Jak se vám líbil film Serenity, lidi? A co byste chtěli vidět v případném pokračování? Osobně bych uvítal, kdyby se zápletka točila okolo Modrého slunce (takoví ti chlápci v modrých rukavicích, co šli po River). Myslím, že vztah Aliance s Modrým sluncem zůstává jednou velkou neznámou, vyskytují se spekulace, že právě Modré slunce celou Alianci zpovzdálí řídí, nebo že to byla právě tahle organizace, kdo ve skutečnosti rozpoutal válku s Nezávislými. Jaký je váš názor?
No určitě by to bylo zajimavý jak ty navrhuješ snad bych jen dodal že "Modré rukavičky" Jdou po Rivers (sestra doktora) ale mohlo by dopadnout tak že Rivers by se jim pmstila koneckonců je doknalá na zabíjení. Jo a film byl supr a všem fanouškům sci-fi vřele doporučuji
Pěkný film. Líbil se. Jak je to s chronologií? Ten film navazuje na seriál Firefly? (Ten jsem ještě neviděl - už ho mám stažený, ale není čas - dělám title na Farscape).
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!
Pěkný film. Líbil se. Jak je to s chronologií? Ten film navazuje na seriál Firefly? (Ten jsem ještě neviděl - už ho mám stažený, ale není čas - dělám title na Farscape).
Přesně tak, Serenity je volným pokračováním seriálu a v podstatě uzavírá jeho děj. Asi jako PKW uzavírají děj Farscape.
Mno nevím jestli ve filmu budou agenti s modrýma rukavicema, pokud si vzpomínám pozadí aliance ve filmu bylo trochu odlišné od serálové předlohy. Každopádně mě docela štve že v pokračování filmu nebude Wash skoda že ho nechali zemřít.
ha, třeba děj druhého dílu zasadijou před děj prvního? Ale každopádně je to dobře že Wash a Book se tam objeví. Hlavně ještě aby se co nejdřív objevil samotnej film
Dá se na Serenity koukat samostatně když sem předtim neviděl ten seriál? Já se sek a myslel že ten seriál navazuje na film, no sem blbej.
No já osobně si myslím že seriál na film nenavazuje a ani naopak ne.
Přijde mi že film je tak trošku remake.
Možná se dá říct že film odhaluje začátek a konec seriálu, ale toť vše.
Tedy ano na film se určitě dá dívat nezávisle na seriálu.
Serenity byla hodne jina nez serial, ktery se mi mozna libil o kapku vic. Nicmene na Serenity bylo videt, ze je dost ovlivnena mangou (ta bojova scena River na konci a vubec celej styl toho filmu) a to je na tom takove zvlastni...a hodne libive.