Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x01 - Search and Rescue

5x01 - Search and Rescue

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.6.2008 06:53:08
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Přesně já to říkám díl o ničem. :cry: Ta michaelova monstra se mě také nelíbí,ale udělat z toho hlavní děj :roll: to už je opravdu moc.Připomíná mě to jako díl z Andromedy.Hrdinům se nic nestalo.Ty hibridi padají jako švesky.Michael je nemusel alespon dělat slabší a hloupější než lidé. :lol: :lol: Michelův hibrid=síla na urovni 5 letého dítete :lol: a inteligence na urovni automatické pračky,samozřejmě vypnuté automatické pračky. :lol: :lol:

Příspěvek 22.6.2008 07:33:54
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vim, že to není k tématu, ale mám jeden dotaz. Jeden kámoš mi tvrdí, že mu zanedlouho nějakej maník donese celou 5. řadu SGA, tak bych rád věděl jestli je to vůbec možný.

Příspěvek 22.6.2008 07:41:20
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hmm tak jo je dobrej maník a dobrej vůl. tohle fakt možný neni :wink:

Příspěvek 22.6.2008 07:42:38
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To si právě taky myslim, ale kámoš mu to furt věří.

Příspěvek 22.6.2008 07:44:48
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Třeba to bude 5.řada Sg-1 a ne SgA :lol:

Příspěvek 22.6.2008 07:45:40
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hele ale jako jestli to přitáhne tak hned upload ok? :D
EDIT: titulky SK
http://www.titulky.com/index.php?Detail=106864&Info=&AfterLoad=&UserDetail=295535
Naposledy upravil Karloss dne 22.6.2008 08:39:53, celkově upraveno 1

Příspěvek 22.6.2008 08:38:40
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo když to přitáhne tak bude hned upload, jenom škoda, že je to asi jen přání a né realita :( .

Příspěvek 22.6.2008 08:50:10
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, vzhledem k tomu, že celou 5. sérii ještě nemají ani tvůrci napsanou, tak si opravdu nechte zajít chuť :D
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 22.6.2008 08:51:02
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Anijsha píše:
Když jsem dneska vstala tak jsem si nemyslela, že uvidím nový díl Atlantis :D Super!
A teď k hodnocení:
Super díl a tím pádem výborný rozjezd série :D Ten "let" od jedné planety ke druhé byl vážně fanózní :)

Toto je spoiler!!!:
A Ford mě málem srazil ze židle. To jsem zaboha nečekala :P Hmm, možní se Forda nakonec dočkáme 8)
Mike měl v první scéně post šílený hlas, goa'uld hadr.:)
Tak musím říct, že porod Teyly byl snad nejrychlejší v dějinách lidského rodu a páni filmaři zapomněli na jednu věc - pupeční šňůru. Ale možná něco takového Athosiani nevedou. No, Teyla is back, unfortunately :? Rodney byl tady super, jednu chvíli jsem si myslela, že snad porodí on :D

Tak pro pořádek: Na pupeční šňůru nezapomněli. McKay se přece ptal, jestli ji má přestřihnout. A přece si nemyslíte, že budou natáčet s opravdovým novorozencem...

Jinak Michaela tam bylo na můj vkus málo. Na to, že se to celé točí kolem něj a těch jeho hybridů. Škoda, že se nedovíme, co by s tím dítětem dělal...
Nic proti tomu, že dobro má zvítězit a že Teylu je třeba zachránit, ale proč s tím museli tak spěchat?
Jinak, pevně doufám, že se Michael ještě v budoucnu objeví, přece ho nerozstříleli v tom cruiseru, to by pro něj bylo ubohý, takhle skončit.

Taky by mě docela zajímalo, jak jim mohli ukrást maskovanej jumper...

Pokud jde o celkovou kvalitu dílů a obzvlášť season finálí, bývali lepší :cry:
U mě vede přelom 1. a 2. série, potom 3. a 4. First Strike byl prostě plný nečekaných nápadů a také správného napětí. V poslední době už jaksi nové nápady chybí.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 22.6.2008 09:30:41
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mno s tim maskovaným jumpereme nějak odletěl michael si myslim já...nějak obešel to že potřebuje antickej gen...

Příspěvek 22.6.2008 09:54:04
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

možná měl někdo z hybridů ten gen.. přece jenom sou to athosiani a lidi s různých planet po antikách takže ten gen mít mohou :wink:

Příspěvek 22.6.2008 10:14:37
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na řízení té lodi ani Gen mít nemusí, stačí když ten systém někdo s genem aktivuje, a pokud to nevypnuli když vystoupili a Mike se dostal na palubu, tak to klidně mohl řídit.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 22.6.2008 10:21:05
Warrior.Keyla Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dobrá episoda. Začátek série dobrý, tak snad se to nepokazí... Uvidíme. Každopádně také se mi nelíbí pojmenování dítěte (je hezké, že je mezi Teylou a Johnem nějaký vztah - i když mně k sobě nejdou...). Opravdu mohla dát dítěti jméno po Rodneym nebo nic...
Další věc je Michael - bylo ho tam málo, ale snad se to napraví. Doufám, že se tam bude objevovat víckrtá. Stejně tak Ford :wink:
Samin odchod byl celkem dojemný a mně jí bylo líto. Ale na Woolseyho se těším :D Už aby byla další episoda :lol:
[img][images/thumbs/Warrior.Keyla_20893573-34357150.jpg]http://imb.lide.cz/photo/big/71/50/20893573-34357150.jpg[/img]

Příspěvek 22.6.2008 10:43:52
Nemoo Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Celkovo vzate, super epka.. po dlhej dobe zasa v vo svojom živle. Trochu ma miatlo, ako zmenili niektore efekty, hlavne transport a potom štíty, ale čo už.
Ano, opäť Teyla v hlavnej úlohe, trochu otrepane ale konečne to možno bolo jej vrcholný výkon. Rodney bol zlatý... bol pri pôrode dieťaťa a neodpadol :)
Inak som zvedavý ako sa zhostí hlavnej ôlohy vedenia doctor Wolsey:)
Teším sa na ďalšiu epku.
[img][http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpg]http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpghttp://[/img]

Příspěvek 22.6.2008 10:56:21
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Doctor Woolsey??? On snad přece není doktor, nebo jo?
Jestli má nějakej titul tak to bude maximálně Bdp Sdp :D
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách