Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 10.11.2007 - review epizody 405

10.11.2007 - review epizody 405

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.10.2007 20:19:03
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Souhlasím s Klenotkou. Epizoda byla přinejlepším průměrná. I když Sheppard na štítu byl luxusní (ještě luxusnější by bylo, kdyby ten štít selhal). To, že Johnovi někdo pocuchal fasádu bylo milé, ale jinak moje pocity z této epizody nejlépe vyjádřil Teylin výraz v poslední scéně. :roll:
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 28.10.2007 20:34:57
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No k této epizodě. Celkově nebyla špatná, ale k nejlepším bych ji určitě zařadil přesto jako představení nové a dle toho jak to vypadá i významné rasy pro další epizody rozhodně dostatečná. Takže hodnocení 7/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 28.10.2007 22:53:02
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Díky Ashrakovi za to, že jsme si to mohli na FFS promítnout na plátně ;-) :D.

A k samotné epce. Mě se moc líbila :D. Nic moc jsem neočekávala a příjemně mě překvapila. Jo, vlastně byla jen o Johnovi a Larrin, ale to mi vůbec nevadilo. Taky mi to připomenulo Prometheus Unbound (v jistých rysech velmi podobný ;-)), ale to mi taky nevadilo. Díl měl správnou míru humoru. Interakce Johna a Larrin byla moc pěkná. Nebyla to žádná husička a John se ukázal co k čemu. To, jak si neustále něco prováděli, se mi líbilo. Spolupracovali...ale jen někdy :). Ten polibek byl takový...na povzvednutí očí, ale ta namířená zbraň těsně poté to zparádněla :). Scéna, kdy Larrin přijde za Johnem a několikrát mu zabuší do obličeje...to bylo také pěkné :D. John se asi od Rodneyho přece jen něčemu naučil (konec konců - Menza ;-)) a dokázal se pohrabat v technologii (trochu zvláštní, ale beru).
Zápletka možná předvídatelná, ale o nic méně dobrá.
A Teyla na konci zabodovala ;-).

Edit: A málem bych zapomenula dodat...všimli jste si těch všudypřítomných antických nápisů? Juch :D. Ale samozřejmě to museli dát o díl dál, než bych na přednášku potřebovala :roll: . Už se těšim na hr kvalitku ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 28.10.2007 23:22:05
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Mě osobně se tento díl velmi líbil, podle mě lepší jak předešlí...aspon tam byla znovu Aurora a nějaká sexy mimozemštanka :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 29.10.2007 00:02:52
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Když o tom tak přemýšlím, chtělo by to zase nějakého sexy mimozemšťana :D Bring back Ladon Radim, long live Ryan Robbins :D Nebo Michael v newraithí podobě :D

To jak Sheppard najednou uměl ovládat celou loď mi přišlo divné. Jasně, menza :roll: Akorát to od první série nezmínili. Trochu mi tím svým chováním připomínal Jacka, ale myslím to v pozitivním smyslu. Jak ležel na té posteli nebo jak ho tam Larrin bouchala do obličeje. Myslím si, že tahle poloha mu sedí víc než nějaká hluboká psychologie vážného a drsného vojáka.

A ty scény v jídelně se mi líbí čím dál víc. Neříkám, že má takhle končit každá epizoda, ale rozhodně je to pěkné. Hodně se mi líbí, že jedí všichni spolu a ne že třeba Teyla nebo Rodney jedíí jinde jako tomu bývalo dřív.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.10.2007 00:09:29
182 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jsem jedinej kdo si vsiml ze pri libaci scene do chodby zvenci nesvitilo a po procitnuti na podlaze jo?
Sheppard : Kolik jich ještě máš?
Ronon : Kolik je potřeba.
Sheppard : Pro tebe bude celkem problém projít letištní kontrolou.

