Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Jumper

Jumper

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 17.3.2008 12:45:52
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nepřipadalo mi to tak úplně blbé a zavrženíhodné. Je to film, ve kterém samozřejmě nejde hledat nějaký větší smysl nebo hluboký příběh. Prostě si sednout, shlédnout závidět hrdinovi jeho schopnosti, ale nic neřešit. Kdyby mi bylo o nějakých pět let míň, byl bych určitě úplně nadšen. Příběh bych přirovnal k Transformers, ve kterých si odmyslím efekty a megaakční vyznění.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 17.3.2008 17:57:28
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Po shlédnutí souhlasím s míněním většiny, žádnej zázrak na Oscara, ale na odreagování od školy a posezení v kině to bylo akorát :)
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 17.3.2008 19:31:32
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tento film byl jednim z nejhorsich, ktere jsem v posledni dobe videl (i kdyz nevim jestli to jde rici "videl", kazdych deset minut sem to mel chut popotocit nebo uplne vypnout, ale vydrzel sem to takze "videl").

Zkratka, kdyz uz sem se dockal naznaku deje, film uz byl na konci..

Příspěvek 17.3.2008 21:10:20
Lightsaber Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já rozhodně se pohybuju také podle recenzí, nebo spíše recenzentů. Mám několik vyzkoušených, u kterých vím, že mají podobný vkus, takže podle nich se většinou řídím, nebo resp. si udělám obrázek.
I několik mých kamarádů mi referovalo, že je to odpad vesmíru, čili ne, rozhodně na to nemám chuť.

Ale pochybuju, že to je větší kravina než nedávno vyšlý Cloverfield....
Smrt jednotlivce je tragédie, smrt milionů je statistika- Josif Vissarionovič Stalin

Red vs. Blue episode 2
Griff: It's a little bit like a pig.
Sarge: Say that again!
Griff: I think it looks more like a puma.
Sarge: What in damn hell is a puma?!
Simmons: You mean like the shoe company?
Griff: No, like a puma. It's a big cat, like a lion.
Sarge: You're making that up!

Příspěvek 18.3.2008 13:23:46
Blitzkrieg Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Recenze na CSFD lhaly, ten film je ještě horší. Hodina a půl krystalicky čisté, ničím neředěné nudy. Kdybych ten čas strávil něčím víc zábavným, jako třeba koukáním na prasklinu v zdi, udělal bych líp.

Příspěvek 09.6.2008 13:12:15
Johnny92 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já jsem tenhle film viděl a musím říct, že se mi fakt moc líbil. Recenze se nečtu, protože pak kdybych se díval na ten film, tak bych tam akorát hledal chyby, který v recenzi či komentáři někdo napsal. Když se chci podívat na film, tak se podívám nejprve na trailer a když mě zaujme, tak se mrknu na celý film. Ale číst recenze je podle mě blbost. Náhodou narazíte na nějakou negativní recenzi a najednou se na ten film nebudete chtít podívat.

Příspěvek 11.6.2008 21:00:44
seqwence Airman
Airman

Odpovědět s citací

Člověk se nesmí nechat recenzemi ovlivnit. Je třeba VŽDY dát na svůj vlastní názor, nikoliv někoho jiného. 8)

Předchozí

Zpět na Filmy