Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Jakou hru, byste doporučili hráčům

Jakou hru, byste doporučili hráčům

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 10.8.2008 22:16:45
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nejlepší Střílečka z první osoby je Paintball 2 :D velice nenáročná hra která je asi nejlepší pro zábavu protože se vubec nemusíte rozčilovat nad demencí hráčů např v CoD v TDM když je poprosíte o spolupráci v bránění nějakého bodu a ono nic vesele si dál běhají po mapě se "snipou" ale i tak jsou horší než já :twisted:
protože já a Mp44 nebo BAR,Sten=nemilosrdný ostrostřelec kterému ale chybějí spolubojovníci v týmu...
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 10.8.2008 22:21:37
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Half Life 2
Asi moc rozebírat nemusím ... nejlepší FPS co znám (jediná akční řež, která mě bavila, zato mě bavila neuvěřitelně moc :) ).

Full Spectrum Warrior - Ten Hammers
Taktická běhačka, neznám nic, k čemu by se dala přirovnat, ale údajně na její bázi vznikl tréninkový program pro US Army. V kůži amerických a britských vojáků si zastřílíte ve fiktivní zemi středního východu.

SWAT 4
Taktická akce v kůži policejní zásahovky, snad každej tuší o co jde.

Z těch starších Tom Clancy's Ghost Recon (+ datadisk Island Thunder)
Graficky už žádný orgie, ale je to moje nej hra. Taktická střílečka ve stylu Rainbow Six, plánování mise se přesunulo do realtime přimo v misi, takže se dá operativně měnit, odehrává se v otevřenym prostoru vždy na ploše cca 0,5km^2. Slušná AI, důraz na tichou akci, postřeh a hlavně trpělivost (obvykle mi to trvalo cca 2 až 3 hodiny na misi s haldou qicksave/ quickload).

SWAT3 CQB
Viz SWAT 4 + perfektně zpracovaná fyzika materiálů a průchodivosti střel skrz ně, horší grafika a vzhledem k perfektnímu path findingu až neuvěřitelně špatná AI vašich spolubojovníku

A aby to nebylo tak jednotvárný, tak ještě přihodím MS Flight Simulator 2004 u kterýho jsem strávil prakticky celý loňský prázdniny :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Morrowind - super RPG
SW: Jedi outcast
Obrázek

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já bych doporučil hru českou operace flashpoint
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

bob 1 Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

A já jejího následovníka Arma Assault (sice je zatím o mnoho méně objektů než do OPF lae to se změní)
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To bude dlouhý seznam.
1)Baldur's gate I a II s datadisky (Velmi dobré a velmi nenáročné RPG od Black isle)
2)Icewind dale I dvojku moc nedoporučuji (Zase výborné nenáročné RPG od Black Isle)
3)Planetscape Torment (Nejlepší RPG mého života [Zase od Black Isel])
4)Arcanum (Dobré RPG, když už jsem jej projel po 12 přestal mně bavit)
5)Gothic I,II trojka už není jaksi o tom (Dobré RPG z třetí osoby s dobrým příběhem, vřele doporučuji nezasvěceným)
6)TES:Morrowind+Trib. a Blood (Vynikající RPG z 1. osoby, avšak můžete pozměnit i do 3. Příběh vinikající)
7)TES:Oblivion+KN a SI (Taktéž vinikající RPG ze stejné série jako Morrowind.)
8)Might and magic VII (Ano, i to se mi zalíbilo)
9)Dark Messiah of might and magic (Příběh nic moc, ale jinak celkem dobré RPG)
10)Diablo II+lord of destruction (Dobrá RPG rubačka)
11)Sacred+datadisk (Taktéž dobré RPG, questy jsou o něco zábavnější než v Diablu)
12) Titan quest+IT (Taktéž výborná RPG rubačka. Příběh je celkem dobrý, až na to že vždycky musíte jít jen po jediné cestě do dalšího města, prosekat se skrz milióny potvor a nakonci je jeskyně, níž musíte projít. Ovšem v této jeskyni sídlí nějaká hlavní potvora, která ma za sebou čirou náhodou obrovské dveře, které se otevřou až po její smrti)
13)Mafia (Nádherný filmový příběh+akce z dob mezi 1. a 2. světovou válkou)
14)GTA:San Andreas (Hodně možností, velká hratelnost, ale příběh stojí za bzum)
15)NOLF 1,2 (Dobrá střílečka z pohledu první osoby)
16)série Tomb raider kromě 5. a 1. dílu (Ta Lara v sobě něco má :) )
17)Blood rayne (Mně posloužil k odreagování vždycky)
18)Prince of prsia:WW (Dobrá bojovka z třetí osoby. Nenáročný, ale dobrý příběh)
19)Prince of persia:TT(Zase dobrá bojovka. Dobrý, ale krátký příběh)
20)Doom 3 (Střílečka Third-person z budoucnosti na marsu [Devil is real!])
21)Vampire:The Masquerade, Bloodlines (Velmi dobré RPG-střílečka z 1st person view)
22)Heroes of might and magic IV (Tahová strategie[pětku nedoporučuji, už to není od 3DO])
23)Broken sword I,II (Dobré hezky nakreslené adventury s dobrým příběhem)
24)MYST V. End of Ages (Dobrá trochu složitějsší na hlavu adventura)
25)The longest journey (Briliantní adventura s briliantním příběhem, ale nebriliantní grafikou)
26)Dreamfall:The longest journey (Pokračování č. 25, taktéž výborná Adventura s lepší grafikou. Hrajete za tři postavy a hlavní hrdinka z předchozího dílu tady už hlavní hrdinak není
Toto je spoiler!!!:
[A na konci ji zabijou]

27)Fahrenheit (Má nejlepší děj, příběh a provedení, jaké jsem kdy viděl)
28)Falout I. a II (Málem ¨jsem na něj zapomněl. Je to RPG z isometrického pohledu od Black Isle)
29) Hitman I,II,III,IV (Dobrá akční hra, kde hrajete za nájemného zabijáka. 4. díl je bezprostředně nejlepší ze všech)
30)The Sims 2 (Dobře se v tom staví domky :-))
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Oshiraban Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já bych doporučil:
-Star Wars: Knights of the old republic (dvojku už moc nemusím)
-Empire Earth I (Sice stará RTS, ale dobrá)
-Lineage II (Podle mě jedna z nejlepších RPG (dobré servry: www.vgos.cz , http://www.iceonline.eu )
-Spore tvoření příšerk (Nikdy není na škodu si vytvořit vlasní příšerku a zajmá mě jak bude vypadat normální Spore)
Naposledy upravil Oshiraban dne 22.8.2008 20:36:07, celkově upraveno 1
V životě je mnoho otázek, ale málo odpovědí.

Madril Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja by som vam doporucil
Star Wars: Knights of the Old RepublicInfo RPG
Fahrenheit Akčná, Adventúra
Kane & Lynch: Dead Men Akčná
Sins of a Solar Empire Strategická
FlatOut: Ultimate Carnage Racingovka

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Já už teda nepatřím k hráčům (HW by na to už určitě nestačil), jen občas si zahraju něco ze starších kousků, které na tom svém křápu ještě rozchodím, ale určitě bych doporučil

Earth 2150 (možná si někdy zahraju Earth 2160),

Rise of nations (i s datadisky)

Original war

případně ještě Total Annihilation (včetně všech updatů a patchů)

Vždycky mě spíš bavily strategie, protože to není jen tupé- naběhni do místnosti, mačkej tlačítko s lékárničkou a mezi tím je všechny pokos. Člověk musí vymyslet plán, předvídat tahy nepřítele a podle toho budovat armádu, kterou musí posílat dle potřeby na různá místa... navíc většinou člověk nepotřebuje kdo ví jaký výkon grafiky, protože pro samotnou hru bohatě stačí 2D grafika, 3D už je jen výmysl, aby donutily firmy, hráče strategií ke koupi nových grafických karet.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

call of duty 4 modern warfare

assasins cree'd

Star-wars Knights of the old republic 1 ,2

a starsi kousek z r 2000 Commad and Conquer Tiberian Sun :D
" IMMORTALITY "

PrometheusX Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Gothic 2 a Morrowind - nej RPG gamesy, každá z nich nabízí něco jiného a obě jsou mimořádně skvělé

Bridge commander - jedinečná hra se super příběhovou linií a hratelností

Pronce of persia: Warrior Within - hezká stylizovaná grafika, pěkný příběh a velké množství lákavých komb .)

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

NFS 5 Porsche jeden z nejlepších závodních simulátorů co jsem kdy hrál

Westik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

MAFIA - pro mě nejlepší česká hra

WARCRAFT 3 - skvělá strategie

RED ALERT 2 - další skvělá strategie

IL-2 Sturmovik - naprosto skvělý letecký simulátor z prostředí WWII

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vampire:The Masquerade Bloodlines - RPG, jak už název napovídá s upíry :-) . Je to trošku ukecané tak buď se spolehněte na svojí znalost angličtiny nebo stáhněte češtinu (viz. odkaz).
http://www.bloodlines.cz/

Timeshift - FPS. Příběh sice nic moc, ale možnost v omezené míře manipulovat z časem donutí myslet ve čtvrtém rozměru a některé úkoly jsou pěkný záhul na palici.

The Matrix: Path of Neo - Bojovka. Kdo by odolal příležitosti vyskoušet si na vlastní kůži zcény z kultovní trilogie? (já teda ne :D ).

The Art of Magic: Magic & Mayhem - RTS. Nejedná se o nějaký zázrak, ale byla to první strategie, kterou sem v životě hrál (nepočítaje dynablast i první hra :D ) a jako taková mě bude vždy bavit.

LOTR: Return of the king - RPG. Skvělá hra na odreagování když méte chuť pokosit pár stovek skřetů.

Medal of honor: Pacific assault - FPS. Skvělé filmové momenty (vzpomeňte třebas na Pearl Harbor) a i hratelností skvělá střílečka. Na začátku v zmíněném Pearl Harboru lehce fušuje do arkády :) .

Mafia - Brilantní česká střílečka z perfektním příběhem.

Operace: Flashpoint - FPS. Skvělá simulace vojáka jakožto položku a né klasického hrdiny co je schopen uškrtit armádu gumou od trenýrek. Navíc je lze řiditelné naprosto vše tudíž se můžete projet například v tanku, džípu nebo si udělat výlet vrtulníkem. Multiplayer z dostatečným počtem hráčů je pak opravdu něco. Maličkost na závěr mini-recenze :)
http://bxbx.atrey.vdsoft.org/
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jako bez konkurenčně Star Wars: knights of the old republik 1 a 2
obě sem dohrál do konce za obě strany (dvojku sem dohrál dohromady snad 6x) a pak taky
Half life 2 (plus ep. 1 a 2) sice episody nebyli to co originál HL:2 ale taky se to dalo.... a jeste Portal to je super hra :D
(sice to nejsou starsi hry ale rozjel sem je na GF 5500, 515MB ram a pentium 4 tak by je mel v tuhle dobu rozjet snad kazdej :) )
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

PředchozíDalší

Zpět na Hry