[img][images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpg]images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpghttp://[/img]

Příspěvek 29.10.2007 07:26:04
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl to byl velmi dobrý, těším se že se s Larin ještě setkáme a chtělo by to prověřit jejich lodě třeba čím střílí a jak maj vymakaný štíty, jinak epka měla skvěou dynamiku, ale to jak se Shep nechal vzít zbran, to bylo dost trapný a nereálný, myslím že tohle je jedna z prvních věcí co se musí jako voják naučit nikdy ani jestli seš třeba s angelinou Joůlie či sexy mimozemstankou nezapomen pevně držet svou zbran, ale jinak opravdu skvele, možná Lorne mohl vystřelit a s ostatnima jumprama zacit bitku, bylo by to zajimave a na vic dilu, ale budiž... :D
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 29.10.2007 18:08:01
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

mno tak kdybych bych v jeho kůži to znamená cca 4 roky bez ženy tak bych se asi taky neudržel a na nějaký stunner bych se vysr...:lol:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 29.10.2007 18:47:36
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Příspěvek 29.10.2007 18:49:05
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

a ješte navíc když je to taká kun... :love:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 29.10.2007 20:13:39
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No, se zpožděním jsem to viděla až dneska a psát sem, jak se mi to líbilo, ani nemá cenu, protože je to asi dost jasné:-). Ale já to napíšu....:-) Takže jo, mě se to líbilo. Hlavně proto, že jak zde už někdo psal, dost podobné jako Prometheus Unbound, což je též moje oblíbená epizoda. Navíc, epizoda plná Johna, co si jen víc můžu přát.
Co mi přišlo též trochu divné, bylo, jak John uměl najednou úplně všechno spravit (např. to křeslo), přesně tak, kdyby o tom někde předtím byla zmínka, tak to pochopím, ale i přes menzu najednou někdo neumí něco, čemu dřív nevěnoval pozornost. Navíc, když mu o dva díly předtím musel Rodney vysvětlovat, jak jim uniká energie na příkladu trubek.... John nikdy ani jednou neukázal, že by uměl něco opravit (tedy ne že bych nechtěla, aby byl úžasně chytrý, ale čeho je moc, toho je příliš:-)), najednou umí vysílat subprostorově, ovládat celou loď.... možná to je tím genem, že třeba když pomyslí, co by chtěl udělat, ono mju to samo napoví....
Larrin se mi líbila, jak už tu zaznělo, připomněla mi Valu, kterou mám děsně ráda, škoda, že už tam o ní asi nebude zmínka... tedy možná jo, ale známe SGA!
A musím souhlasit i s tím, že každý normální chlap po 3 letech v celibátu asi neodolá, já bych ani neřekla, že by Sheppard ty ženské nějak sváděl úmyslně, prostě to přijde a on neodolá... prostě normálka:-)!
To s Rononovou pistolkou mohli lépe vysvětlit, John se ho mohl zeptat, jak k ní přišel... a to vybíjení bylo fakt divné. Že by byla na baterky?:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 29.10.2007 21:32:01
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě se díl líbil. Rozhodně není nejhorší ani nejlepší, taková zlatá střední cesta.
Larrin se mi líbila moc. Z ukázek mi nepřišla moc sympatická, ale v díle už to bylo jinak. Mezi ní a Shepem bylo takové zvláštní jiskření, v jeho důsledku si pak přestal hlídat zbraň, měl jen štěstí, že ho tím Stunnerem netrefila trochu níž, :lol: to bych nepřál ani nepříteli.. :?
Už se těším na další setkání s novou rasou a průběh možného společenství.

Hodnocení 7/10

Příspěvek 29.10.2007 23:09:44

Odpovědět s citací

No dobře, když pominete všechny technické leč vysvětlitelné nesrovnalosti, tak za 1, John se vzdal můstku velice snadno, mohl ji jen zamknout v nějaký chodbě... a za 2, Proč se sakra nechal mlátit? Vy byste se někdo nechali zmlátit? Jen tak?

Příspěvek 29.10.2007 23:47:43
Vincenzo9 Airman
Airman

Odpovědět s citací

hmm trošku zkopirovanej dil....SG1 8x12 (Vala X Daniel)
"Then to Tyolus: say to the people of the low plains, seek not the wickedness amongst your neighbors lest it find purchase in your own house."

Příspěvek 29.10.2007 23:57:30
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

B.Gen.Jack.O.Neill: No od Larrin bych se klidně mlátit nechal :D
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách