Raynor: Však taky ta pasáž s útěkem je myšlena lehce ironicky aneb není díl Call of Duty, kde by něco takovýho nebylo. Jízda na náklaďáku v jedničce, jízda na motorce v datadisku, jízda v německým OT v Africe ve druhým dílu ... Prostě další věc, která ke Call of Duty patří. Souhlasim s tím, že je to zběsilá akční řežba (ne opravdu nebudu o Call of Duty mluvit jako o válečný hře), která se snaží o atmosféru válečnýho filmu. Což se jí díky těm všem efektním výbuchům, scriptům a "cool" featurkám vcelku daří. Jediná nevýhoda tohohle systému je ta, že po druhým (třetím - doplňte podle libosti) zahrání už herní zážitek pomalu ztrácí. Proč? Řekněme, že co mohla bejt na první zahrání dost adrenalinová jízda, tak podruhý už z toho tak odvařený nebudete, protože na vteřinu přesně budete vědět kdy po vás ten vrtulník vystřelí, co bude za další zatáčku atd. Herní Call of Duty - zvláště čtyřku, bych přirovnal k Transformers (který jsem si mimochodem s klidným svědomích nechal ujít, stejně tak jako si nechám ujít i druhej díl) - výborná popcornová zábava u který když člověk vypne mozek, tak se skvěle baví. Jakmile začnete přemejšlet a hledat v tom něco víc, tak celá naleštěná bublina praksne. Mohl bych tady vypsat řádně dlouhej seznam nesmyslů, nelogičností a hovadin ze čtvrtýho dílu - počínaje příběhem, kterej je lehce "lol", přes opravdu sci-fi výstroj (ne takhle Force Recon opravdu nevypadá a ne tohle na sobě v reálu fakt netahaj

) až po lehce unreal zbraně (opět ne takhle opravdu M4A1 ani britská L119A1 nevypadá) ale proč bych to dělal. Call of Duty nikdy nebyla o (historický) přesnosti, realitě výstroje a zbraní ale hlavně o efektu. Jestli si Modern Warfare 2 zahraju bude záležet až podle recenzí. Single player je záležitost na pět-šest hodin a na to abych hrál multiplayer je tam moc 13ti letejch dětí s mikrofonem a internetovejch válečníků co hlasaj, jak je to děsně "realistický" pyčo ... (Myšleno s nadsázkou). Takže pokud mě omluvíte jdu čekat na ArmA II.
P.S. Ne World at War jsem nehrál a ani to nemám v plánu ...
Edit:http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33133&r=top
Videa z E3 o kterejch jsem mluvil včera.