. Ten kluk mě ani moc nevadil (což jsem očekávala, že mě bude pěkně štvát), docela v poho. Jen bych možná kapku vytkla jisté scény, kdy prostě už člověk ani nemohl říct "to by hodně teoreticky mohl/mohli přežít" (tedy, vytkla tu nelogičnost, ne provedení scén, to bylo hezké ...jen by to mohli trochu zmírnit, mám raději, když je to "alespoň hodně teoreticky možné")
. Já mám sice Cate taky spojenou s filmovou Galadriel, ale tady mi to vůbec nevadilo, je vidět, že umí hrát (tedy nejen tady, viděla jsem i jiné její filmy a nevadilo).
Mno, prostě skvělá podívaná
| Toto je spoiler!!!: |
| A teď trochu podrobněji. Jak jsem říkala o těch narážkách - moc se mi líbila lokace onoho známého skladiště, pak dokonce i ukázání Archy Jsem moc ráda za Marion. Je to moje nejoblíbenější "Indy girl". Taková skvěle rázná . Ta svatba na konci mi přišla pěkná. Jen...to si teda počkali...Ohledně těch neuvěřitelných scén...mno, s tou ledničkou to bylo fakt hezké . Jediná scéna, která mi přišla vyloženě trapná, byl přesun ala Tarzan - nejen, že by mu dávno ujeli a že by to takhle fakt nešlo, ale já taky v dětství Tarzana milovala a tohle mi přijde...blbé .Může za to taky moje SG deformace, ale nejen. Prostě občas mi přes mysl přeletěla myšlenka na SG - tak křišťálová lebka, hledění do očí, tvorové, co vypadají jak mimozemšťané... Nápad s bytostmi z jiného rozměru...tak, je to trochu zvláštní, ale nevadí mi to. Naopak by mě o nich zajímalo zjistit víc. Škoda Na konci mi hlavní záporačky bylo docela líto...vždyť jen chtěla získat vědění. Chudák |