Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Crysis demo JE TU !

Crysis demo JE TU !

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 27.10.2007 07:35:38
Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak konečne se nám objevilo Crysis SP Demo
Doporučuju tenhle link je docela rychlej :
http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe

Ja si demo vyzkousel na invexu ale z tohodle mam mnohem vetsi zazitek.
Takze nevahejte a sosejte.

Příspěvek 27.10.2007 12:25:51
Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Rád bych sosal :) dokonce bych si to i hrozně ád zahrál jenže to moje 4 roky stará šunka už nerozjede :( tkže další věc co nerzjedu no doufám že tenhle rok bude pod stromkem nový Pc akonečně si zahraju ty hry co nerozjedu (BioShock,Crisis...):D
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

Příspěvek 27.10.2007 12:34:21
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Na Invexu ho hrál snad každej kdo tam byl :-D Bylo tam víc lidí než v na celém Invexu/Digitexu. Já sem tam čekal snad hodinu.. Demo doma taky bohůžel nerozjedu budu muset počkat ještě měsíc než konečně výjde nová ATIna a budu moct objednat new PC

Příspěvek 27.10.2007 17:29:44
Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ja byl na invexu ve stredu a odpoledne tam bylo docela malo lidi takze jsem si pocakl asi 5 minut a uz jsem u toho sedel :-)
Jinak sestavu mam:
Athlon X2 Brisbane 4000+@5400
Radeon 1950Pro
1024MB Geil
A jede mi to na stredni detaily 35 FPS takze docela ok

Příspěvek 27.10.2007 17:31:23
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já právě na tu svoji šunku znova instaluju Half-Life jedna, tak si Crysis užijte i za mě :lol:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 27.10.2007 18:54:33
Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Stiahnuté. Grafiku nehodnotím, pretože na tej mi všeobecne príliš nezáleží. Po asi 15 minútach som to bol nútený odinštalovať, pretože ma to absolútne nebavilo a čakal som od tej hry omnoho viac. Jednoducho ďalšia strieľačka do počtu a najnovší artikel, na ktorom si budú "hráči" môcť porovnávať vtáky, ehm, samozrejme, chcel som povedať zostavy. Ale holt to je asi najnovší trend, čo najjednoduchšia hra s čo najviac svetielkami a fotorealistickou grafikou => veľké zisky, takže sa asi vrátim k svojmu Master of Orion...
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Příspěvek 27.10.2007 18:58:05
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No, už stahuju a měl bych to rozjet lépe než na minimální grafické nastavení... tak uvidím :wink:
Jsem dost zvědavý na grafiku a 'plně deformovatelné' prostředí v praxi.

Edit - Lotar: Nehodnotit grafiku je taky postoj, ale to pak můžes rovnou zůstat s Raynorem u původního Half-Lifu - a nic proti němu, na svou dobu božská hra.
Ještě jsem Crysis nehrál, tak zatím nebudu hodnotit, ale cokoliv, co posune hru blíže k realitě, je dobré, přestože hra poběží na stokrát použitém principu.

Příspěvek 27.10.2007 19:31:29
Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Angmar.FZ: No vidíš, to je tvoj názor. Ja si zase myslím, že ktorýkoľvek prvok, ktorý je originálny a posunie hrateľnosť tej-ktorej hry na vyššiu úroveň, má omnoho väčší prínos ako to, či tam bude použitý DX 10.1, VS 3.0, PS 3.0 atď. Nič také som u Crysisu nenašiel, preto je táto hra pre mňa nezaujímavá.
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Příspěvek 27.10.2007 19:54:41
Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mě to jako dalsi tuctovka neprijde.
Mě se nejvíc líbí že můžete zvolit jakkykoliv zpusob jak dokoncit misi.
Trošku mě zklamaly s jejich "pujde znicit vse" to ze muzete rozmlatit chatku rukama neni moc zazivny.
Uvidim az vyjde plna verze jestli ma hra vetsi potencial nez se ukazalo v demu.
Tak i tak hodnotil bych 8.5/10

Příspěvek 27.10.2007 20:07:30
makrela4 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, dohrana vetsina dema, ocekaval jsem to co jsem si sliboval, Farcry v novem kabate s pokrocilou fyzikou, plynule mi jede na stredni s lehkym sekanim na max.. Obtiznost je skvela, kazdej si prijde na sve. Novinka v zminenem obleku kterej z vas dela nadcloveka je dobrej napad, i ty mody zbrani, niceni vsechno je hodne s uvozovkama :D mozna zniceni pneumatik u aut ujde. Vic novinek nehledejte.

Proste mi to pripomelo FarCry, uronil jsem kapicku, s libivejsim prostredim, treba az se obevi ufouni a nastane mraz obevi se toho vic..

8/10

Příspěvek 27.10.2007 20:22:43
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jak jsi zjistil FPS??

Zatím jsem to pohodlně rozjel na medium a AA 16Q, ale chcu to ještě trošku potrápit na high details a zjistit fps... :D

Jinak plnou si určitě seženu (neříkám koupím, seženu).

Příspěvek 28.10.2007 09:37:30
Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

FPS jsem z jistil ve Frapsu akorat nechapu jak tam funguje benchmark vim jak ho zapnout vypnout ale jak pak z nej vycist data to ne.
Jinak rek bych ze hra asi nebude mit moc dobrej multiplayer tak si nemyslim ze by melo cenu to kupovat.

Příspěvek 28.10.2007 11:17:38
Ravenhorn Airman
Airman

Odpovědět s citací

Si děláš srandu? I Far cry měl na svoji dobu skvělý multiplayer, toto nemůže mít horší.

Graficky exceletní a rozhodně to není tuctová střílečka, kdo si to myslí je de...! Jako možnosti co dělat, jak to dělat jsou velké. Já to hodnotím 9,5/10.

Příspěvek 28.10.2007 14:53:53
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak podle SP dema bych ještě určitě nehodnotil, jaký hra bude mít multiplayer a tak...

Co se týče grafiky a enginu vůbec, tak má hra dobrý náběh a teprve uvidíme, co se z toho podaří vytřískat.
Zatím se mi dost líbí některé taktické prvky, jako třeba zneviditelnění na chvilku...

Příspěvek 28.10.2007 16:28:09
MyFlower Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vyzkoušejte to všichni - já to (na low) rozběhal naprosto plynule na 1,84 GHz AMD Athlon, 1,5 GB RAM s nVidia 6600 - takže to rozběhá kdekdo ;)
MyFlower: "Because everything is posible!"

Další

Zpět na Hry