Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Call of Duty 6: Modern Warfare 2

Call of Duty 6: Modern Warfare 2

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Těšíte se na nové CoD?

Ano
38
78%
Ne
11
22%

Celkem hlasů : 49

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

A nechtěly by radši udělat hru z 1.světové nebo z napoleonského tažení protože mě by fascinovalo přebijet takovou mušketu a nebo prostě být furt na frontě xD
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Napoleona né :rflmao: Ale ta první světová by nebyl špatná tam už máš pušky jako mosin a né muškety co přebíjíš děsně dlouho :D

Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hele já myslím že nějaká americká společnost udělala naučnou hru z doby boje severu proti jihu. Bylo tam prý autentický přebíjení, dokonce tam byli i nějaký ty kanóny, ale nebylo to moc oblíbený :)
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

asi to bylo moc náročný :( takhle to dopadá s většinou her, jakmile je to složitější než "céódéčko" tak se to neujme

Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

náročný to nebylo spíš to bylo moc poučný :D .. prostě se nezaměřili na boj (což chce 90% uživatelů) a zaměřili se hodně na tu historickou část :) .. taky to nebylo moc vyvážený a grafika nebyla moc dobrá .. v hlavě mi to uvízlo hlavně tou grafikou ta byla hodně žalostná na tu dobu :D
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak mf2 jede na stejnym enginu jak mf"1"...dleaj to halvne pro hodne uzivatelu protoze je to spise hlavne multiplayerova hra....grafika sice moc dokonala neni ale dej a ty zvlastnio efekty jsou dost dobre..doskaze to upoutat....jo a cap. Price je nesmrtelnej...ho zachranili v cod1 ve 1. svetovej ..pak v cod2 pka ted v mf2:-d..pripomina mi wolverina:-D..takva nesmrtelna postava
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Hmm, tak dojmy po dohrání MW2 nic extra. Teda jako špatný to nebylo, ale CoD4 to nepřekonalo ani zdaleka.
Moc bondovský mise a moc moc unreal vpodstatě cokoliv kolem.
Příběh imo překombinovali na to, že to má bejt bezduchá kropenice :-)

Na druhou stranu velký plus u mě maj za živý prostředí - všude jsou nějaký lidi a něco tam dělaj. Tu základnu na začátku jsem studoval snad hodinu :-D

7/10
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ten příběh byl hodně zmatenej a moc ho nevysvětlili. Ale to je mi vcelku fuk. Bohužel se autoři nechali hodně unést a některý mise byly opravdu přitažený za vlasy, teď tu nebudu řešit, že některý věci v realitě prostě možný nejsou(např. ten šílenej přeskok v ledovejch horách), ale spíš ty vlny nepřátel. Jestli si mysleli, že to dodá tu správnou atmosféru, tak se šeredně mýlili. U mě to takhle nefungovalo. Aby na mě v Riu vybíhaly ze všech stran desístky nepřátel, tak to moc zábavný neni. Na COD4 tenhle díl nemá ani zdaleka. Stejně jsem se nejvíc bavil ve 4 u mise v Černobylu a tam těch nepřátel moc nebylo. Ta mise měla dokonalou atmosféru. Škoda, že si autorři nevzali příklad z týhle mise. Pro mě je tahle hra velký zklamání. 6/10
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pro mě byl nový díl naprostym zklamanim.Naprosto domršena grafika, dokonce se nesrali ani s převodem textur do HD rozlišení (pro konzole se děla menší).Nejvíc mě dostalo že sem vyčistil místnost a když jsem šel agresivně kupředu, tak se zahy za zadama oběvil nový nepřítel co do mě šel okamžitě pažbou, nehledě na to že za mnou stalo celí komando co mě mělo krýt, ale nechali mě zabít aniž by jednou vystřelili. Takže kooperace nulova, nehledě na to že sami nedokazali ani trefit nepřítele natož ho zabít.

Hodnocení CoD 4 bylo u mě kolem 90 % , nový díl si u mě získal 25 % o multiplayeru ani neuvažuju.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ME se Modern Warfare 2 libi docela dost tech veci co v multaku muzete delat je good a no a co ze nejsou dedikovany servery aspon nejsou nejaky cheateri atd . a maj to vyreseny uplne nadherne . me to prijde ve stredu a zacnu parit . na dedikovany servery si stezujou jen ty lidi co si nemuzou koupit origo :D :D
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

kurna ted to hraju a pada mi to sem tam pise mi to error od ATI sed report nejaka chyba hraju na 23" full monitoru a na dost velke detaily ale neseka se mi to mam winy xp a ne spatny komp 2 GB pameti 2.8GHZ procak a atinu 3870 top verzi od asusu, stve me to !
" IMMORTALITY "

meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

ten procak 2.8 jako dvoujadro?
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ještě taková maličkost.... dohrál jsem to za 12 hodin. Kdybych si to koupil za toho litra, co za to chtěj a druhej den už neměl co hrát, asi bych byl fakt nasssštvanej.
Za chvíli budou dělat hry s jedinym levelem, nebo co? :roll:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ta cena je vysoka jen u nás z polska to můžeš mít do 500 kč včetně poštovnýho.
EDIT: Necituj příspěvek nad sebou. :rules: LAZYjohn

EDIT: Nevidim že bych nikde něco citoval. Rigix

EDIT: Tvoji citaci jsem odstranil protože porušovala pravidla. :roll: LAZYjohn

EDIT: Jako že sem citoval jiného uživatele? Tak na co tu teda ta možnost citovat vůbec je ? Rigix
Naposledy upravil rigix dne 17.11.2009 12:06:22, celkově upraveno 2
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jj 2 jadra Athlon 64 X2 5400+ 2.8GHz jadro brisbane pameti mam taky s nizkym casovani 4-4-4-12 a grafika neni jeste tak spatna nevim podle me se to spravi novymi drivery a mozna i patchem a po novem roce budu mit win7 tak to bude jest elepsi snad..
" IMMORTALITY "

PředchozíDalší

Zpět na Hry