem si dlouho užíval Flashpoint a doteď si velmi užívám CoD4 - ono už taky není tolik času, abych se hodinu plížil lesem, takže kvituju možnost vystřílet 800 nábojů během deseti minut...

Respektive, IMO by to šlo, MoH: Airborne se o něco takového pokusil a nedotáhl to úplně do konce, ale ani v něm se nedala mapa srovnávat s ostrovem z Flashpointu. Infinity si prostě vybrali rvoucí příběh, a jak se mi preview na CoD4 nelíbily, tak musím uznat, že to funguje perfektně. Kdyby to byl otevřený svět, nebylo by možné měnit prostředí od lodi uprostřed moře po arabské vnitrozemí, stejně jako by do kelu šla honička jakmile by hráč uhnul někam jinam.

Revan: No... nepřipomíná to konec čtyřky, protože skůtry budou zřejmě ovladatelný ;-) A stěžovat si na to, to už bych mohl nadávat, že to připomíná GTA.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě to spíš připomíná Crysis. To ovšem nic nemění na tom že celá serie COD je arkáda nic víc a nic míň už nebude a nebyla.

Já hraju Battlefield 2: projekt reality a myslim že ten se reálu celkem přibližuje ale nic není dokonalé, zvlášť když už původní hraja je zabugovaná až běda.

Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Raynor: Však taky ta pasáž s útěkem je myšlena lehce ironicky aneb není díl Call of Duty, kde by něco takovýho nebylo. Jízda na náklaďáku v jedničce, jízda na motorce v datadisku, jízda v německým OT v Africe ve druhým dílu ... Prostě další věc, která ke Call of Duty patří. Souhlasim s tím, že je to zběsilá akční řežba (ne opravdu nebudu o Call of Duty mluvit jako o válečný hře), která se snaží o atmosféru válečnýho filmu. Což se jí díky těm všem efektním výbuchům, scriptům a "cool" featurkám vcelku daří. Jediná nevýhoda tohohle systému je ta, že po druhým (třetím - doplňte podle libosti) zahrání už herní zážitek pomalu ztrácí. Proč? Řekněme, že co mohla bejt na první zahrání dost adrenalinová jízda, tak podruhý už z toho tak odvařený nebudete, protože na vteřinu přesně budete vědět kdy po vás ten vrtulník vystřelí, co bude za další zatáčku atd. Herní Call of Duty - zvláště čtyřku, bych přirovnal k Transformers (který jsem si mimochodem s klidným svědomích nechal ujít, stejně tak jako si nechám ujít i druhej díl) - výborná popcornová zábava u který když člověk vypne mozek, tak se skvěle baví. Jakmile začnete přemejšlet a hledat v tom něco víc, tak celá naleštěná bublina praksne. Mohl bych tady vypsat řádně dlouhej seznam nesmyslů, nelogičností a hovadin ze čtvrtýho dílu - počínaje příběhem, kterej je lehce "lol", přes opravdu sci-fi výstroj (ne takhle Force Recon opravdu nevypadá a ne tohle na sobě v reálu fakt netahaj :lol: ) až po lehce unreal zbraně (opět ne takhle opravdu M4A1 ani britská L119A1 nevypadá) ale proč bych to dělal. Call of Duty nikdy nebyla o (historický) přesnosti, realitě výstroje a zbraní ale hlavně o efektu. Jestli si Modern Warfare 2 zahraju bude záležet až podle recenzí. Single player je záležitost na pět-šest hodin a na to abych hrál multiplayer je tam moc 13ti letejch dětí s mikrofonem a internetovejch válečníků co hlasaj, jak je to děsně "realistický" pyčo ... (Myšleno s nadsázkou). Takže pokud mě omluvíte jdu čekat na ArmA II. :lol:

P.S. Ne World at War jsem nehrál a ani to nemám v plánu ...

Edit:

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33133&r=top

Videa z E3 o kterejch jsem mluvil včera.

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Což je myslím skvělá paralela, s těma Transformers - stejně jaké já viděl některé scény v nich asi dvacetkrát když jsem si pustil kus filmu k obědu, tak stejně tak si vychutnávám po dvacátý jednu misi v CoD4, protože ačkoliv to není překvapivý jako při prvním hraní, pořád v tom nějaká atmosféra je a člověk si ji o něco více vychutná skript, když ví, kdy příjde. Je to čistě o vkusu co komu sedí víc, což IMO neznamená, že hráč musí preferovat buď jen Armu nebo CoD.

Pětku jsem taky nehrál a taky toho nelituji. Trojku bych možná někdy zkusil - mám se bát? :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

S Call of Duty 3 ti bohužel neporadim, protože vyšlo jen na konzole (Xbox360, PlayStation 2 a 3). Dělali ho Treyach a ne přímo Infinity Ward ale podle recenzí co jsem zběžně shlídnul na netu to dostávalo 75-80%.

http://games.tiscali.cz/reviews/cod3x/index.asp

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

proti gustu... :wink: COD4 byla pro mě osobně jedna z nejlepší FPS, kterou jsem kdy hrál. Na druhej díl se strašně těšim. Arma 2 se mi válí na disku a opravdu pochybuju, že si tuhle hru kdy koupim. Pominu-li to obrovský množství bugů, lagující kursor, díky nemuž je doslova umění trefit cíl na sto a víc metrů(běžící cíl na horizontu se nedá trefit vůbec), tak mi tady chybí atmosféra. Radši si zahraju COD4/6 se super atmosférou, která mě doslova pohltí, než pro mě "prázdnou" Armu. To druhej Flashpoint vypadá mnohem líp, hlavně díky naprosto jinému ovládání spolubojovníků, než jak to prezentuje Arma 2(nejsem chobotnice s deseti rukama).

zkrátka pro mě na celý čáře vítězí atmosférický COD4/6.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Další

Zpět na Hry