Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Filmy (všeobecně)

Filmy (všeobecně)

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 21.11.2006 14:05:56
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

není to Bláznivé dobrodužství Robina Hooda? nebo nějak tak....

LukArcher: jj...na to chci jít taky...hraje Alan Rickman, že?....
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 21.11.2006 16:36:34
Mathiel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jojo je to Bláznivé dobrodružství Robina Hooda...taky se mi ten film moc líbil

Příspěvek 21.11.2006 18:23:15
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Robin Hood: Men in tights :D Jj, to je úžasná věc. Člověk se pořádně pobaví a naučí se pár pěkných hlášek ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.11.2006 20:35:05
Mathiel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tar-ara:Třeba "Vykučte nám toho dáka, Vyjelenil králova střelce, Copak ty nevíš, že je v lesnatých králích loveno zakázat vepřové divoce???"" nebo jak je mrkal na tom stromě a hlídkuje a na dotaz Robina co tam dělá "Hlídám, jestli nikdo nejde...Doufám, že se neplíží" :laugh: nebo princ jan s tou pihou, která putuje po celém obličeje...Jéé asi se na to zase kouknu :lol:

Příspěvek 10.12.2006 11:51:25
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Včera jsem měla možnost vidět film Daleko do nebe. Je to skvělý film. Takový pomalý, nic se tam neděje, a přesto se člověk nenudí. Ukazuje takové ty typické usměvavé a dokonalé obličeje žen z konce 50. let v Americe, kdy jsou doma, starají se o děti...a pod tím vším vřou emoce, nešťastné manželství-manžel se zamiloval....do jiného muže :D a vzhledem k době se jde léčit, aby to nakonec vzdal a odstěhoval se a nechal ženu samotnou. Kathy zase najde oporu v černošském zahradníkovi a jen podat mu ruku se trestá. Zkrátka a dobře, musela to být šílená doba. A tenhle malý flmeček to zachycuje tak dokonale, celý film je tak krásně barevný, napodobuje filmy té doby..a pod tím vším to skrývá všechnu tu hořkost té doby.
A Julliane Moore a Dennis Quaid jsou oba výborní.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.12.2006 12:15:49
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ještě sem si vzpoměl na Stalkera, docela zajímavej film- dost se mi líbil, ale podruhý už bych ho asi nepřežil :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 10.12.2006 22:32:35
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Sopdet: jj :lol: ( aa jak já miluju stručné odpovedi) a k tomu aj dustin Hoffman, je tam kouzelnej

Jenom tak mě napadlo, viděl jste tu někdo Donie Darko ? (pokud ne, okažitě napravte :wink: ) vcelku by mě zajímal něčí názor...aaa možná aj interpretace...dost zajímavá záležitost.
BTW: na chvilku se tam objeví i Laura Roslin.

Jo a když už jsme u toho herci z BSG v jinýh rolích, nedávno jsem...opět :oops: :oops: ... koukal na svého zamilovaného Blade Runnera a co nevidím, jednu z hlavních postav tam hraje E.J. Olmos :wink: :wink:

Příspěvek 11.12.2006 20:31:29
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Donie Darko...to jsem se pokoušela sehnat ale mám za to že to u nás nevyšlo?... :scratch:

...jinak....Filmánie pomalu končí a já nebyla ani na jednom filmu :evil: .....jsem kulturní barbar :roll:

Příspěvek 12.12.2006 00:49:03
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jj je to tak, bohužel to u nás nevbyšlo...já viděl jak Directors Cut...s českými titulky, atk když sem byl v zahraničí tak aj normální film...hodně se to od sebe liší...ale Directors Cut je takový..zajímavější...hodně se tam vysvětlí, pokud jsi to neviděla, fakt doporučuju.

K té Filmmánii, sme na tom uplně stejně, taky jsem chtěl jít a jaksi jsem to nedal, když byl čas nebylo s kým a když bylo s kým tak zas nebyl čas a podobně. hold jsem prohloupil :(

A další zajímavý film jsem nedávno viděl...co zajímavý, přímo užasný, jmenuje se to Bokovka, hraje tam Paul Giamaty (teď v kině v Iluzionist) a je to taková příjemná "romantická" komedie, dav staří kamarádi se vydají na výlet po Kalifornských vinicích. Minimalistické, poetické a nadmíru kouzelné :wink:

Příspěvek 12.12.2006 08:21:13
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nedávno jsem...opět :oops: :oops: ... koukal na svého zamilovaného Blade Runnera a co nevidím, jednu z hlavních postav tam hraje E.J. Olmos :wink: :wink:

tos ho poznal?nebos ho videl v titulkach? musel bejt dost mladej ne

Příspěvek 12.12.2006 08:51:03
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Taky jsem Filmánii nevyužila, zatracený seminárky :( Ještě je šance zítra, ale v tomhle počasí a navíc před Vánoci se mi moc nechce. A to nemluvím o tom, že mám ještě další seminárky...proč jen já si nechávám všechno na poslední chvíli?

Donnie Darko? Neviděla jsem, ale ráda bych. Tady to snad ani nejde sehnat, teda ještě nedávno se nedalo.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.12.2006 18:43:39
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hmm, můj případ :?. Jsem to taky chtěla zkusit ještě zítra, ale není moc času a to, co chci vidět, nedávají v tu dobu, co bych ráda...ach jo :? (ale tak extrovní výběr taky nebyl...tak asi ušetřim :?).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 12.12.2006 21:51:38
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

jj.....je to smutný....a bylo to celkem dloouho :cry: ....
...btw: Bokovka..... :lol: .....dobrej snímek.....hlavně ten jeho kámoš :lol: :lol:

Příspěvek 13.12.2006 23:54:22
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak o ročníkovkách bych nejspíše pomlčel...to je děs, bída a žrout času :wink: ale jsme off topic....

2Fallen Angel: měl jsem podezření a pak jsem kontroloval u své milenky IMDB.:oops:
2Sopdet:Počkat, jako fakt jsi viděla Bokovku ? tak to jseš druhý člověk...joo už sem se bál, že jsem na této planětě sám :lol: :lol: :lol:

Už se nemůžu dočkat silvestra, jedeme s kámošema na hory a táhneme sebou promítačku a spostu filmů...takže doufejme konečně nakoukám všechno co mi od prázdnin uteklo...

Příspěvek 14.12.2006 18:02:40
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

jé tak to bych potřebovala taky :lol: ...jj...viděla....říkám..kámoš celkem řízek...... :lol: .....no - alespoň tři lidi to viděli protože jsem na to koukala s kámoškou..... :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Filmy