g.o.d: přesně tak, a také jsem si sosnul pár komixů. Ale mě nejvíce sedí děj KOTORu, kde Jediové a sithové se práskají po tisících, žádné omezení síly. Silné příběhy, hlavně Revana.
Wanted: Až se někomu z toho povede udělat alespoň 10 GB hru, tak si to možná stáhnu, ale 24 GB je moc.
Na jednom se asi shodneme. Bioware ví, jak připoutat pozornost hráčů
Dave: zklamu tě... stahuju pouze ani né 5GB verzi ořezanou o videa a podobné věci, které mi tam stejně překáželi a už jsem je viděl. Zrovna to instaluji, tak uvidím, jak to pojede (furt to chce 17GB na disku, padly na to 3 CoD )
Tak to jede v poho, zdá se mi, že tam nic není osekané, akorát některý videa jedou bez zvuku... Nevíte, kde se tam nastavovala grafika? Vím, že něco málo tam šlo a ve hře to nemůžu vůbec najít
EDIT: tak jsem to již našel, ale i tak se mi zdá, že se ta hra nějak "seká" a je pomalejší...
Zrovna si kácím cestu v tunelech a městských uličkách v Hellgate: London. Z toho co jsem zatím odehrál můžu říct, že to funguje jako náhraška za Diablo 2. Je tu spoustu potvor k zabití, předmětů ke sbírání a prodávání a samozřejmě i vylepšování.
Tak jsem neměl co hrát a tak jsem si řekl, že něco sosnu. Rozhodl jsem se pro Star Wars: Galactic Battlegrounds. Je to má první strategie, takže mě to přijde dost obtížný, ale snažím se se tím nějak prokopat. Hodnotím to na 8,9/10.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
já jsem si ještě stihl na PC zahrát Mass Effect 2 s mojí paragonkou a dal jsem do toho Lair of the Shadow Broker a na konec jsem zíral s otevřenou pusou, hlavně ta hudba byla úžasná.
Dohrál jsem první díl Modern Warfare. Ke konci už se všechno dělo strašně narychlo, nejspíš aby to autoři honem honem nějak ukončili. Jinak se mi ale příběh zdál dobrý, hlavně zpočátku se atmosféra dala krájet. No a poslední scéna, ač velké klišé, byla perfektní (výborná hudba).
Ja rovnez hraju COD MW2 ale jelikoz nemam origo,tak jen SP..a na win 7 mi jede emulovany stary C&C Tiberian sun moje srdcovka:) a taky mam cely pakl half lifu pro win7 tak jsme si rozjel vsechny epizoda krome 1 naraz