Tož co napsat. Je to super hra, hafo lodí, stanic, zajímavý prostředí atd. K hraní by si člověk měl sehnat joystick, bez něj nemají souboje takové grády a i se docela špatně ovládají.........neprodávate někdo joystick? K nevýhodám patří řekl bych až příliš krátký příběh
ja som bol tiez z tejto hry uchvateny a stravil som pri nej strasne mesiace ale potom ked som uvidel X3: Reunion tak som skoro padol na zadok...je to este omnoho lepsie a sofistikovanejsie ako X2...uz sa tesim az si kupim X3: Terran Conflict CZ
LoL,X3 je prej taky nářes,ale už se někomu z vás podařilo vystřílet xenovský nebo khácký sektor??mě jo a stačil mi k tomu paranidský odzseus vzbavený těmi paranidskýmz zbraněmi a také se mi už hodně lodí vzdalo,zničil sem asi 13 bitevních nosičů a 20 cca.torpedoborců,jaká je podle vás nejlepší lod??
Nepiš dva příspěvky pod sebou! A pls jak je ta hra velká a jaký má parametry? Že bych si jí taky koupil (stáhnul) když jí tu tak vychvalujete?
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
kdybys zjistil kde ji stáhnout tak mi to pls napiš,parametry?se koukni někam na nett,ale bude to docela slabý,a velká asi taky moc není,já si ji musím znova sehnat
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton