Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 29.9.2007 - review epizody 401

29.9.2007 - review epizody 401

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 13.9.2007 09:45:01
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

HAck píše:
g.o.d: no actïon= bad episode co? :roll:

tak to rozhodně ne. Ale abych poslouchal 35 minut bezduchý tlachání, tak si můžu pustit mexickou telenovelu.

Příspěvek 13.9.2007 09:45:46
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, zase tak bezduchý to nebylo ne?
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 13.9.2007 09:50:47
gameace Airman
Airman

Odpovědět s citací

ano vsilmol som si. Nechcelo sa mi citatvsetko a doplatil som na to. Ale sak hlavne ze to mam a je pohoda

Příspěvek 13.9.2007 09:52:13
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

zkrátka na první epizodu nový sezóny to bylo hodně slabý. Spousta seriálů(pár bych našel i v SGA/SG-1) má hodně užvaněnejch dílů, který jsou mnohem lepší než Adrift. Na to, že to byl první díl se nestalo lautr nic.

Příspěvek 13.9.2007 10:09:34
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Netvrdím, že to byl nejlepší díl vůbec, ale řekla bych, že to rozhodně nebylo zklamání. Nicméně na mě se zas neohlížejte, mně blbne zvukovka či co, já slyšela jen zhruba půlku dialogů :-(
Toto je spoiler!!!:
Elizabeth se mi zdá trošičku jako recyklace nápadu s Fordem, ale zas nevím, co z ní vyleze v druhém díle, nicméně nakročili pěkně.
Asi mám všeobecně slabost pro ukecané díly, ale líbilo se mi, že dokázali řešit krizovou situaci bez toho, aby z někoho dělali blba (nebo aby John náhle zezelenomozkovatěl). Nevím, jak to bude vypadat s hudbou, ale i bez ní to docela mělo atmosféru, což je jednoznačné plus.

Podle mě nemusí být první díl ohromující zázrak vizuálních efektů a akce. Spíš by si měl připravit půdu pro novější kolegy.

Příspěvek 13.9.2007 11:40:49
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak rozhodně ten díl obsahoval něco nového.
Toto je spoiler!!!:
To jak se Rodney choval k Radkovi, žádné urážky, prostě jako přítel. Rozhovor Johna a Rodneyho o energii vs. životu Weirové (pokud jsem to dobře pochopil) tak byl taky dobrej. Osud Weirové mě fakt dostal čekal jsem různé věci, ale tohle ne. Pořád musim myslet na tu věž je to pravdu úžasnej efekt, kdyby zůstala pořád zničená bylo by to pěkný, aspoň nám odhalili z cěho přibližně ty věže jsou stavěný. Akce s jumpery byla taky dost zajímavá a to hlavně tím, žejich bylo tolik, to bych u SGA taky nečekal. Nápad na ukrazení ZPM přímo z planety replikátorů, no zoufalá situace, zoufalé činy.
Rozhodně si nemyslím že je to podprůměrná epizoda, mě osobně zaujala, i když jsem ji ráno jen tak proskákal než jsem vyjel do školy, no ještě se těším na druhou epizodu, snad ji dnes stihnu zkouknout.

Hodnocení 8/10

Příspěvek 13.9.2007 12:17:56
maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

a nevíte někdo kdy budou titulky? právě tu epizodu stahuju tak pls pls pls...

Příspěvek 13.9.2007 14:31:15
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

wauuu ted jsem dokoukal druhej dil SGA

Toto je spoiler!!!:
a to nové pozadí za Atlantis je prostě cool, pekna zmena

Příspěvek 13.9.2007 14:49:09
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak to máš pravdu, mě se to taky moc líbí...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 14.9.2007 12:58:14
Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Kdyz Elizabthe oholili hlavu, jakto ze pak mela zase vlasy?? to ji ti replinaniti narostly i vlasy? jakotoze je mela pak stejne dlouhy a upraveny? :D
Nemám rád soboly

Příspěvek 14.9.2007 13:42:52
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Protože jí nanity uvedli do "původního" stavu to jest do doby, kdy je v sobě měla poprvé.

Příspěvek 14.9.2007 15:16:38
makrela4 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No uprimne mam oba dily, ale koukat se na ne nebudu:-) pockam si. Jinak me to docela zamrzelo ze jsou venku:-) snad se to nejak nedotkne sledovanosti:-)

Příspěvek 14.9.2007 15:29:00
Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

RomanArts píše:
Toto je spoiler!!!:
Protože jí nanity uvedli do "původního" stavu to jest do doby, kdy je v sobě měla poprvé.

Toto je spoiler!!!:
acha, dik.... nektery slova sem nerozumnel protoze jsem chroupal krupky :D

dily byly suprove pokud nejak vyrazne nepokazi muziku tak davam 9/10 a 10/10
Nemám rád soboly

Příspěvek 16.9.2007 00:05:49
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak jsem se na tu první epku přece podívala. Ale určitě se na ní pak mrknu znovu (už kvůli těm chybějícím minutám). Mě se to teda líbilo. A atmosféra tam mi přišla taková...lepší. Byly tam emoce.
Druhý díl jsem neviděla. Uzavřela jsem se sebou takovou dohodu - podívám se na jeden díl takhle a na druhý už tak, jak má být. Teda...doufám. I když...mno, zase se budu muset přemlouvat ;-). A tentokrát důrazněji.
Raději jsem to tu moc nečetla, protože tuším, že je tu řečen i druhý díl :).
Ta hudba a zvuky tam sice skutečně chyběli, ale...myslela jsem, že to bude horší.
Toto je spoiler!!!:
Moc se mi líbilo, jak Ronon přišel za Elizabeth a poděkoval jí. Úžasná byla hádka mezi Rodneym a Johnem - ne proto, že se hádali, ale proto o čem a jak. John nechtěl riskovat a vydal správné rozhodnutí, Rodney zase nechtěl a nedokázal zabít Elizabeth nebo ji nechat zemřít. A pak se i za to postavil.
To, jak se vyvíjí Elizabeth...wow. Teď se za ní mohu tak modlit.
A samozřejmě jsem se těšila z přítomnosti a činností Radka :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 16.9.2007 06:32:53
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jop, díl to byl strhující
Toto je spoiler!!!:
John jednou za celý seriál vydá správné rozhodnutí a Rodny ho neposlechne, líbilo se mi že Radek jeho rozhodnutí podpořil a pak když Radka zasáhl ten mikroasteorid tak zůstal a dokončil opravu, poté dostal cool hůlku a musím říct že mu kulhání de skvěle, a v druhém díle kulhá dále jako normální člověk a ne jako pan Rononátor který si skoro vyrve půl metrovej střep z hrudi a de na bang bang misi...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách