Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x10 - This Mortal Coil [Každodenní břímě]

4x10 - This Mortal Coil [Každodenní břímě]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 08.12.2007 20:36:18
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

spike kree: kde bereš tu jistotu, že jsou dvojníci živí? Pokud vím, tak poslední scéna, kdy jsme je viděli byla ta, kdy na ně replikátor mířil zbraní, čili jsou zřejmě dávno mrtví....
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 08.12.2007 20:59:03
lightbrand Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo to chybí, s ní je to hned lepší.
SG1, SGA, BSG, Heroes, Eureka, LOST, Sliders, Black Books, Voyager, Enterprise, Hustle, Andromeda, The Lost World, Firefly, Červený Trpaslík, The Big Bang Theory, M*A*S*H, 24. Tak tohle jsou mý nej seriály.

Příspěvek 08.12.2007 21:54:02
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

HAcku, replík na ně mířil a to tou jejich omračovačkou, myslím že si je vzali na vyslíchání aq jak bylo vidět tak se zase "hojili" a myslím že dokud nevidíme jak jsou opravdu roztrháni na milion kousíčků tak jsou živí, ale samozřejme stoprocentně to nevím, ale usuzuju že je ještě zapojí do děje..
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 08.12.2007 21:59:02
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

spike kree: hmm, no uvidíme, ale podle mě je rozložili, jsou jim celkem k ničemu. Možná tak RepliKeller by mohla žít i nadále...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 08.12.2007 22:10:23
Aelon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

souhlasím s ostatními byla to v určitých bodech mnohem lepší epizoda než byly předchozí
víc to pitvat nebudu jsou tady lepší rozbory

Příspěvek 08.12.2007 22:20:35
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Byl to mazec tahle epizoda, konečně jsme se dozvěděli, jak je to s tou vizí a tenhle nápad na vyřešení tu teda nepadl :lol: . Jen by mě zajímalo, jak to dopadlo s těma repli-lidima :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 08.12.2007 22:37:28
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

celkem sem mel strach ze znici atlantis ale tato epka me uklidnila , celkem good ze maj to zarizeni jo a taky by me zajimalo jaky sou tamty dalsi lode mohli by nrkdy nakou corknout. ale to sem uz trochu OT

Příspěvek 08.12.2007 22:50:28
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Doufám že replikátoři nezničí všechny visávací monstra [ wraithové ]

Příspěvek 08.12.2007 23:01:51
radula Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tohle byla fakt super epizoda :thumbsup: ... jen tak jsem si to pustil, jestli je kvalita v pohodě a už jsem se od toho nedokázal odtrhnout. Nepočkal jsem ani na titulky, přitom anglicky zrovna plynule nemluvim :lol2:
Nachystejte květináče, na Vánoce jsem zpátky. Nebo tak nějak... :-)))))

Příspěvek 08.12.2007 23:10:30
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nej nej nej, spíš to ale podupali. Aktivovali Replikátory aby útočili na Wraithy a teď Wraithové skoro zničení a Replikátoři se replikují, staví lodě a zabíjí lidi. Mají srovnatelnou techniku, desítky ZPM a střel. Podle mě se stali mnohem většími nepřáteli než Wraithové.
SG1, SGA, BSG, Heroes, Eureka, LOST, Sliders, Black Books, Voyager, Enterprise, Hustle, Andromeda, The Lost World, Firefly, Červený Trpaslík, The Big Bang Theory, M*A*S*H, 24. Tak tohle jsou mý nej seriály.

Příspěvek 08.12.2007 23:20:46
Kucis Airman
Airman

Odpovědět s citací

Prosim vas taky mate tak spatny obraz nebo to mam jen ja ... sem se kvuli tomu jeste na tento dil ani nekoukl a dost me to stve :cry:

Příspěvek 08.12.2007 23:20:51
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak konečně trochu té akce :-)

Díl byl fakt dobrej!!!! Aspoň už víme jak je to s vizí co měla Sam :-) a nemusíme spekulovat ;)

2lightbrand : Podle mě byly vždycky silnější než wraiti ;)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 08.12.2007 23:22:21
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To byli, ale kdyby je neaktivovali, tak by pěkně seděli na zadcích na své planetě.

Kucis: No já mám obraz jako vždy, mám tuto verzi "stargate.atlantis.s04e10.dsr.xvid-0tv" ale budu stahovat 700 MB, ty maj krásnou kvalitu :-)

Příspěvek 08.12.2007 23:28:37
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak tohle byl asi nejhorší díl vůbec :roll:
Vůbec mě to nebavilo - Weirová mě tam totálně štvala - a vlastně se tam ani nic moc nestalo.
Hlavně jsem čekal na "mezifinále" něco lepšího - no jo no nemůže bejt asi každej tejden posvícení, no :roll:
Btw co mě na tomhle díle potěšilo byla informace, že je Weirová mrtvá (doufám že to nebyl kec )
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 08.12.2007 23:31:14
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo každý jiný názor :)
To mě Weirová chybí a hned bych ji vzal zpátky.
A konec byl super sice nevypadá moc jako na pokračování, ale aspoň nebudu tak napjatej do dalšího dílu :-)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách