Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x18 - The Kindred (Part 1) [Spřízněný (Část 1)]

4x18 - The Kindred (Part 1) [Spřízněný (Část 1)]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 03.2.2008 12:17:07
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
nannuck: přidávám se k tobě, nechápu proč teylu vyhodit, už jen kvůli toho že zná mnoho obchodníků z celé galaxie pegasus díky kterým máme aspoň nějaké to jídlo na atlantis, a taky že byla první osobou která nás seznámila s rasou wraith, tak nechápu proč ji vyhodit!

To je možná ten problém. Všechno tohle je pravda, ale bohužel nám to nějak zapomněli ukázat. Potenciál vyhozený z okna. Navíc jak z ní účelově dělají "babe", to se mi nelíbí. A osobně je mi i Teyla jako taková dost nesympatická, ale to je věc každého.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.2.2008 22:59:13
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Čtyři fotografie z epizody:

[img][images/thumbs/Markus_SGA418-MGM-SP-0001.jpg]http://i260.photobucket.com/albums/ii26/Markus_Luthor/SGA418-MGM-SP-0001.jpg[/img] [img][images/thumbs/Markus_SGA418-MGM-SP-0002.jpg]http://i260.photobucket.com/albums/ii26/Markus_Luthor/SGA418-MGM-SP-0002.jpg[/img] [img][images/thumbs/Markus_SGA418-MGM-SP-0003.jpg]http://i260.photobucket.com/albums/ii26/Markus_Luthor/SGA418-MGM-SP-0003.jpg[/img] [img][images/thumbs/Markus_SGA418-MGM-SP-0004.jpg]http://i260.photobucket.com/albums/ii26/Markus_Luthor/SGA418-MGM-SP-0004.jpg[/img]

Příspěvek 03.2.2008 23:15:23
General
General

Odpovědět s citací

Já jsem si říkala, že jsi to ty, ten Markus Luthor :D Díky za fotky, asi se tam budu muset taky zaregistrovat :wink: Hmm, Carson :love:

Toto je spoiler!!!:
Dr. Keller is perplexed by a mysterious new sickness that has affected a number of planets in the Pegasus Galaxy and threatens to kill hundreds of thousands of people. Further study reveals that it is not a contagion but a human engineered protein designed to kill a feeding wraith. Col. Carter and Dr. Keller realize that someone is intentionally infecting the Wraith's food supplies with no concern for the thousands of human carriers who are dying in the process.

Meanwhile, Teyla shares with Dr. McKay a vision she had in which Kanaan, the father of her child, was trying to send her a message that he is still alive. Now, more determined than ever to find him and the other missing Athosians, she convinces Sheppard to travel with her to a trading settlement in search for answers. What they find there leads them to startling discovery that no one could have anticipated.

Odkaz na Poisoning the Well? Tak to jestli udělají, tak u mě stoupnou, protože to by byl návrat ke staré zápletce a to často nedělají. Zní to hodně zajímavě a dokonce se na tyhle epizody dost těším.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.2.2008 17:39:25
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

co to znamená? přečet sem si první 2 řádky a stojí tam něco o nějaké nemoci která zasáhla pegas! a co je to to poising well? :roll: :roll: :roll: jestli sem čet správně, tak někdo likviduje zásoby jídla wraithům!
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 04.2.2008 17:43:20
General
General

Odpovědět s citací

Poisoining the Well je epizoda z 1. série, kde rasa Hoffanů vynalezla drogu, která měla bránit Wraithům živit se na lidech. Akorát měla smrtící účinek i na lidi, protože zabíjela 50% populace.

Příspěvek 04.2.2008 17:49:27
Airman First Class

Odpovědět s citací

jo tak tam byla ta doktorka do které se zamiloval carson! ale můžu říct že se docela na carsona těším, doufám že vydrží dýl než 5 dílů!

Příspěvek 04.2.2008 18:32:00
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teda Teyla má zase ohoz. :roll: Vypadá to, že jí ten knoflík brzo uletí a trefí někoho do oka. Proč vlastně trajdá po takových nebezpečných misích v tak vysokým stupni těhotenství? Co na to Sheppard?
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 12.2.2008 19:48:47
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ladies and gentlman, tato epizoda už unikla na internet, už je VENKU!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(akorát newim kde??)
Naposledy upravil Merlin Miridyn dne 12.2.2008 19:52:19, celkově upraveno 1

Příspěvek 12.2.2008 19:52:15
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No toto ohlášení ti moc nevyšlo, na net totiž unikla Midway, ne Kindred... :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 12.2.2008 19:52:58
Airman First Class

Odpovědět s citací

prý utekla kindred ne midway!

Příspěvek 12.2.2008 19:55:06
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

utekla Midway, zkus si to přečíst znovu...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 12.2.2008 20:07:49
General
General

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
Ladies and gentlman, tato epizoda už unikla na internet, už je VENKU!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(akorát newim kde??)

Midway je venku, ne Kindred. Na GW fóru už má Midway založenu sekci o epizodě. Asi ses špatně podíval.
Naposledy upravil Klenotka dne 13.2.2008 00:18:04, celkově upraveno 1

Příspěvek 12.2.2008 20:27:10
Airman First Class

Odpovědět s citací

já se nedíval na GW mám své zdroje!!

Příspěvek 12.2.2008 20:39:16
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jestli jsou tvé zdroje tak kvalitní jako tvé příspěvky tak to potěš...
Obrázek

Příspěvek 12.2.2008 22:58:36
Airman First Class

Odpovědět s citací

nedělejte zase chytré, jo, tak sem se sek!!! ale rád bych věděl kde máte ten midway chytrolíni! :roll:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách