Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Crysis 2 - je to tu!!!

Crysis 2 - je to tu!!!

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 24.4.2011 21:17:59
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ray: ono když se jen mezi nima plížíš a nic neděláš, tak opravdu více funkcí nevyužiješ, ale já zabil vše, co jsem potkal :) . Už se to tu řešilo, Cephové se vyvinuli v moři, sem nepřiletěli před "pár dnama"... A Hargreave s tím tak nějak počítal, proto vytvořil takovej oblek a proto ho tak chtěl, jak sám říkal: přesně tenhle oblek. Ta tupost, zdáli se mi chytřejší než v jiných střílečkách, alespoň tím, že si předávali pozice, volali posily, snažili se tě trefit, i když tě neviděli. Nečuměli jen tak do blba. Samozřejmě, že zabít je to byla hračka. Ale udělat v takové hře nepřátele chytrý pomale jako sám hráč, tak by z toho byla nudná slátanina alá Flashpoint a dohrálo by to opravdu málo lidí a ještě by museli ovládat tým :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 24.4.2011 22:27:36
Xenty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja osobne jsem hru dohral a bavila me, coz se o jednicce rict neda... Rozmazavani objektu... Chm, ale to je ucel, Motion Blur se bude casem vyuzivat cim dal tim vic, takze by si clovek mel zacit zvykat :D ... Hudba od Hanse Zimmera vzdycky potesi no a celkove byla hra cela zabavna, ze cloveka moc nepusti... Jen skoda, ze to nebylo delsi.

Příspěvek 25.4.2011 08:41:59
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Už se to tu řešilo, Cephové se vyvinuli v moři, sem nepřiletěli před "pár dnama"... A Hargreave s tím tak nějak počítal, proto vytvořil takovej oblek a proto ho tak chtěl, jak sám říkal: přesně tenhle oblek.

Já vím, co se v té hře říká, nemusíš to opakovat. Já jen tvrdím, že to, co říká, je prostě debilní story.

Ray: ono když se jen mezi nima plížíš a nic neděláš, tak opravdu více funkcí nevyužiješ, ale já zabil vše, co jsem potkal

Většinou i já. Je příjemné, že si lze zvolit hratelnost dle sebe a jde se i plížit i vraždit. Nicméně běh se hodil právě na větší vzdálenosti v jedničce, např. na únik od vojáků. To tady z principu nového level designu potřeba není.

slátanina alá Flashpoint

Víc se není třeba bavit...
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 25.4.2011 11:27:12
floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Motion Blur se bude casem vyuzivat cim dal tim vic

Na to si přišel jak? Jenom to tu hru s prominutím kurví....
Ronaldus7: No ty sem potkal jenom tak zhruba... víceméně vůbec....
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Příspěvek 25.4.2011 14:00:18
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ray: běhat se dalo i tak, nemusel jsem hodinu jít mezi různýma stanovišťama, ale byl jsem tam ihned... Kolik lidí hraje Flashpoint či Armu a kolik lidí hraje CoD? Prostě je to malý číslo, lidi chcou zábavu, kde nemusí přemýšlet (viz i seriály a filmy) a to jim skoro realistický simulátor nemůže nikdy nabídnout... A jelikož si o Predátorech myslíš jak je to super a promakanej film, tak se s tebou o story C2 bavit nebudu :D :D

Nechápu, co se vám na Motion Blur nelíbí, já jsem si na to ze závodních her už docela zvykl a pokud nemáte PC, kterej to zvládne netrhaně, tak to je váš problém. Mně to faká v pohodě a nemám s tím problém...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 25.4.2011 14:30:29
floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nevim, prostě se mi to nelíbí.. u závodních her mi to nevadí. Pc mam dobrej na to... Prostě je to hnusná věc, kdyby tam byla možnost to vypnout tak ok, ale takhle je to na hovno. Blbě se s tim míří a prostě mě to sere.
Edit: Ok tak sem to teda eště zkusil, a začalo mě to bavit trochu víc, snížil sem si obtížnost z nejtěžšího a dělám kraviny s oblekem... Třeba mě to chytne eště víc.
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Příspěvek 25.4.2011 18:25:48
Ronaldus7 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No, mě ty první mise taky moc nebavili (tak do půlky 3), pak jsem začel blbnout s nanosuitem a chytlo mě to, teď hraji hlavně MP. Power údery a kopy jsou geniální vynález, pěst mi jest nejlepším společníkem :D... a vidět Sepha rozmázlého taxíkem je taky dost dobrý :)
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 02.5.2011 11:57:05
Xenty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

floother píše:
Na to si přišel jak? Jenom to tu hru s prominutím kurví....

Proste je to budoucnost, bylo to uz receno na nekolika konferencich... Vlastne jde o to, ze se ta hra o to vic priblizuje k realite, ale souhlasim s tim, ze moznost ten efekt vypnout by tam byt mohla no.

Předchozí

Zpět na Hry