Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x05 - Ghost in the Machine

5x05 - Ghost in the Machine

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 12.8.2008 22:10:38
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

60% je nějak moc lidí, ne? Nebo jakou návštěvnost má Gateworld, když SGA sleduje milion (nebo kolik je 1,0 ve sledovanosti)?
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 12.8.2008 22:32:38
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ono hlavně Sci-Fi neumí dělat trailery - zásadní zlom téhle epizody tam vykecali a je to i ve shrnutí epizody. Když se loni vrátil Beckett, dali do traileru: "A hádejte, co se stane v posledních pěti minutách" a prsk, ukázali Becketta, jak říká: "Co vám tak dlouho trvalo". Takže spoilery určitě ano, něco, k namlsání diváka, ale ne to říct takhle naplno.

Ještě k té původní námitce - ta informace o Fran je tu už někde přímo psaná, navíc tohle opravdu je spoileroidní sekce a obvykle nějaký topic "zasvítí" právě ve chvíli, kdy se objeví spoiler, takže... :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.8.2008 22:46:47
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Raynor: Těch 60% jsem jen tak plácl pro ilustraci :) . Ale řekl bych, že hodně lidí nečte spoilery na Gateworld, ale až potom třeba na jinejch stránkách (jako třeba já). A zas jiní lidi nechodí na Gateworld kvůli spoilerům (opět třeba já - já kvůli Omnipedii, videím a marné snaze uspořádat bonusy k SG-1)...
Zkrátka: možná to je cca 60%, možná není. Pointa je, že někdo spoilery musí, jinej může, další nemusí a poslední nemůže.
Já je teď můžu spoilery tím spíš, že odjíždím za sluncem a další dva díly všech mých týdenních seriálů uvidím až za jedenáct dní... tak ať vím, co mě čeká.

Příspěvek 13.8.2008 06:16:02
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Halajda:na omnipedii se vykašli, ta je hrozně povrchní a neúplná. Jestli scháníš informace, tak stargate solutions

Re:

Příspěvek 14.8.2008 10:46:08
col.O'neill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
http://stargate-sg1-solutions.com/blog/?p=1213

menší, ale docela dost zásadní update

Toto je spoiler!!!:
po včerejším nadšení, přichází vystřízlivění. Chtěl jse maby Fran byl Fran a ne aby to převlečená Elizabeth. Větší pitomost opravdu vymyslet nemohli

Tak tohle mě docela naštvalo ja nevim co se scénáristum honí hlavou, ale vypadáto, že to budou samé blbosti. já nevim jak vy ostatní ale já si myslím, že od té doby co to převzali do rukou Mallozzi a ten druhej blb tak to je čím dál horší.
plk. Jack O'Neill: "Víte dokážu se orientovat v celé galaxii, ale ve Washingtonu se vždycky ztratím."

Příspěvek 16.8.2008 07:30:11
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

o roce zase díl, kterej jsem nemusel přetáčet. Po Lifeline muj další oblíbenej díl. Michelle Morgan je super herečka a novou roli zahrála opravdu perfektně. A ten konec, něco takovýho bych v SGA nečekal. Ten půl bod dolu za "zmixování" dvou postav

4,5/5
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 16.8.2008 07:41:57
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nevíte někdo jestli už se objevili nějaký cz titulky k téhle epizodě.SGTT ještě s překladem nezačalo, tak sem hoďte nějakej odkaz, kde už jsou.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 16.8.2008 07:47:33
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Může te mi pls sem dát odkaz na torent, přes kterej to můžu stáhnout?Vůbec mi to nejde nevim proč. :(
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 16.8.2008 07:53:56
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jackson D. píše:
Nevíte někdo jestli už se objevili nějaký cz titulky k téhle epizodě.SGTT ještě s překladem nezačalo, tak sem hoďte nějakej odkaz, kde už jsou.

to myslíš vážně??? ta epizoda je venku asi od šesti hodin.pochybuju, že to už někdo přeložil :roll:
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 16.8.2008 08:59:35
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teda ten konec mě hafo šokoval. To bych opravdu nečekal. Zmixování postav, bohužel ale co se dá dělat, aspoň byl příběh s Wairovou nějak dořešen.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 16.8.2008 09:01:57
Sevca Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak musím uznat, že jsem od tohoto dílu očekával jen to nejhorší, ale nakonec to zase tak hrozné nebylo. Herečka co hrála Fran zahrála Elizabeth myslím slušně na to že musela napodobovat její chování, gesta a jiné věci, ale už to prostě nebyla ta Elizabeth, která tu byla po 4 sezóny SGA. Prostě to bylo jiné. Je dobře, že to nakonec takhle ukončili, když už jí nechtěla hrát Torri(čemuž se ani nelze divit když se k ní tak zachovali).
Možná by nebylo špatný kdyby do některého z dalších dílů zakombinovali tu jejich auroru co po nich zůstala. Mohl by jí najít třeba Todd, což by bylo docela zajímavé, co by s ní udělal. :-)

Hodnocení: 7/10

Příspěvek 16.8.2008 10:00:52
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Také se Torri nedivím, že už nechce dále spolupracovat. I když je celkem škoda, že už se tam neobjeví. Měla jsem jí ráda jako postavu i herečku. Ale život jde dál :)
Obrázek

Příspěvek 16.8.2008 10:44:40
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl opět velmi vynikající a myslím že od první serie, tento díl překonal i mé nejoblíbenější z nich, hudba geniální, Woosley se zachoval jako velitel kterého jsme neviděli od odchodu George Hammonda a Radek byl opět skvělý a hodil i českou hlášku, byl to krásný díl a to jak vysvětlili Fran/Elizabeth mi přišlo elegantní a závěr také. Jsem zvědavej co najdou o těch dalších civilizacích co jim Elizabeth nechala v kompu, třeba objeví i tu z minulého dílu.... těším se na další díl, 10/10!!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 16.8.2008 11:56:33
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno...necekane pekne zvladnute zakonceni problemu s Elizabeth. Od tohoto dilu... sem spis cekal nejakou tu vyplnkovou maskaradu ale aspon se posunuli trochu dal v deji. Doufam ze se uz replikatori nevratej. :)

8/10 (2 body holt za to mixovani postav...ale zvladli to obstojne)
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 16.8.2008 13:01:13
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pěkný díl, ani už jsem nečekal že se nějak bude řešit to jak se Elizabeth objevila na konci BAMSR, ale timhle to vyřešili celkem pěkně, a ten závěr, opravdu jsem myslel že je pošlou na nějakou planetu... :oops: Jinak Zelenka nezklamal a Woolsey se ukázal jako dost dobrý velitel, když jim řekl ať si je klidně zničí... :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách