Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Call of Duty 6: Modern Warfare 2

Call of Duty 6: Modern Warfare 2

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Těšíte se na nové CoD?

Ano
38
78%
Ne
11
22%

Celkem hlasů : 49

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nemyslíš náhodou první díl Armed Assault? Protože dvojka ještě u nás nevyšla, leda by si "pařil" zpirátěnou německou verzi :lol: ... Já jsem první Armed Assault koupil prakticky hned po vydání ale nelituju toho i když hra byla pořádně hratelná až po patchi 1.08 - taková odbočka mimo, stejně jako tenkrát byl problém s prvním dílem Flashpointu kdy dokonce byly rozdíly mezi patchema i pro jednotlivý jazykový verze, takovej menší zlom byl patch 1.46 a potom co vyšel resistance tak 1.91 a dál. ArmA I byla tak trochu nechtěný dítě, když původně to měl bejt jen lehce přetexturovanej Flashpoin jako "Flashpoint:Elite" na X-Boxech ale postupně se tam přidávaly nový věci atd. atd. atd. Dlouhej příběh ale důležitý je, že se BIS na to "nevysrali" a po vydání první zabugovaný verze začali vypouštět tu tunu patchů i když na to mohli z vysoka hodit bobek a lidi co na tom makali nechat v klidu pracovat na druhým dílu. Problém zůstal trochu v tom, že tohle nakrklo zpoustu lidí, který nechtěli BIS dělat neplacený betatestery a čekat než hra bude konečně hratelná ... Zpátky k atmosféře, místní ostrov opravdu působil lehce "cize" přispěla k tomu prakticky chybějící kampaň (nedohrál jsem ji a to mám Armu na disku "pořád") a single-player mise. ArmA II podle mě má atmosféru - ne že ne, stačí se podívat na screeny - daleko o něčem jinym než prakticky sterilní jednička. Alespoň na mě to tak působí spolu s příběhem. No holt uvidíme. Armed Assault není hra pro každýho, zvlášť pokud člověk vyžaduje jednoduchou akční zábavu. Co se mi na ní líbí nejvíc je komunita - něco se ti nelíbí, počkej a za chvíli máš na netu modifikaci/addon/novou misi/kampaň atd. Stačí si vybrat nebo můžeš tvořit sám. Ne každýho ale baví sedět dvě hodiny nad editorem aby si pro sebe udělal funkční pěti-deseti minutovou misi (mě jo :lol: ) ... Každej máme holt svoje preference.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

myslim opravdu dvojku. Jakožto spotřebitel požaduju od něčeho, co si koupim kvalitu a ne takovou hrůzu jako je Arma 2. A to, že to bude hratelný po nějakym patchi, je mi naprosto ukradený. Jednou za něco platim, tak chci kvalitu a ne čekat půl roku na desátej patch, po kterym to pujde hrát. To s CoD opravdu nehrozí. Je mi jasný, že chyby dělá každej, ale Arma 2 je úplně mimo.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, srovnávat Flashpoint nebo Armu s CoD je blbost. Flashpoint a Arma jsou válečné simulátory, zatímco CoD je bezhlavá akční střílečka... a dokud to tak zůstane, budu jenom rád :) .

World at War jsem nehrál, a podle názoru kamarádu jsem udělal dobře, protože to je prý totální pitomost... no jo, Treyarch a ty jeho projekty. CoD 7 bude taky v rukách Treyarchu, takže uvidíme, s čím se vytasí. Rozhodně to ale nebude tak promakané v příběhu, jako od Infinity Ward, která dělala CoD 4. Pokud zůstanou i u 6 s tímhle citem pro děj, pak se můžeme těšit na další povedený titul.

Padre Airman
Airman

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ >> co ti prijde tak desne nerealisticky na tech zbranich? :)

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

No v tom Operation flashpoint třeba se umím trefit snipou ale Armu jsem nehrál a tak neposuzuji ale slyšel jsem o tom střílení, že je hrozný ale preferuji CoD 4 a MW 2 protože si to užiju pokud ještě nepochopil co je MW2 (Call of Duty 6) :jako: no Operation flashpoint hraju a mám 1.75 ale stejně nechápu jak mám strčit do 1.75 ty patche chci si zahrát po netu 1.96 :cry:
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak už to máme za pár...
na:
www.mw2.cz
spousta novýho infa
nejvíc se těšim na misi
Toto je spoiler!!!:
za teroristy a likvidování mírumilovnejch lidiček čekajících na letadlo
:D

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Chvíli jsem teď pařil CoD5 a tragédie - oproti MW hroznej skok zpět... Doufám, že MW2 bude zase dobrá - těšim se na ni jak malej :-)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Na cod 5 je tragický jak tam máš prostě jednu cestičku po který musíš jít, a ještě to není nijak maskovaný, prostě natvrdo jedna cesta...

Pvt.Kuba Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Konečně jsem se dostal k CoD5 a musím uznat že je to zatím nejlepší díl CoD, opravdu moc povedený, to zabíjení japončíků s plamenometem nemá chybu :D mnohem lepší než CoD4. Jen škoda že další díl bude zase v moderní době :(
Rodney : Do hajzlu.
Hermiod : Co jste to udělal ?
Rodney : Prohnal jsem to překladatelem, je to wraithsky.
Hermiod : Do hajzlu, vskutku.

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mě to spíše přijde jako největší blbost, jediné plus tam jsou hrátky s plamenometem a zombie mod, to je asi tak vše. Nevím, co všichni chtějí pořád druhou světovou válku. Sakra, ta je už naprosto vyždímaná, už není nic co by v ní člověka překvapilo (kromě toho, že budete hrát za Němce). Treyarch taky myslím dělá už CoD 7 v prostředí Vietnamu
Obrázek

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Lol - to dělaj jak na běžícím pásu. To se pak nedivim, že jsou ty hry tak krátký (a v případě CoD5 i tak odfláknutý - vypadá tak o dva roky starší, než CoD4). Kdyby si radši dali trochu záležet a udělali to pořádně...

Jsem rád, že CoD6 má bejt zase moderna - jak píše DAVE!, WW2 je už rozebraná totálně, jak sérií CoD, tak MoH.
Navíc v součastnosti máme takový hezký hračky... :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

prevor Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Měl sem v planu si pořidit cod 6 mw2 , ale když sem zistil že nebudou soukromé dedikované servery, ale pouze automatický zápasový systém IWNet a mod tolls tak nato kašlu.
Obrázek
hodnoceni :1= fuj ,2=dobré , 3=luxus

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Mně se na CoD 5 nejvíc líbil ten německý kulomet v ruce a následné trhání rukou, nohou, hlav němců :lol: :lol: . Druhá sv. válka na těch ostrovech proti Japončíkům v CoD přeci ještě nebyla, ne?

Každopádně MW mi přijde daleko lepší... těch starých válek už je každej přejezenej :lol: . Vietnam je snad nejhorší konflikt, tam je furt dokola to samý... zabíjení Japončíků v hustým porostu... :roll:
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ano, japončíci dodávaj hrám z Vietnamu(a že jich teda je) ten správnej nádech
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak z WW2 se toho dá vytřískat dost, ale holt by si tvůrci museli uvědomit, že v ní nebojovali jenom USA, UK, SSSR, Německo a Japonsko (+Poláci z CoD3). Třeba operace Anthropoid, ... cokoliv! A pokud by jim takové věci přišli ohrané, proč ne některé momenty Bitvy o Británii? V CoD už jsme mohli "létat" s bombardérem, či jezdit s tankem, tak proč neusednout do kokpitu stíhačky?

PředchozíDalší

Zpět na Hry