HAck píše:
g.o.d: no actïon= bad episode co? 
tak to rozhodně ne. Ale abych poslouchal 35 minut bezduchý tlachání, tak si můžu pustit mexickou telenovelu.
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Elizabeth se mi zdá trošičku jako recyklace nápadu s Fordem, ale zas nevím, co z ní vyleze v druhém díle, nicméně nakročili pěkně. Asi mám všeobecně slabost pro ukecané díly, ale líbilo se mi, že dokázali řešit krizovou situaci bez toho, aby z někoho dělali blba (nebo aby John náhle zezelenomozkovatěl). Nevím, jak to bude vypadat s hudbou, ale i bez ní to docela mělo atmosféru, což je jednoznačné plus. |
| To jak se Rodney choval k Radkovi, žádné urážky, prostě jako přítel. Rozhovor Johna a Rodneyho o energii vs. životu Weirové (pokud jsem to dobře pochopil) tak byl taky dobrej. Osud Weirové mě fakt dostal čekal jsem různé věci, ale tohle ne. Pořád musim myslet na tu věž je to pravdu úžasnej efekt, kdyby zůstala pořád zničená bylo by to pěkný, aspoň nám odhalili z cěho přibližně ty věže jsou stavěný. Akce s jumpery byla taky dost zajímavá a to hlavně tím, žejich bylo tolik, to bych u SGA taky nečekal. Nápad na ukrazení ZPM přímo z planety replikátorů, no zoufalá situace, zoufalé činy. |
| Protože jí nanity uvedli do "původního" stavu to jest do doby, kdy je v sobě měla poprvé. |
| acha, dik.... nektery slova sem nerozumnel protoze jsem chroupal krupky dily byly suprove pokud nejak vyrazne nepokazi muziku tak davam 9/10 a 10/10 |
.
| Moc se mi líbilo, jak Ronon přišel za Elizabeth a poděkoval jí. Úžasná byla hádka mezi Rodneym a Johnem - ne proto, že se hádali, ale proto o čem a jak. John nechtěl riskovat a vydal správné rozhodnutí, Rodney zase nechtěl a nedokázal zabít Elizabeth nebo ji nechat zemřít. A pak se i za to postavil. To, jak se vyvíjí Elizabeth...wow. Teď se za ní mohu tak modlit. A samozřejmě jsem se těšila z přítomnosti a činností Radka . |
| John jednou za celý seriál vydá správné rozhodnutí a Rodny ho neposlechne, líbilo se mi že Radek jeho rozhodnutí podpořil a pak když Radka zasáhl ten mikroasteorid tak zůstal a dokončil opravu, poté dostal cool hůlku a musím říct že mu kulhání de skvěle, a v druhém díle kulhá dále jako normální člověk a ne jako pan Rononátor který si skoro vyrve půl metrovej střep z hrudi a de na bang bang misi... |