Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Fanboys

Fanboys

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 16.7.2009 14:27:56
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ani nevím, že to mělo jít do kin. Neslyšel jsem o tom... je to holt málo mainstream. V americe má "menšina" lidí, co by na to šli přibližně tolik hlav jako celá ČR. Tady je to tak pět tisíc lidí... nevyplatilo by se to, ergo nejde to do kin.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 16.7.2009 14:40:34
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Tak jsem si to stáhl a musím říct, že dobrá blbost :lol: ti fanoušci ST jako za moc (ano s urážkou, ST nemám vůbec rád)...
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 16.7.2009 19:43:14
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo tak to byl dokonalý film. Záchvaty smíchu od začátku až do konce. A bylo super na to koukat s kupou fanoušků ST a SW :D :rflmao:

Příspěvek 16.7.2009 19:57:21
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Já se taky pořád smál :lol:

Kirsten mě mile potěšila na konci v tom oblečku :oops:

A jak tam sledovali Hvězdnou bránu :lol: :lol:

Všechny ty zvuky atd. z SW se tam náramně hodily :bravo:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 29.8.2009 19:25:18
Jerkie-Leg Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No naprosto výborný film! Moc jsem se nasmál! Dobrý byl záběr, kdy sledovali v hotelu SG-1 (zdálo se mi, že ten díl, co tam byl trochu časově nesouhlasí s časem děje....), dále vztah fanoušků SW a ST byl opravdu s nadsázkou..(nefandil jsem nikomu jenom jsem si užíval různé narážky :D ), jinak záběr s Shatnerem byl úžasnej a vůbec výbornej epic film! :rflmao: :rflmao:
Obrázek

Příspěvek 30.8.2009 14:38:35
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

superfilm,konečně dostal Star Trek co proto!
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 30.8.2009 22:14:58
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

mikiquicna: A kolik jsi toho ze Star Treku viděl?
Podle mě většina lidí, co ST potírá, ho pořádně nezná. Ono se to na první pohled jeví jako ptákovina, to uznávám, ale jakmile se člověk dostane víc do hloubky, pozná, že jde o něco mimořádného.
Mně tato sága naprosto změnila pohled na scifi jako takové. Rozhodně jsem při sledování některých dílů zažíval pocity, které by mi SW nikdy neposkytly.
Mám rád i SW, ale ST u mě vede.

Jinak, abych nebyl úplně mimo téma, film se mi hodně líbil. Pro lidi, kteří se s hlavními hrdiny dokáží alespoň částečně ztotožnit, tohle musí být jízda.
Opravdu nálož vtipných situací zejména díky radikálnímu přístupu těchto fandů :-D Osobně jsem si stírání trekistů rozhodně nebral.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 30.8.2009 22:31:54
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Naprosto souhlasím s Nohajcem, akorát jsem nenašel slova, která by nebyla sprostá. Drtivá většina lidí, co stírá ST, viděli jednou v televizi 2 díly a ani neví, z jakého treku to bylo. :roll: Já hodnotím jen to, co jsem opravdu viděl a mohu posoudit. ST mě také naprosto uchvátil, je to legenda sci-fi žánru. Nevadí mi, že to někdo ohodnotí negativně, ale opravdu mi vadí, když to někdo hodnotí, aniž by viděl alespoň od začátku kus nějakého ST seriálu. Takoví lidé mi jsou pro smích. Omlouvám se za OT, ze začátku jsem na ten stupidní příspěvek ani nechtěl reagovat, ale když už to udělal Nohajc, tak jsem musel taky. Uf, to se divím, že jsem se udržel na uzdě. Asi se v tomhle vážně zlepšuju.

Příspěvek 22.9.2009 19:59:01
RobColonel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mam velmi rád oba světy a tenhle film se mi líbil. Sice to někde přeháněli, ale z odpovědi na ,,Jak se řekne klingonsky, chcípeneš jako panic" jsem já chípal smíchy :D
Líbilo se mi vystoupení známých herců. Už tam chyběl jenom Leonard Nimoy a Harrison Ford :smile:

Příspěvek 06.2.2010 11:16:19
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ako tak čítam vaše hodnotenia, mám chuť si to pozrieť, ale mám otázku. Je mi až trochu blbé to tu priznať, ale nevidel som ani ST, ani SW :D Má cenu to aj tak pozerať, alebo si mám najprv pozrieť SW a ST?

Příspěvek 06.2.2010 11:26:33
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak bez ST se asi dá obejít, ale nevím jestli bez shlédnutí SW by to bylo úplně to pravé ořechové. Asi bych před tím doporučil shlédnout alespoň starou trilogii. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 06.2.2010 11:28:56
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Taky by nebylo od věci alespoň tušit, kdo je William Shatner / James T. Kirk. :D
A možná taky něco málo o Klingonech a Vulkáncích.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 06.2.2010 12:20:01
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Foo Fighter: U Star Treku nemůžu radit, ale z Hvězdných válek by ses měl nejdříve podívat na epizody IV,V a VI. Potom zkoukni Fanboys a až pak epizody I, II a III. Pokuď se ti budou Star Wars líbit, o to víc si užiješ Fanoušky, protože se budeš jako oni těšit na první epizodu.

Mimohodem, těším se na dokument The People vs. George Lucas, konečně uslyším argumenty lidí, kterým se nová trilogie nelíbí.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 06.2.2010 13:49:26
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vďaka za rady :) No mám čo robiť, aby som to všetko skonzumoval :D

Příspěvek 07.7.2010 21:38:31
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Skvělý film. Hlavně když utíkají před strážemi Lucasovým rančem.
Toto je spoiler!!!:
Poplach jako na hvězdě smrti, Lucasův drtič odpadků, trezor se SCIFI předmětama a Star Wars pancéřovýma dveřma,............
prostě bomba
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

PředchozíDalší

Zpět na Filmy